Du kan refundere skadesdepositummet manuelt ved at følge vejledningen herunder. Hvis et krav om erstatning ikke er rejst, vil alle refunderbare skadesdepositummer automatisk blive refunderet enten 7 eller 14 dage efter feriegæstens afrejse. Vær opmærksom på, at tidsperioden på 7 eller 14 dage er omtrentlig på grund af forskellige tidszoner. Hvis du føler, at du har brug for mere tid til at vurdere skader, foreslår vi, at du forsinker refusionen hurtigst muligt. Når du forsinker refusionen, har du stadig muligheden for manuelt at refundere skadedepositummet, hvis du ikke behøver mere tid alligevel.
  1. Log ind på din konto.
  2. Hvis du har flere annoncer, skal du vælge den relevante feriebolig.
  3. Klik på Bookingassistent i menuen til venstre.
  4. Klik på Betalinger.
  5. Vælg den relevante booking.
  6. Vælg dropdown-menuen "Handlinger" ud for Refunderbart skadesdepositum.
  7. Klik på Refunder nu.
  8. Angiv en beskrivelse.
  9. Klik på Refunder betaling.
  10. Bekræft, og klik på Refunder.
Selvom udlejere og udlejningsagenturer betaler administrationsgebyrer, når de opkræver betalinger, er der ingen administrationsgebyrer forbundet med at refundere en betaling.