Vi samarbetar med en tredje part som är ledande inom internetsäkerhet för att erbjuda tvåstegsverifiering. Om du inte aktiverar tredjepartscookies i din webbläsare kan du behöva fylla i en verifieringskod varje gång du loggar in på ditt konto. Vi rekommenderar att du aktiverar tredjepartscookies i din webbläsare för att minimera antalet verifieringsförfrågningar. Om du ofta byter mellan olika webbläsare rekommenderar vi att du aktiverar tredjepartscookies och verifierar i alla webbläsare. Se till att välja Kom ihåg den här enheten när du verifierar.

Om du inte vill ha tredjepartscookies aktiverade kan du återställa dina inställningar efter verifieringen. Om du rensar dina cookies och din historik kan du behöva ange en ny verifieringskod och tillfälligt ändra dina inställningar för att tillåta tredjepartscookies igen.

När du har uppdaterat dina inställningar för att tillåta cookies från tredje part kan det vara nödvändigt att starta om webbläsaren för att ändringarna ska registreras. Sedan frågas du en gång till, och efter det känns din enhet igen i upp till tolv månader. Vi rekommenderar att du inte använder privat surfning eller inkognitosurfning när du besöker ditt konto, eftersom dessa är särskilt utformade för att hindra cookies från att sparas.