Vi forpligter os til at drive en inkluderende platform, der bygger på tillid, tryghed og respekt. Den globale platform skal være åben for alle feriegæster, udlejere og udlejningsagenturer uanset race, hudfarve, religion, national eller geografisk oprindelse, ophav, funktionsevne, køn, kønsidentitet, seksuel orientering, militærtjeneste eller civilstand. Vi forventer, at alle brugere udviser respekt og tolerance i alle interaktioner med andre brugere – både online og offline – og vi forbeholder os retten til at udvise enhver, som ikke overholder disse principper, fra vores markedsplads.