Med resetavlor kan du spara, organisera och jämföra bostäderna du älskar. Varje äventyr kan ha sin egen resetavla som håller dig organiserad. Få hjälp av familj och vänner för att hitta en perfekt bostad för din nästa semester.

Skapa din första resetavla

På dator
  1. Logga in på ditt konto
  2. Klicka på Resetavlor i menyn längst upp så öppnas en kort vägledning
  3. Namnge din resetavla och klicka sedan på Skapa
På din iOS- eller Android-enhet
  1. Öppna Vrbo-appen. Om du använder en Android-enhet trycker du på navigeringsmenyn
  2. Tryck på Resetavlor
  3. Namnge din resetavla och tryck sedan på Skapa
Ta bort resetavlan

På dator
  1. Logga in på ditt konto
  2. Klicka på Resetavlor
  3. Hitta resetavlan som du vill ta bort
  4. Klicka på
  5. Klicka på Ta bort
På din iOS- eller Android-enhet
  1. Öppna Vrbo-appen. Om du använder en Android-enhet trycker du på navigeringsmenyn
  2. Tryck på Resetavlor
  3. Hitta resetavlan som du vill ta bort
  4. Tryck på
  5. Tryck på Ta bort