Vi syns det er leit at du forlater oss. Kontakt oss for å lukke kontoen din. Når en konto er lukket, kan den ikke åpnes igjen.

Vær oppmerksom på at vi bare kan slette opplysninger under bestemte omstendigheter.

På forespørsel sletter vi opplysninger dersom
  • du har bestemt deg for at du ikke vil vi skal bruke dem og det ikke er noen god grunn til at vi skal fortsette å bruke dem
  • vi er lovpålagt å slette dem
De typene opplysninger vi kan slette eller anonymisere på forespørsel, omfatter
  • kontoinformasjon
  • svar på markedsundersøkelser og anmeldelser du har sendt inn til oss
  • e-posthistorikk for markedsføring
Viktige hensyn:
  • Enkelte typer opplysninger, deriblant transaksjonshistorikk og klager du har sendt inn, er nødt til å beholdes i en lengre periode i tilfelle en rettssak skulle oppstå.
  • Vi behandler forespørselen din i løpet av 30 dager.
  • Les vår personvernerklæring for mer informasjon om informasjonssikkerhet og personvern.