Mountain Village: Loma-asunnot

Löysimme 1 268 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Löydä täydellinen majoitus kohteesta Mountain Village: valittavanasi on 276 kotia, 375 huoneistoa sekä muita loma-asuntoja. Loma-asunnot tarjoavat sinulle ja ystävillesi, perheenjäsenille tai lemmikillesi parhaat mukavuudet, joita ovat esimerkiksi Wi-Fi ja pyykinpesukone sekä kuivausrumpu. Löydät takuuvarmasti loma-asunnon, joka sopii kaikkien tarpeisiin. Valikoimiimme kuuluu muun muassa savuttomia tai esteettömiä majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituspaikkoja

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Majesteettinen Mountain Village ihastuttaa kauneudellaan

Nauti festivaaleista ja muusta alueen Mountain Village tarjonnasta. Vuoristonäkymistä, laskettelusta ja vaellusreiteistä tunnettu kaupunki houkuttelee vierailijoita, joita viehättää myös sen luonnonkaunis ja vieraanvarainen sijainti. Monissa loma-asunnoissa on täysikokoinen keittiö, tilavat asuintilat sekä joskus jopa kylpyamme – täydellinen valinta rentouttavalle lomalle.

Tekemistä ja näkemistä – Mountain Village

Etsitkö kenties tekemistä ja näkemistä alueella? Mountain Village tarjoaa matkailijoille mahdollisuuden nauttia laskettelusta, vaeltamisesta ja pyöräilystä. Poistu välillä loma-asunnostasi ja tutustu siihen, millainen lomakohde Mountain Village on. Katso lista päänähtävyyksistä, joista jokainen sijaitsee alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Vieraile näissä:

  • Telluride Ski Resort (1,1 km)
  • Silverton Mountain Ski Resort (18,3 km)
  • Ourayn kuumat lähteet (19,4 km)
  • Orvis Hot Springs (24,9 km)
  • Kendall Mountain Recreation Area (22,6 km)
  • Fetch's Mining & Mercantile (21,5 km)

Mountain Village: Tutustu vuoriin ja muihin luontokohteisiin

Etsitpä sitten jännittäviä ulkoilma-aktiviteetteja tai haluat vain ihailla maisemia, Mountain Village on upea kohde ulkoiluun. Listasimme alueen lumoavimpia nähtävyyksiä, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Town Park (4,3 km)
  • Bear Creek Falls (4,7 km)
  • Blue Lakes Trail (9,4 km)
  • Imogene Pass (11 km)
  • Island Lake (13,3 km)
  • Red Mountain (15,9 km)

Tyypillinen sää eri vuodenaikoina – Mountain Village

Mountain Village tunnetaan hyvin laskettelusta. Jos matkasi tarkoituksena on nauttia lumisista aktiviteeteista, kannattaa loman ajankohdaksi valita maaliskuu, tammikuu, joulukuu tai helmikuu, jolloin lunta sataa keskimäärin 61 mm ja keskilämpötilat pyörivät -9 °C:n tuntumassa.

Julkinen liikenne – Mountain Village

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Telluride, Colorado (TEX-Telluriden alueellinen lentokenttä) 4,7 km keskustasta.

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Mountain Village tai sen lähellä?

Vrbo tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja aina perheystävällisistä mökeistä luksusluokan vaihtoehtoihin kohteessa Mountain Village ja sen lähellä. Tässä on joitain suosittuja vaihtoehtoja, joissa yöpymisesi on on takuulla ikimuistoinen:

  • Jos haluat lomailla luksusluokan majoituspaikassa, "Cozy Luxury Residence | Fireplace" sopii varmasti suunnitelmiisi täydellisesti. Se sijaitsee keskimäärin 0,1undefined päässä kohteen Mountain Village keskustasta, ja tarjoaa huippuluokan mukavuuksia, joihin kuuluu esimerkiksi takka ja hiihtoyhteys rinteeseen.
  • Matkabudjettisi ei tietenkään tarvitse olla massiivinen voidaksesi lähteä lomalle. "Convenient And Cozy Lock - Off Room With Extra Amenities" on täydellinen valinta, jos budjettisi on tiukka. Se sijaitsee suurin piirtein 0,1undefined päässä kohteesta Mountain Village ja sen mukavuuksiin kuuluu esimerkiksi sauna ja uima-allas.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Mountain Village loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Mountain Village tai sen lähistöllä?

Unohda uuvuttavat kotityöt ja vietä ikimuistoinen miniloma jossakin näistä kohteessa Mountain Village ja sen lähistöllä sijaitsevista upeista loma-asunnoista:

  • "Beautiful Mountainside Retreat Next To Lift W" sijaitsee 0,1undefined itään kohteen Mountain Village keskustasta, ja on erityisesti luonnossa viihtyvien mieleen. Täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Box Canyon Falls Park tai Bridges. Lähistöllä voi myös kokeilla hauskoja aktiviteetteja, kuten pyöräilyaktiviteetit tai kalastusaktiviteetit.
  • Toinen erinomainen vaihtoehto on "Rustic Mountain Condo Next To Lift W", joka sijaitsee noin 0,1undefined itään kohteesta Mountain Village. Alueella voit harrastaa hauskoja aktiviteetteja, kuten pyöräilyaktiviteetit ja kalastusaktiviteetit. Jos haluat päiväretkelle, täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Bear Creek Trail tai Molas Pass.

Mitkä ovat parhaat romanttiset loma-asunnot viikonlopuksi kohteessa Mountain Village tai sen lähellä?

Romanttinen loma asuntolaivassa, mökissä tai huvilassa on loistava tapa saada kipinä syttymään uudelleen. Suuntaa paremman puoliskosi kanssa viettämään pari rentouttavaa päivää yhdessä näistä kysytyistä vaihtoehdoista:

  • Keskimäärin 0,1undefined päässä kohteesta Mountain Village sijaitseva "Cozy Luxury Residence | Fireplace" on sopiva valinta rakastavaisille. Takka ja parveke ovat vain pari tämän majoituspaikan tarjoamista mukavuuksista.
  • "Ski - In/ski - Out Telluride Home W" on toinen loistava vaihtoehto, joka tekee varmasti vaikutuksen. Se sijaitsee keskimäärin 0,1undefined päässä kohteesta Mountain Village ja sen tarjoamiin mukavuuksiin kuuluu muun muassa takka ja parveke.

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa Mountain Village tai sen lähistöllä?

Tutustu näihin suurille ryhmille soveltuviin majoitusvaihtoehtoihin kohteessa Mountain Village tai sen lähistöllä ja kerää yhteen tärkeimmät ihmisesi:

  • "Ski - In/ski - Out Mountainside House W" on täydellinen vaihtoehto, jossa on 4 makuuhuonetta, tilat 12 henkilölle sekä mukavuuksia, kuten grilli ja takka. Tämä tilava lomakoti sijaitsee noin 0,1undefined koilliseen kohteen Mountain Village keskustasta.
  • Suunnitteletko lomamatkaa isommalla joukolla? "Haven On Hang Glider - Easy Ski Access With Hot Tub And Views" on nappivalinta, joka sijaitsee 0,1undefined etelään kohteesta Mountain Village. Täällä on tilat jopa 12 henkilölle, 4 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten grilli ja kokki.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa Mountain Village tai sen lähistöllä?

Majoituspaikkaa valittaessa uima-allas on mainio lisä – etenkin, kun matkustat perheen pienimpien kanssa. Tutustu näihin loma-asuntoihin uima-altaalla kohteessa Mountain Village tai sen lähistöllä ja vie lomasi uudelle tasolle:

  • "Ski - In/ski - Out Mountainside House W" on toinen ihanteellinen vaihtoehto, jossa voit viettää lomasi uima-altaan reunalla nautiskellen. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten hiihtoyhteys rinteeseen ja grilli.
  • Jos mielit viettää lomaa uima-altaan vierustalla nautiskellen, "Serenity At The Silo - Stunning Modern Mountain House W" on erinomainen vaihtoehto. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten hiihtoyhteys rinteeseen ja grilli.

Kohteessa Mountain Village on subarktinen ilmasto, ja kesällä lämpötila vaihtelee 3undefined ja 19undefined välillä. Voit tutustua kohteessa Mountain Village sijaitseviin loma-asuntoihin sivun yläosassa olevan hakupalkin ja suodattimien avulla.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Mountain Village tai sen lähistöllä?

Upea perheloma alkaa parhaan mahdollisen lomakodin etsimisellä. Olitpa järjestämässä sukutapahtumaa tai lomaa lasten kanssa, Vrbon valikoimasta löydät täydellisen vaihtoehdon kohteesta Mountain Village tai sen lähistöltä. Esimerkiksi seuraavista pidät takuuvarmasti:

  • "Ski - In/ski - Out Telluride Home W" sijaitsee 0,1undefined kaakkoon kohteesta Mountain Village ja tarjoaa 4 makuuhuonetta, yöpymistilat 8 henkilölle sekä mukavuuksia, kuten lastenaktiviteetit ja hiihtotilat. Täällä voit viettää ikimuistoisen loman lempi-ihmistesi kanssa.
  • Toinen nappivalinta on "Beautiful Mountainside Retreat Next To Lift W", joka sijaitsee osapuilleen 0,1undefined itään kohteesta Mountain Village ja tarjoaa 3 makuuhuonetta sekä yöpymistilat 9 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten astianpesukone ja jääkaappi.

Kun mielesi tekee tutustua alueen nähtävyyksiin, Bear Creek Falls on ehdottomasti vierailun arvoinen.

Onko kohteessa Mountain Village tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Mikään ei voita rentoa oleilua tulen loimussa, vai mitä? Vietä unohtumaton loma jossakin näistä majoituspaikoista kohteessa Mountain Village tai sen lähistöllä:

  • "Cozy Luxury Residence | Fireplace" tarjoaa täydelliset puitteet viettää laatuaikaa lempi-ihmistesi kanssa tulen ritistessä taustalla. Paikan päällä on myös mukavuudet, kuten takka ja hiihtoyhteys rinteeseen.
  • Toinen suosittu vaihtoehto on "Ski - In/ski - Out Telluride Home W", jossa voit rauhoittua tulen ääressä. Paikan päällä on mukavuudet, kuten takka ja grilli.