Vores gensidige anmeldelsessystem giver både feriegæster og udlejere mulighed for at bedømme deres samlede oplevelse. Anmeldelser af ferieboliger fra tidligere feriegæster kan hjælpe kommende feriegæster med at kontrollere, at en feriebolig er som beskrevet. Nye feriegæster får tillid til udlejeren fra starten, hvis de har læst positive anmeldelser. Udlejere vil naturligvis også gerne sikre sig, at de kan stole på potentielle feriegæster, som de skal have boende i deres hjem, og det kan de gøre ved at læse bedømmelser af feriegæster, der er givet af tidligere udlejere.

Nedenstående er en forkortet liste over retningslinjerne for anmeldelser. Læs den relaterede artikel herunder for at få flere oplysninger om vores gensidige anmeldelsessystem.

Her er nogle tips til at skrive en anmeldelse:
  • Sørg for, at anmeldelsen er nøjagtig og detaljeret. Anmeldelser af en feriebolig skal fokusere på feriegæstens lejeoplevelse. Disse anmeldelser handler typisk om selve opholdet, men kan også handle om lejeprocessen og kommunikationen i den periode.
  • Beskyt dit eget og andres privatliv. Del ikke efternavne, adresser, telefonnumre eller e-mailadresser på udlejeren eller udlejningsagenturet. Vi anbefaler, at du også holder dine egne oplysninger private. Anmeldelsen accepteres ikke, hvis den indeholder private oplysninger.
  • Oplys ikke lejepriser. Alle medlemmer har mulighed for at ændre eller forhandle lejeprisen for en feriebolig. Anmeldelsen accepteres ikke, hvis den indeholder oplysninger om lejepriser.
  • Skriv ikke noget, som ikke tilhører dig. Brugere, som skriver opslag på siden, skal have rettigheder hertil.
  • Vær respektfuld. Du må ikke skrive diskriminerende, provokerende, stødende eller krænkende kommentarer til andre. Du må ikke skrive anmeldelser eller svar, der har til formål at afpresse udlejere eller feriegæster for penge eller andet. Anmeldelserne skal komme fremtidige feriegæster til gode; ikke true andre mennesker.
Klik her, hvis du vil se den fulde liste over retningslinjerne for indhold.