Vårt toveis anmeldelsessystem gjør at feriegjester og utleiere kan vurdere hele opplevelsen sin. Ferieboliganmeldelser fra tidligere gjester gjør at feriegjestene kan føle seg trygge på at en feriebolig er slik den er annonsert. Anmeldelser fra andre feriegjester øker tilliten potensielle feriegjester har til utleieren. I tillegg vil utleiere gjerne føle seg trygge på potensielle feriegjester og være komfortable med at de bor i ferieboligen deres. Derfor kan utleiere sende inn vurderinger av gjester som har booket ferieboligen deres.

Materialet nedenfor er en forkortet liste over retningslinjene for anmeldelser. Du finner mer informasjon om vårt toveis anmeldelsessystem i den tilknyttede artikkelen nedenfor.

Nedenfor kan du se noen råd og tips for anmeldelser:
  • Skriv nøyaktig og detaljert. Ferieboliganmeldelser skal fokusere på gjestens erfaringer med å leie boligen og handler derfor vanligvis om selve oppholdet. Anmeldelsen kan imidlertid også nevne andre faktorer som påvirket leieprosessen, som forespørsler og booking.
  • Beskytt ditt og andres personvern. Ikke oppgi etternavnet, boligadressen, telefonnummeret eller e-postadressen til utleieren eller forvalteren. Vi anbefaler at du holder dine egne opplysninger privat også. Hvis anmeldelsen inneholder personlig informasjon, blir den avvist.
  • Ikke oppgi hvilke priser dere ble enige om. Alle medlemmer har muligheten til å endre eller forhandle prisen for en feriebolig. Hvis anmeldelsen nevner leiepriser, blir den avvist.
  • Ikke publiser noe som ikke tilhører deg. Brukere som legger ut materiale, må ha alle juridiske rettigheter til å publisere dette.
  • Vis respekt. Ikke kom med diskriminerende, provoserende, støtende eller krenkende kommentarer til andre. Ikke publiser en anmeldelse eller et svar med formål om å presse utleiere eller gjester for penger eller lignende. Anmeldelsene er ment for å hjelpe fremtidige feriegjester, ikke for at én part skal true den andre.
Du finner den fullstendige listen her