Stowe Village Historic District: Loma-asunnot

Löysimme 816 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Stowe Village Historic District tarjoaa 17 kotia sekä muita loma-asuntoja, jotka sopivat täydellisesti matkaasi. Loma-asunnot tarjoavat sinulle ja ystävillesi, perheenjäsenille tai lemmikillesi parhaat mahdolliset mukavuudet, joihin kuuluvat esimerkiksi pysäköinti ja puutarha. Löydät takuulla loma-asunnon, joka sopii kaikkien tarpeisiin. Valikoimiimme kuuluu muun muassa savuttomia tai esteettömiä majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituspaikkoja

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Majesteettinen Stowe Village Historic District odottaa löytäjäänsä

Alueen historia ja taidegalleriat ovat vain muutama syy sille, miksi Stowe Village Historic District on erinomainen lomakohde. Laskettelusta, vuoristonäkymistä ja ravintoloista tunnettu kaupunki houkuttelee vierailijoita puoleensa. Loma-asunto voi tehdä lomastasi täydellisen – monissa niistä on täysikokoinen keittiö ja pyykinpesutilat.

Tekemistä ja näkemistä – Stowe Village Historic District

Toivotko löytäväsi tekemistä ja näkemistä vierailusi ajalle? Matkailijat voivat nauttia hauskoista aktiviteeteista, kuten laskettelusta, vaeltamisesta ja pyöräilystä. Astu ulos mukavasta loma-asunnostasi ja koe, millainen lomakohde Stowe Village Historic District on. Kokosimme listan päänähtävyyksistä, joista jokainen sijaitsee alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Vieraile näissä:

  • Von Trapp Brewing (4 km)
  • Stowe Recreation Path (6,2 km)
  • Stowe Mountain Club (10,3 km)
  • Alpine Slide (11 km)
  • Stowe Mountain Resort (11,1 km)
  • Smugglers' Notch Ski Area (12,9 km)

Stowe Village Historic District: Tutustu vuoriin ja muihin luontokohteisiin

Oletpa sitten seikkailunhaluinen matkailija tai haluat vain ihailla maisemia, Stowe Village Historic District on upea paikka viettää aikaa luonnossa. Kokosimme listalle alueen lumoavimpia luontokohteita, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Smugglers Notch State Park (9,4 km)
  • Waterbury Center State Park (9,9 km)
  • Mount Mansfield Peak (13,5 km)
  • Smugglers Notch (16,1 km)
  • Hubbard Park (puisto) (23,4 km)
  • Camel's Hump State Park (24,4 km)

Stowe Village Historic District: Sää eri vuodenaikoina

Stowe Village Historic District houkuttelee puoleensa matkailijoita, jotka nauttivat laskettelusta. Saat eniten irti talviaktiviteeteista, jos vierailusi ajoittuu kuukausille tammikuu, maaliskuu, marraskuu tai helmikuu, jolloin lunta sataa keskimäärin 57 mm ja keskimääräinen lämpötila on -5 °C.

Julkinen liikenne – Stowe Village Historic District

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Stowe, Vermont (MVL-Morrisville-Stowen osavaltion lentokenttä) 9,8 km keskustasta. Jos et löydä aikatauluihisi sopivaa lentoa, vaihtoehtoinen kenttä on 30,6 km:n päässä sijaitseva Montpelier, VT (MPV-Edward F. Knapp State).

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Stowe Village Historic District tai sen lähellä?

Vrbo tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja aina lapsiystävällisistä huviloista romanttisiin hirsimökkeihin kohteessa Stowe Village Historic District ja sen lähellä. Tässä on pari suosittua vaihtoehtoa, joissa lomasi on on takuulla unohtumaton:

  • Yksi tapa varmistaa, että lomasi on todella unohtumaton on vuokrata luksusluokan majoituspaikka, kuten esimerkiksi "Winter/summer In Beautiful Stowe". Kauneuspalvelut ja takka ovat muutama tämän keskimäärin 0,1undefined kohteen Stowe Village Historic District keskustasta sijaitsevan paikan mukavuuksista,
  • Voit viettää ihanan loman myös edullisesti. "Beautiful Mountainside Home Features Shared Pool" on halpa lomakoti, joka sopii kaikkiin budjetteihin. Se sijaitsee suurin piirtein 3undefined päässä kohteen Stowe Village Historic District keskustasta, ja tarjoaa monia erilaisia mukavuuksia, joihin kuuluu esimerkiksi tenniskentät ja sauna.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Stowe Village Historic District loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Stowe Village Historic District tai sen lähistöllä?

Unohda uuvuttavat kotiaskareet ja vietä ikimuistoinen miniloma jossakin näistä kohteessa Stowe Village Historic District ja sen lähistöllä sijaitsevista upeista lomakodeista:

  • "The Stowe Village Schoolhouse - Just Completed" sijaitsee noin 0,1undefined kaakkoon kohteesta Stowe Village Historic District. Unohda arjen kiireet ja nauti poikkeuksellisen upeista luonnonmaisemista. Harrasta aktiviteetteja, kuten golfaktiviteetit tai pyöräilyaktiviteetit, tai ota suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Lake Dunmore tai The Center for America's First Horse.
  • Toinen erinomainen vaihtoehto on "Village Stroll - Upscale Village Townhouse In The Heart Of Stowe", joka sijaitsee noin 0,1undefined lounaaseen kohteesta Stowe Village Historic District. Alueella voit harrastaa aktiviteetteja, kuten golfaktiviteetit ja kalastusaktiviteetit. Jos mielit päiväretkelle, täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Old Mill Museum and Park tai Green Mountain Express Ski Lift.

Mitkä ovat parhaat romanttiset loma-asunnot viikonlopuksi kohteessa Stowe Village Historic District tai sen lähellä?

Mikään ei kuvasta rakkauttasi paremmin kuin romanttisen miniloman varaaminen. Jos haluat viettää pari yötä kumppanisi kanssa, valikoimiimme kuuluu romanttisia loma-asuntoja kohteessa Stowe Village Historic District ja sen lähellä:

  • Suuntaa perjantaina viettämään viikonloppua "Winter/summer In Beautiful Stowe" -majoituspaikassa. Tämän suurin piirtein 0,1undefined päässä kohteesta Stowe Village Historic District sijaitsevan vaihtoehdon tarjoamiin mukavuuksiin kuuluu esimerkiksi takka ja ravintolaopas.
  • Toinen paikka, jossa voit viettää pari rentouttavaa päivää yhdessä rakkaasi kanssa, on "Stowe Village Hideaway Seasonal Rental Summr". Tämän noin 0,1undefined päässä kohteesta Stowe Village Historic District sijaitsevan lomakodin tarjoamiin mukavuuksiin kuuluu muun muassa viinitilakierrokset lähistöllä ja takka

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa Stowe Village Historic District tai sen lähistöllä?

Lomailtaessa koko perheen voimin tarvitaan runsaasti tilaa. Tutustu suuremmille ryhmille soveltuviin majoitusvaihtoehtoihin kohteessa Stowe Village Historic District tai sen lähistöllä ja kerää lempi-ihmisesi saman katon alle.

  • "Private Home On 15 Acres" on ihanteellinen vaihtoehto, jossa on 4 makuuhuonetta, tilat 12 henkilölle sekä mukavuuksia, kuten grilli ja puutarha. Tämä tilava majoituspaikka sijaitsee noin 4undefined kaakkoon kohteen Stowe Village Historic District keskustasta.
  • Kerää 12 parasta ystävääsi viettämään laatuaikaa yhdessä. Osapuilleen 4undefined etelään kohteesta Stowe Village Historic District sijaitseva "Lovely Views To Mt. Mansfield 2 Tv" on täydellinen majoitusvaihtoehto, jossa on 5 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten grilli ja takka.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa Stowe Village Historic District tai sen lähistöllä?

Majoituspaikkaa valittaessa uima-allas on mukava lisä – etenkin lasten kanssa matkustaessa. Tutustu näihin lomakoteihin uima-altaalla kohteessa Stowe Village Historic District tai sen lähistöllä ja ota lomastasi kaikki irti:

  • "Elegant Post And Beam House In Stowe" tarjoaa altaan lisäksi mukavuuksia, kuten puutarha ja grilli.
  • "Red Carriage House - Experience Iconic Stowe Vermont From The Village" tarjoaa täydellisen ympäristön rentoutumiseen. Upean uima-altaan lisäksi paikan päällä on mukavuuksia, kuten puutarha ja grilli.

Kohteessa Stowe Village Historic District on mannerilmasto, ja kesäkuukausina lämpötila vaihtelee 11undefined ja 25undefined välillä. Voit tutustua kohteessa Stowe Village Historic District sijaitseviin loma-asuntoihin sivun yläosassa olevan hakupalkin ja suodattimien avulla.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Stowe Village Historic District tai sen lähistöllä?

Olitpa sitten suunnittelemassa perhetapahtumaa tai matkaa isommalla kaveriporukalla, Vrbon valikoimasta löydät täydellisen lomakodin. Pääset etsinnöissä alkuun tutustumalla seuraaviin suuriin majoituspaikkoihin kohteessa Stowe Village Historic District ja sen lähistöllä:

  • Suurin piirtein 0,1undefined pohjoiseen kohteesta Stowe Village Historic District sijaitseva "Winter/summer In Beautiful Stowe" tarjoaa 3 makuuhuonetta ja yöpymistilat 6 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten kahvin- ja teenkeittovälineet ja keittiö.
  • Toinen huippusuosittu vaihtoehto on "The Stowe Village Schoolhouse - Just Completed", joka sijaitsee 0,1undefined kaakkoon kohteesta Stowe Village Historic District ja tarjoaa 4 makuuhuonetta sekä tilat 8 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten grilli ja kahvin- ja teenkeittovälineet.

Jos haluat tutustua ympäröivään alueeseen, perheystävällistä tekemistä ja näkemistä on vaikka millä mitalla. Esimerkiksi Vermont Ski Museum, Swimming Hole ja Gold Brook Covered Bridge ovat tutustumisen arvoisia kohteita.

Onko kohteessa Stowe Village Historic District tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Halusitpa sitten nauttia lasillisen viiniä kumppanisi kanssa tulen rätistessä taustalla tai rentoutua ulkotulen lämmössä, valikoimastamme löydät tarpeisiisi soveltuvan vaihtoehdon. Seuraavista kohteessa Stowe Village Historic District tai sen lähistöllä sijaitsevista vaihtoehdoista pidät takuuvarmasti:

  • Kerää perheesi tulen loimuun. "Winter/summer In Beautiful Stowe" tarjoaa ulkotakan lisäksi mukavuudet, kuten puutarha ja museot lähistöllä.
  • Tuijottele liekkejä ja jätä työkiireet taaksesi. "Stowe Village Hideaway Seasonal Rental Summr" tarjoaa ulkotakan lisäksi mukavuudet, kuten takka ja museot lähistöllä.