I din kalender på din udlejerkonto har du forskellige indstillingsmuligheder for bookinger, der gør det muligt for dig at kontrollere, hvor langt frem i tiden feriegæster kan booke din feriebolig.
  1. Log ind på din konto.
  2. Hvis du har flere annoncer, skal du vælge den, du ønsker at redigere.
  3. Klik på ikonet for Kalendere i menuen til venstre.
  4. Klik på Bookinger.
  5. Klik på Bookingindstillinger og derefter på Bookingperiode, og vælg blandt mulighederne:
    1. Hvor langt fra ankomstdatoen, du tager imod bookinger (standardindstillingen er 24 måneder).
    2. Hvor tæt på ankomstdatoen, du tager imod bookinger (standardindstillingen er 1 dag).
  6. Når du har valgt dine indstillinger, skal du klikke på Gem.