Når dine kalendere er synkroniseret på tværs af flere platforme, kan du se alle dine bookinger, datoer med høj efterspørgsel og lokale begivenheder på tværs af alle dine kalendere. Dette kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater, da du har mulighed for at justere dine lejepriser og undgå dobbeltbookinger.

Kompatibilitet
Vi understøtter iCal, et filformat du kan bruge til at importere og synkronisere kalendere på tværs af flere platforme som Google Calendar, Apple Calendar og andre bookingkalendere.

Du kan også tilføje kalendere over specifikke begivenheder, som du kan finde online, for eksempel sports- eller feriekalendere.

Sådan importerer du en kalender
Alle ferieboliger har sin egen bookingkalender, så du skal vælge den, du gerne vil redigere. Du kan importere op til fem kalendere. Begivenheder opdateres automatisk.

1. I din bookingkalender skal du klikke på "Upload/download data".
  2. Klik på Importér kalender.
  3. Giv kalenderen et navn.
  4. Vælg en farve, der skal repræsentere kalenderen.
  5. Indsæt kalenderens URL-adresse i det relevante felt.
  6. Skift webcal:// til http:// i URL-adressen.
  7. Vælg, om kalenderen skal blokere datoer.
  8. Klik på Importér kalender.
Sådan fjerner du en kalender
  1. I din bookingkalender skal du klikke på "Upload/download data".
  2. Klik på kalenderens navn.
  3. Klik på Fjern, og bekræft handlingen.
Sådan eksporterer du din bookingkalender
Du kan kun eksportere din bookingkalender, hvis din annonce er aktiv.
  1. I din bookingkalender skal du klikke på "Upload/download data".
  2. Klik på Eksportér kalender.
  3. Kopier URL-adressen, og følg instruktionerne i din eksterne kalender for at importere.

Begivenheder, der ikke blokerer datoer
Når du importerer en kalender med begivenheder, der ikke blokerer datoer, får du en meddelelse om, at den importerede kalender ikke vil påvirke din tilgængelighed. Disse begivenheder er ikke synlige for feriegæster, og datoerne kan bookes.

Hvis du ønsker at blokere datoer i kalendere uden blokering (vigtigt for bookinger, der foretages i andre kalendere), skal du manuelt oprette bookinger eller blokere datoer for at sikre, at feriegæster ikke kan booke disse datoer.

Eksport af bookinger under forbehold
Hvis du inkluderer bookinger under forbehold, når du eksporterer (ved at afkrydse dette felt), blokerer du disse datoer i bookingkalenderen. Hvis du også har oprettet en import fra denne kalender til din bookingkalender, kan du opleve problemer med betalinger for disse datoer. Du bør kun inkludere bookinger under forbehold, når du eksporterer til en privat kalender, ikke en anden bookingside.