På grund af den hidtil usete mængde af rejseforstyrrelser kan der gå tre til fire uger, før refusioner fremgår af feriegæsters konti. De vil modtage en e-mail, så snart deres refusion er behandlet. Vi sætter pris på din tålmodighed i disse tider.

Sådan refunderer du et beløb uden at annullere bookingen:
  1. Log ind på din konto.
  2. Hvis du har mere end én annonce, skal du vælge den relevante annonce.
  3. Klik på Bookingassistent i menuen til venstre.
  4. Klik på Betalinger.
  5. Vælg den relevante booking.
  6. Klik på Refunder beløb under "Betalingsplan".
  7. Vælg, hvor meget du ønsker at refundere, eller indtast et valgfrit beløb.
  8. Klik på Refunder beløb, og bekræft refusionsbeløbet.
Både du og feriegæsten modtager en e-mail med oplysninger om refusionen, hvorefter afsnittet med betalingsplanen bliver opdateret, så betalingsstatussen vises som refunderet eller delvist refunderet. Der kan gå fem til syv dage, før beløbet fremgår af feriegæstens konto.

Sådan fungerer administrationsgebyrer
Selvom der skal betales administrationsgebyrer ved opkrævning af betalinger, er der ingen gebyrer forbundet med at refundere en betaling.

Eksempel: Du refunderer et beløb på 3.000 DKK. Ud af de 3.000 DKK, som feriegæsten betalte, modtog du 2.910 DKK på grund af et administrationsgebyr på 3%. Vi trækker kun 2.910 DKK fra din konto og refunderer administrationsgebyret på 3% direkte til feriegæsten, så de modtager det samlede beløb på 3.000 DKK.
Vi er her for at hjælpe
Hvis du modtager betalinger efter feriegæstens ankomst, og du ikke kan se muligheden for at refundere et beløb, bedes du anvende knappen Kontakt os herunder.