En feriegjestkonto gir deg muligheten til å lagre og finne igjen nyttig ferieboliginformasjon på nettstedet vårt. Hvis du ikke allerede har en konto når du booker, vil du bli bedt om å opprette en. Etter at du har fullført oppholdet, kan du logge inn på feriegjestkontoen din for å skrive en anmeldelse av ferieboligen.

Innboks
Gir deg tilgang til all kommunikasjonen du har hatt med utleiere eller forvaltere.

Mine reiser
Lar deg se reiser du har booket. Når bookingen din er bekreftet, kan du få tilgang til viktig reiseinformasjon. Reisene er organisert som følger:
  • Kommende reiser – denne delen viser dine fremtidige reiser.
  • Tidligere reiser – her kan du se reiser du allerede har fullført.
  • Avbestilte reiser – her kan du se reisene du har avbestilt.
Anmeldelser
Lar deg se eventuelle anmeldelser du har mottatt fra en utleier og anmeldelser du har skrevet etter et opphold. Du vil også kunne se stjerneklassifisering basert på omdømmet ditt og eventuelle merker du har tjent.

Slik oppretter du en feriegjestkonto
  1. Klikk på Logg inn øverst på siden.
  2. Klikk på Innlogging for reisende.
  3. Skriv inn e-postadressen din.
  4. Klikk på Kom i gang.
  5. Skriv inn navn og passord.
  6. Opprett et nytt passord på 6–12 tegn, inkludert minst ett siffer.
  7. Klikk på Registrer.
Personvern
Utleiere og forvaltere av ferieboliger kan se profilen din når du sender en bookingforespørsel.  Utleiere og forvaltere kan også få tilgang til feriegjestprofiler ved å klikke på en link i anmeldelsene av ferieboligen. Vi deler ikke informasjonen på feriegjestkontoen din med tredjeparter.