Vi er kede af, at du ikke længere ønsker at have en konto hos os. Du skal kontakte os for at deaktivere din konto. Når en konto er blevet deaktiveret, kan den ikke genaktiveres.

Vær venligst opmærksom på, at vi kun kan slette data under særlige omstændigheder.

Vi sletter data efter anmodning i følgende tilfælde:
  • Hvis du ikke længere ønsker, at vi bruger dine oplysninger, og der ikke er en gyldig grund til, at vi fortsætter med at bruge dem.
  • Hvis loven kræver, at vi sletter dem.
Vi kan slette eller gøre følgende data anonyme efter anmodning:
  • Kontooplysninger
  • Undersøgelser og anmeldelser, du har sendt til os
  • Historik over markedsførings-e-mails
Vigtige overvejelser:
  • Vi er nødt til at beholde visse oplysninger som f.eks. din transaktionshistorik og indsendte klager i en længere periode som bevismateriale i eventuelle søgsmål.
  • Vi behandler din anmodning om sletning af data inden for 30 dage.
  • Læs venligst vores privatlivspolitik for at få flere oplysninger om privatliv og sikkerhed.