Når du booker et opphold på plattformen vår, kan du sende inn en anmeldelse på to måter. På utsjekkingsdagen vil du motta en e-post med en link du kan klikke på for å skrive en anmeldelse. Du kan også sende inn en anmeldelse fra kontoen din. Da gjør du som følger:
  1. Logg inn på feriegjestkontoen din ved bruk av e-postadressen du brukte da du booket ferieboligen.
  2. Velg Mine reiser.
  3. Velg den aktuelle bookingen fra listen over tidligere reiser.
  4. Klikk på Skriv en anmeldelse, som du finner i den øverste delen av reiseoversikten din.
  5. Ranger opplevelsen din fra én til fem stjerner (én er lavest, fem er høyest), og fyll ut de påkrevde feltene.
  6. Klikk på Send.
Etter at du har sendt inn anmeldelsen, vil du motta en bekreftelse på e-post. Anmeldelsen sendes deretter videre til godkjenning. I løpet av denne prosessen vil et medlem av teamet vårt sjekke at anmeldelsen oppfyller våre retningslinjer for innhold.

Så snart du eller utleieren har sendt inn en anmeldelse, har den andre parten 14 dager på seg til å sende inn sin egen. Hvis utleieren sender inn sin anmeldelse først, vil du få en påminnelse på e-post to dager før 14-dagersperioden utløper. Ingen av partene kan se den andre partens anmeldelse før begge anmeldelsene er skrevet eller 14-dagersperioden har passert. Dette betyr at ærlige tilbakemeldinger kan deles i fortrolighet. Du har opptil ett år på deg til å sende inn en anmeldelse, så fremt utleieren fremdeles ikke har gitt deg en vurdering. Det er ikke mulig å endre en anmeldelse etter at den er sendt inn.

Hvis en stjernerangering ikke samsvarer med innholdet i anmeldelsen, kan du be om å få endret rangeringen opptil 60 dager etter innsendelse. Hvis du av en eller annen grunn ønsker å fjerne en anmeldelse, kan du ikke sende inn en ny.