Tvåstegsverifiering är en säkerhetsfunktion som skyddar informationen på ditt konto. Den använder två olika metoder för att verifiera din identitet och ge åtkomst till ditt konto från en ny eller okänd enhet.

Varje gång du använder en ny enhet, eller en enhet som vi inte känner igen, blir du uppmanad att slutföra stegen för tvåstegsverifiering:

För att verifiera din enhet:
  1. Logga in på ditt konto.
  2. Klicka på Mitt konto.
  3. Klicka på Kontoinställningar.
  4. Under Säkerhet väljer du Tvåstegsverifiering.
  5. Klicka på Redigera.
  6. Ange ett telefonnummer eller redigera ett befintligt genom att lägga till det som ett extra nummer.
  7. Välj om du vill ta emot din verifieringskod via sms eller automatiskt telefonsamtal på din verifierade enhet.
  8. När du har fått din kod anger du den på webbplatsen eller i appen från din nya enhet för att komma åt ditt konto.

Riktlinjer

• Det kan ta upp till en minut att få verifieringskoden.
  • Verifieringskoden är giltig i 30 minuter. Om du inte har använt koden inom den tiden ska du begära en ny kod.
  • För din egen säkerhet blockeras ditt konto om fel kod anges fem gånger.
  • Om ditt konto blir låst klickar du på Kontakta oss för att kontakta kundtjänst.