Gloucester: Loma-asunnot

Löysimme 408 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Kohteessa Gloucester sinulla on valittavanasi 21 kotia, 14 mökkiä sekä muita loma-asuntoja, joista jokin sopii varmasti täydellisesti matkaasi varten. Loma-asunnot tarjoavat sinulle ja ystävillesi, perheenjäsenille tai lemmikillesi parhaat mahdolliset mukavuudet, joita ovat esimerkiksi ilmastointi ja kaapelitelevisio. Löydät takuulla loma-asunnon, joka sopii kaikkien tarpeisiin. Valikoimiimme kuuluu muun muassa savuttomia tai esteettömiä majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituspaikkoja

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Historiallinen Gloucester on matkustajien suosikki

Lähde lomalle kohteeseen Gloucester ja nauti alueen festivaaleista, historiallisista kohteista ja taiteesta. Kaupunki tunnetaan telttailumahdollisuuksista ja villieläimistä. Monissa loma-asunnoissa on täysikokoinen keittiö, tilavat asuintilat sekä joskus jopa kylpyamme – täydellinen valinta rentouttavalle lomalle.

Tekemistä ja näkemistä – Gloucester

Toivotko löytäväsi tekemistä ja näkemistä vierailusi ajalle? Astu ulos mukavasta loma-asunnostasi ja tutustu siihen, mitä Gloucester pitää sisällään. Kokosimme listan päänähtävyyksistä, joista jokainen sijaitsee alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Tutustu näihin:

  • Busch Gardens Williamsburg (22,2 km)
  • Water Country USA Water Park (19,1 km)
  • Golden Horseshoe Golf Club (22 km)
  • Colonial Heritage Golf Club (22,4 km)
  • Kingsmill Plantation Golf Course (23,9 km)
  • Ford's Colony at Williamsburg (24,6 km)

Kohteen Gloucester luonnonihmeet

Etsitpä sitten jännittäviä ulkoilma-aktiviteetteja tai haluat vain keskittyä maisemien katseluun, Gloucester tarjoaa upean mahdollisuuden viettää aikaa ulkona. Listasimme alueen upeimpia nähtävyyksiä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Yorktown Beach (19,2 km)
  • Colonial National Historical Park (21,2 km)
  • Williamsburgin kasvitieteellinen puutarha (26,1 km)
  • Jamestown Beach (31 km)
  • York River State Park (16,4 km)
  • Gloucester Point Beach Park (18,3 km)

Matkustaminen kohteeseen ja kohteessa – Gloucester

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Newport News, Virginia (PHF-Newport News - Williamsburgin kansainvälinen lentokenttä) 31,1 km keskustasta. Jos et löydä aikatauluihisi sopivaa lentoa, toinen vaihtoehto on 63,5 km:n päässä sijaitseva Norfolk, Virginia (ORF-Norfolkin kansainvälinen lentokenttä).

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Gloucester tai sen lähellä?

Unelmien loma paremman puoliskosi kanssa, loma koko perheen kesken tai soololoma – miltä matkasi kohteeseen Gloucester sitten näyttääkin, löydät sivustoltamme itsellesi täydellisesti sopivan majoituspaikan. Tässä on muutama suosittu vaihtoehto, joista voit saada inspiraatiota:

  • Joskus sitä haluaa vain hemmotella itseään. Siksi sinun kannattaa varata matkallesi "Willow Point Waterfront Home". Tämä ylellinen majoituspaikka sijaitsee 14undefined päässä kohteesta Gloucester, ja se tarjoaa loistavia mukavuuksia, joihin kuuluu esimerkiksi olohuone ja ravintolaopas.
  • Voit viettää ikimuistoisen loman myös kuluttamatta liikaa rahaa. "Deluxe Estate With 3 Bedrooms And 2full Kitchens. Near Busch Gardens And Water Country" on edullinen majoituspaikka, joka sopii kaikkiin budjetteihin. Se sijaitsee suurin piirtein 19undefined päässä kohteesta Gloucester, ja tarjoaa monia erilaisia mukavuuksia, joihin kuuluu esimerkiksi sauna ja grilli.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Gloucester loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Gloucester tai sen lähistöllä?

Unohda iänikuiset kotiaskareet ja vietä ikimuistoinen miniloma jossakin näistä kohteessa Gloucester ja sen lähistöllä sijaitsevista upeista majoituspaikoista:

  • Noin 16undefined itään kohteen Gloucester keskustasta sijaitseva "Chesapeake Bay Waterfront: Kayaks" on viehättävä vaihtoehto, josta on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Fort Story Beaches ja Eco Discovery Park. Lähistöllä voi myös kokeilla aktiviteetteja, kuten pyöräilyaktiviteetit tai kalastusaktiviteetit.
  • Noin 19undefined lounaaseen kohteesta Gloucester sijaitseva "2 Bedroom Townhouse At Kings Creek Resort" tarjoaa täydellisen ympäristön ottaa rennosti tai kokeilla hauskoja aktiviteetteja, kuten kalastusaktiviteetit tai pyöräilyaktiviteetit. Jos haluat päiväretkelle, täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Community Beach tai Ford's Colony at Williamsburg.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa Gloucester tai sen lähistöllä?

Tutustu seuraaviin loma-asuntoihin uima-altaalla kohteessa Gloucester tai sen lähistöllä ja vietä lomasi altaan vierellä makoillen:

  • "Luxurious Beachfront House" on toinen täydellinen vaihtoehto, jossa voit viettää lomapäiväsi uima-altaan vierellä nautiskellen. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten takka ja grilli.
  • "New Modern House By Little Creek Reservoir 14 Guests" tarjoaa täydelliset puitteet rentoutumiseen. Upean uima-altaan lisäksi paikan päällä on mukavuuksia, kuten takka ja grilli.

Kohteessa Gloucester on subtrooppinen ilmasto, ja kesän keskilämpötilat vaihtelevat 20undefined ja 30undefined välillä. Tämä on kuitenkin upea vierailukohde vuoden ympäri! Käytä hakupalkkia sivun yläosassa ja säädä suodattimia löytääksesi sinulle parhaiten sopivan loma-asunnon kohteessa Gloucester.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Gloucester tai sen lähistöllä?

Perheen kanssa vietetty laatuaika on ikimuistoista, eikö? Olitpa järjestämässä sukukokoontumista tai reissua koko perheen voimin, Vrbon suurissa lomakodeissa kohteessa Gloucester tai sen lähistöllä tilaa on varmasti riittämiin:

  • "Victorian Farmhouse With Waterfront At The Mouth Of Mobjack Bay" sijaitsee noin 16undefined itään kohteesta Gloucester ja tarjoaa 6 makuuhuonetta sekä tilat 10 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten ulkokalusteet ja älytelevisio. On aika kerätä lempi-ihmisesi vihdoin taas saman katon alle!
  • "Enjoy Family Fun And Sunsets At Piankatank Point" sijaitsee osapuilleen 17undefined pohjoiseen kohteesta Gloucester. Täällä on 4 makuuhuonetta ja yöpymistilat 11 vieraalle, joten tilaa on tarpeeksi isommallekin porukalle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten biljardipöytä ja ulkokalusteet.

Lähialueella on paljon perheystävällistä näkemistä ja tekemistä. Busch Gardens Williamsburg, Water Country USA Water Park ja Ocean Breeze Waterpark ovat nähtävyyksiä, joissa viihtyvät kaikki – iästä riippumatta.

Onko kohteessa Gloucester tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Jos mielit laulaa leirinuotion äärellä, mutta et ole varsinaisesti leirilomailun ystävä, loma-asunto ulkotakalla on oivallinen valinta. Alla olevista kohteessa Gloucester tai sen lähistöllä sijaitsevista vaihtoehdoista pidät varmasti:

  • "Cozy Country Setting With Comforts Of Home" tarjoaa ulkotakan lisäksi mukavuudet, kuten grilli ja ulkotulisija. On aika virittää kitara, muistella leirilaulun sanoja ja jakaa karmivimmat kummitustarinat tulen rätistessä taustalla.
  • Tuijottele liekkejä ja jätä arjen kiireet taaksesi. "Bee Humble Cottage With In 20mins To Public Beaches" tarjoaa ulkotakan ohella mukavuudet, kuten puutarha ja ulkotulisija.