Trekk fra kostnadene for skadene fra det automatiske skadedepositumet
Vær oppmerksom på at disse instruksjonene kun gjelder dersom du har stilt inn det refunderbare skadedepositumet til å bli betalt tilbake automatisk til feriegjesten. For manuell tilbakebetaling kan du lese denne artikkelen.
  1. Logg inn på kontoen din.
  2. Klikk på ikonet Bookingassistenti den venstre navigasjonsmenyen.
  3. Klikk på Betalinger.
  4. Velg den aktuelle betalingen.
  5. Rull ned til du finner Skadedepositum som refunderes.
  6. Under totalbeløpet for depositumet klikker du på Handlinger.
  7. Klikk på Rapporter skade.
  8. Angi beløpet du vil holde tilbake fra skadedepositumet. Dette kan ikke overgå beløpet som feriegjestene betalte.
  9. Beskriv skaden i feltet nedenfor.
  10. Klikk på Rapporter skade.
Pengene vil bli satt inn på kontoen din i løpet av tre til syv virkedager. Det gjenværende beløpet vil bli refundert til feriegjestene. Feriegjestene kommer til å motta en e-post som informerer dem om pengene. Vi anbefaler også at du ringer dem for å forklare eventuelle beløp du har holdt tilbake.

Trenger du mer tid til å rapportere skade, kan du også utsette tilbakebetalingen.

Slik utsetter du automatisk tilbakebetaling av skadedepositum
  1. Logg inn på kontoen din.
  2. Klikk på ikonet Bookingassistenti den venstre navigasjonsmenyen.
  3. Klikk på Betalinger.
  4. Velg den aktuelle betalingen.
  5. Rull ned til du finner Skadedepositum som refunderes.
  6. Under totalbeløpet for depositumet klikker du på Handlinger.
  7. Klikk på Delay Refund.
  8. I vinduet som dukker opp, klikker du på Delay Refund.
Dette alternativet vil utsette tilbakebetalingen ytterligere syv dager fra den nåværende planlagte utbetalingsdatoen.