Kuva: Dennis Mooney

Warrenton: Loma-asunnot

Löysimme 774 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Warrenton tarjoaa 34 kotia sekä muita loma-asuntoja, jotka sopivat täydellisesti matkaasi. Majoituitpa lomakotiin sitten lasten ja lemmikkien tai ystävien kanssa, sinulla on käytössäsi parhaat mukavuudet loistavaan lomaan läheisten keskuudessa, kuten vaikkapa Wi-Fi ja pyykinpesukone sekä kuivausrumpu. Mitä tahansa sitten etsitkin, löydät takuulla loma-asunnon, joka täyttää kaikkien tarpeet. Tarjolla on esimerkiksi esteettömiä tai savuttomia majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituksia

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Rannalla sijaitseva Warrenton ihastuttaa kauneudellaan

Warrenton, sen rannat ja muu ympäröivä luonto houkuttelevat lomailijoita. Tämä vieraanvarainen kaupunki on tunnettu kahviloista, kalastuksesta ja ostosmahdollisuuksista. Vuokraamalla loma-asunnon yövyt kuin kotonasi lomasi aikana – monissa niistä on täysikokoiset keittiöt ja ulkoilmagrillit.

Warrenton: Tekemistä ja näkemistä alueella

Etsitkö tekemistä vierailusi ajalle? Astu ulos mukavasta loma-asunnostasi ja koe, mitä Warrenton pitää sisällään. Tässä on lista suosituimmista nähtävyyksistä, jotka sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Laita nämä lomalistallesi:

  • Astoria Riverfront Trolley (6,1 km)
  • Astorian uimahalli (8,4 km)
  • Gearhart Golf Links (14,4 km)
  • Captain Kid Amusement Park (21,4 km)
  • Long Beach Carnival Park (22,8 km)
  • Maritime Memorial (6,5 km)

Warrenton ja ympäröivä luonto

Etsitpä sitten jännittäviä ulkoilma-aktiviteetteja tai haluat vain ihailla maisemia, Warrenton on täydellinen matkakohde. Tässä on joitakin alueen lumoavimpia luonnonihmeitä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Fort Stevens State Park (luonnonpuisto) (4,3 km)
  • Sunset Beach State Recreation Site (7,4 km)
  • Cape Disappointment State Park (17,9 km)
  • Seaside Cove Beach (21,2 km)
  • Long Beach Boardwalk (23 km)
  • Tillamook Head (niemi) (23,9 km)

Warrenton: Sää eri vuodenaikoina

Jos lomasuunnitelmasi on koottu kesäisten aktiviteettien ympärille, niin kuumimmat kuukaudet ovat elokuu, heinäkuu, syyskuu ja kesäkuu, jolloin lämpötilat nousevat keskimäärin 15 °C:seen.

Julkinen liikenne – Warrenton

Lähin lentokenttä on Astoria, Oregon (AST-Astorian alueellinen lentokenttä), joka sijaitsee 3,5 km keskustasta.

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Warrenton tai sen lähellä?

Romanttinen miniloma rakkaasi kanssa, koko perheen matka tai loma ylhäisessä yksinäisyydessä – miltä kohteen Warrenton lomasi sitten näyttääkin, löydät sivustoltamme matkasuunnitelmiisi täydellisesti sopivan majoituspaikan. Tässä on pari suosittua vaihtoehtoa, joista voit aloittaa suunnittelun:

  • Jos haluat viettää lomaa korkeatasoisessa majoituspaikassa, "Astoria Farmhouse" sopii varmasti suunnitelmiisi loistavasti. Se sijaitsee noin 7undefined päässä kohteen Warrenton keskustasta, ja tarjoaa huippuluokan mukavuuksia, joihin kuuluu muun muassa puutarha ja erillinen ruokailualue.
  • Voit viettää upean loman myös kuluttamatta liikaa rahaa. "Seaside Beauty Half - Block To Beach Has Upper Master Suite With Spa Tub" on halpa loma-asunto, joka sopii kaikkiin budjetteihin. Se sijaitsee suurin piirtein 18undefined päässä kohteen Warrenton keskustasta, ja tarjoaa useita erilaisia mukavuuksia, joihin kuuluu muun muassa takka ja museot lähistöllä.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Warrenton loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Warrenton tai sen lähistöllä?

Työviikko sujuu paljon mukavammin, jos odotettavissa on riemukasta viikonloppuohjelmaa. Varaa ansaitsemasi miniloma jossakin näistä suosituista majoituspaikoista kohteessa Warrenton tai sen lähistöllä:

  • "Charming And Spacious 2 - Story Home With Amazing Views Of The Columbia River" sijaitsee 10undefined itään kohteesta Warrenton, ja paikan päällä on mukavuuksia, kuten ulkotulisija ja takka. Jos kaipaat päiväretkiohjelmaa, täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Clatsop Spit tai Crescent Beach.
  • "Gated Community + Walkable To Beach + Over An Acre Of Family Fun: Gearhart Getaw" on toinen nappivalinta miniloman viettoon. Noin 12undefined etelään kohteesta Warrenton sijaitsevassa majoituspaikassa on mukavuuksia, kuten grilli ja puutarha. Alueella sijaitsevat Rockaway Beach ja Haystack Hill State Park ovat myös tutustumisen arvoisia kohteita.

Mitkä ovat parhaat vuokrattavat loma-asunnot viikonlopuksi kohteessa Warrenton tai sen lähistöllä?

7undefined etelään of kohteesta Warrenton sijaitseva Sunset Beach on suosittu viikonloppukohde, jossa voit keskittyä rentoon oleiluun perheesi kanssa.

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa Warrenton tai sen lähistöllä?

Lomailtaessa isommalla porukalla tarvitaan kosolti tilaa. Tutustu suurille ryhmille soveltuviin majoitusvaihtoehtoihin kohteessa Warrenton tai sen lähistöllä ja kerää tärkeimmät ihmisesi saman katon alle.

  • Osapuilleen 30undefined etelään kohteesta Warrenton sijaitseva "Three Cozy Cottages With Gas Fireplaces" tarjoaa majoitustilat jopa 12 henkilölle, 3 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten takka ja grilli.
  • Suunnitteletko lomaa isommalla ystäväporukalla? "The House At Arch Cape: A Work Of Art With An Ocean View" on ihanteellinen valinta, joka sijaitsee 40undefined etelään kohteesta Warrenton. Täällä on tilat jopa 14 henkilölle, 5 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten grilli ja takka.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa Warrenton tai sen lähistöllä?

Tutustu alla oleviin lomakoteihin uima-altaalla kohteessa Warrenton tai sen lähistöllä ja vietä lomamatkasi altaan reunalla lekotellen:

  • "Big House Little Beach Professionally Managed By Seaside Vacation Homes" tarjoaa uima-altaan lisäksi mukavuuksia, kuten puutarha ja takka.
  • "House With Hot Tub And Deck - Walk To Seaside Beach" on toinen suosittu vaihtoehto, jossa voit viettää lomamatkasi uima-altaalla rentoutuen. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten puutarha ja takka.

Kohteessa Warrenton on välimerenilmasto, ja kesän keskilämpötilat vaihtelevat 11undefined ja 18undefined välillä. Jos etsit matkainspiraatiota, käytä hakupalkkia sivun yläosassa ja säädä suodattimia löytääksesi suosituimmat vaihtoehdot kohteessa Warrenton.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Warrenton tai sen lähistöllä?

Laatuaika perheen kanssa on korvaamattoman arvokasta, vai mitä? Olitpa järjestämässä sukukokoontumista tai lomamatkaa koko perheen voimin, näissä suurissa loma-asunnoissa kohteessa Warrenton tai sen lähistöllä tilaa on runsaasti:

  • Suunnilleen 6undefined itään kohteesta Warrenton sijaitseva "Large Comfortable Home With Stunning Views" tarjoaa 4 makuuhuonetta ja yöpymistilat 6 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten mikroaaltouuni ja kaapeli-/satelliittikanavat.
  • Toinen huippusuosittu vaihtoehto on "Astoria Farmhouse", joka sijaitsee 7undefined itään kohteesta Warrenton ja tarjoaa 4 makuuhuonetta sekä yöpymistilat 11 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten televisio ja ruokapöytä.

Jos kaipaat päiväretkiohjelmaa, lähialueella on vaikka millä mitalla perheystävällistä näkemistä ja tekemistä. Esimerkiksi Oregonin eläintarha, Multnomah Falls ja Wildlife Safari ovat tutustumisen arvoisia kohteita.

Onko kohteessa Warrenton tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Jos mielit nauttia olostasi leirinuotion äärellä, mutta et ole muuten oikein leirielämän ystävä, lomakoti ulkotakalla on nappivalinta. Alla olevista kohteessa Warrenton tai sen lähistöllä sijaitsevista vaihtoehdoista pidät varmasti:

  • "Historic Fort Steven's Officers Quarters" tarjoaa täydelliset puitteet viettää laatuaikaa perheesi kanssa tulen räiskyessä taustalla. Paikan päällä on myös mukavuudet, kuten puutarha ja uuni.
  • Tuijottele tulen loimua ja unohda arjen kiireet. "Cute Country Home In Astoria Oregon" tarjoaa ulkotakan lisäksi mukavuudet, kuten pysäköintialue ja uuni.