I løbet af den periode, du samarbejder med os, vil du modtage to typer af e-mails.

Funktionsrelaterede e-mails omhandler meddelelser om feriegæsters bookingforespørgsler og bekræftelser, fornyelse af abonnement, betalingskvitteringer, månedsrapporter og anden funktionsrelateret kommunikation om brugen af vores hjemmesider eller vigtige opdateringer. Det er ikke muligt at framelde sig disse e-mails, da de er væsentlige for vores forretningssamarbejde.

Markedsførings-e-mails omhandler salgsmuligheder eller lignende tilbud. Du kan ændre dine e-mailpræferencer, så du ikke længere modtager markedsførings-e-mails, men vi anbefaler, at du forbliver tilmeldt og dermed ikke går glip af værdifulde tilbud.

Sådan framelder du dig markedsførings-e-mails
  1. Klik på Afmeld i bunden af markedsførings-e-mailen.
  2. Vælg det relevante varemærke.
  3. Indtast din e-mailadresse.
  4. Vælg Opsig abonnement.
Hvis du ønsker at modtage markedsførings-e-mails
Kontakt venligst vores kundeservice for at oplyse din e-mailadresse. Din anmodning vil blive behandlet inden for to hverdage.