1. Meld u aan bij uw account.
  2. Als u meer dan één advertentie heeft, klikt u op de advertentie die u wilt bewerken.
  3. Klik op het pictogram Woning in het navigatiemenu aan de linkerkant.
  4. Klik op Advertentie bewerken.
  5. Klik op het tabblad Contacten.
  6. Scroll omlaag naar het gedeelte sms-meldingen.
  7. Selecteer uw landcode in de keuzelijst.
  8. Voer uw volledige mobiele nummer in, zonder de landcode.
  9. Klik op Opslaan
  10. Voer de verificatiecode in die naar uw mobiele nummer is verzonden.
  11. Klik op Opslaan.

U ontvangt sms-meldingen voor eerste aanvragen en boekingsaanvragen. Als u geen meldingen meer op dit nummer wilt ontvangen, kunt u een nieuw nummer invoeren of het vinkje naast Stuur mij elke keer dat ik een aanvraag ontvang een sms-bericht verwijderen.

Bij eigenaren die in de eerste drie uur na het ontvangen van een aanvraag reageren, is de kans tweeënhalf keer groter dat er bij hen wordt geboekt dan bij eigenaren die 24 uur of langer wachten. Door aanvragen via sms te ontvangen, bent u op de hoogte van een woningaanvraag en kunt u snel reageren.