Med ferietavler kan du gemme, organisere og sammenligne de ferieboliger, du synes godt om. Du kan oprette ferietavler for alle dine rejser for at holde styr på tingene. Du kan også arbejde sammen med familie og venner om at finde det perfekte match til din næste ferie.

Sådan opretter du din første ferietavle

På computeren
  1. Log på din feriegæstkonto.
  2. Klik på Ferietavlen fra den øverste menulinje for at se en kort vejledning.
  3. Navngiv din ferietavle, og klik på Opret ferietavle.
På en Android- eller iOS-enhed
  1. Åbn Vrbo-appen. Tryk på menuen , hvis du bruger en Android-enhed.
  2. Tryk på Ferietavler
  3. Navngiv din ferietavle, og tryk på Opret.
Sådan sletter du en ferietavle

På computeren
  1. Log på din feriegæstkonto.
  2. Klik på Ferietavlen.
  3. Find den ferietavle, du ønsker at slette.
  4. Klik på .
  5. Klik på Slet.
På en Android- eller iOS-enhed
  1. Åbn Vrbo-appen. Tryk på menuen , hvis du bruger en Android-enhed.
  2. Tryk på Ferietavler.
  3. Find den ferietavle, du ønsker at slette.
  4. Tryk på .
  5. Tryk på Slet.