Kuva: Cindy Grey

Spooner: Loma-asunnot

Löysimme 495 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Spooner tarjoaa 13 kotia, 26 mökkiä sekä muita loma-asuntoja, jotka sopivat täydellisesti matkaasi. Loma-asunnot tarjoavat sinulle ja ystävillesi, perheenjäsenillesi tai vaikkapa lemmikeillesi parhaat mukavuudet, joita ovat vaikkapa uima-allas ja pyykinpesukone sekä kuivausrumpu. Löydät takuuvarmasti kaikkien tarpeisiin sopivan loma-asunnon. Valikoimissamme on muun muassa esteettömiä tai savuttomia majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituspaikkoja

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Järven rannalla sijaitseva Spooner ihastuttaa maisemillaan

Nauti järvestä ja metsistä varaamalla loma-asunto kohteesta Spooner. Kalastuksesta, melontamahdollisuuksista ja ravintoloista tunnettu rentouttava kaupunki ei tuota pettymystä. Monissa loma-asunnoissa on täysikokoinen keittiö, tilavat asuintilat sekä joskus jopa kylpyamme – täydellinen valinta rentouttavalle lomalle.

Spooner: Tekemistä ja näkemistä alueella

Etsitkö näkemisen arvoisia kohteita alueella? Poistu välillä loma-asunnostasi ja koe, mitä Spooner pitää sisällään. Tässä on lista suosituimmista nähtävyyksistä, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Vieraile näissä:

  • Wilderness Walk Zoo and Recreation Park (34,9 km)
  • Lumberjack Bowl (37,9 km)
  • Siren National Golf Club (42,1 km)
  • Spooner Golf Club (4 km)
  • Clover Meadow Winery (19,7 km)
  • Hayward Golf Club (37,6 km)

Kohteen Spooner luonnonihmeet

Etsitpä sitten jännittäviä ulkoilma-aktiviteetteja tai keskityt mieluummin maisemien ihailuun, Spooner on upea paikka viettää aikaa luonnossa. Tässä on joitakin alueen merkittävimpiä luontokohteita, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Lake Chetac (32,6 km)
  • Wilderness Walk Zoo and Recreation Park (34,9 km)
  • Lac Courte Oreilles (36 km)
  • Crooked Lake Park (38,2 km)
  • Hayward Lake (38,3 km)
  • Grindstone Lake (38,7 km)

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Spooner tai sen lähellä?

Kun seuraavan kerran haluat lähteä lomalle, voit pakata matkatavarasi ja suunnata yhteen näistä kysytyistä yöpymispaikoista kohteessa Spooner tai sen lähellä:

  • Hyödynnä "Blueberry Hill - Cheerful 3 - Bedroom Craftsman Home" -majoituspaikan kätevät mukavuudet, joihin kuuluu muun muassa puutarha ja grilli. Tämä noin 1km päässä kohteesta Spooner sijaitseva ainutlaatuinen majoituspaikka tarjoaa 3 makuuhuonetta ja se on asiakkaidemme suosikki.
  • "Blueberry Hill - Cheerful 3 - Bedroom Craftsman Home" on toinen upea vaihtoehto, joka tarjoaa 2 makuuhuonetta sekä erilaisia mukavuuksia, joihin kuuluu muun muassa grilli ja ulkotulisija. Se sijaitsee suurin piirtein 12undefined päässä kohteesta Spooner.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Spooner loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Spooner tai sen lähistöllä?

Jos mielit pitää taukoa arkirutiineista muutaman päivän ajan, saatavilla on useita mahtavia majoituspaikkoja kohteessa Spooner ja sen lähistöllä. Keskity lepäämiseen näissä suosituissa lomakodeissa:

  • Noin 20undefined länteen kohteesta Spooner sijaitseva "Mini Lake Home / Private Beach" on luonnossa liikkujan valinta. Täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Christie Mountain tai Chetek Area Museum. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten ulkotulisija ja grilli.
  • Kannattaa ottaa huomioon myös "Cabin - Perfect Sandy Frontage With Western Exposure For Perfect Sunsets", joka sijaitsee noin 20undefined luoteeseen kohteesta Spooner. Alueella sijaitsevat nähtävyydet, kuten Tiger Cat Flowage tai Shues Pond Park, ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten grilli ja ulkotulisija.

Mitkä ovat parhaat romanttiset loma-asunnot viikonlopuksi kohteessa Spooner tai sen lähellä?

Romanttinen miniloma asuntolaivassa, huvilassa tai mökissä on upea tapa saada kipinä syttymään jälleen. Suuntaa rakkaasi kanssa viettämään pari päivää yhdessä näistä houkuttelevista vaihtoehdoista:

  • Lähde viettämään rentouttava viikonloppu "Cozy Cabin Right On The Water" -lomakodissa, joka sijaitsee noin 11undefined päässä kohteesta Spooner. Tämä vaihtoehto tarjoaa kaikki romantiselle lomalle tarpeelliset mukavuudet, joihin kuuluu esimerkiksi takka ja ranta lähistöllä.
  • "Cabin - The Triangle: An Artist’s Funky Modern A" on toinen suosittu valinta, joka tekee varmasti vaikutuksen. Se sijaitsee noin 13undefined päässä kohteesta Spooner ja sen tarjoamiin mukavuuksiin kuuluu esimerkiksi sauna ja viinitilakierrokset lähistöllä.

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa Spooner tai sen lähistöllä?

Tutustu seuraaviin suuremmille ryhmille soveltuviin majoitusvaihtoehtoihin kohteessa Spooner tai sen lähistöllä ja kerää yhteen lempi-ihmisesi:

  • Osapuilleen 14undefined kaakkoon kohteesta Spooner sijaitseva "Lakeside Sarona Home: Private Dock And Fire Pit" tarjoaa majoitustilat jopa 12 henkilölle, 2 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten grilli ja puutarha.
  • Suunnitteletko lomaa koko perheen voimin? "Historic Family Friendly Lake Front Home" on täydellinen valinta, joka sijaitsee 25undefined itään kohteesta Spooner. Täällä on tilat jopa 12 henkilölle, 6 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten grilli ja aurinkotuolit rannalla.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa Spooner tai sen lähistöllä?

Tutustu alla oleviin lomakoteihin uima-altaalla kohteessa Spooner tai sen lähistöllä ja vietä lomasi altaan vierellä oleillen:

  • "Cabin - The Beach House Shell Lake" tarjoaa uima-altaan lisäksi mukavuuksia, kuten uuni ja pysäköintialue.
  • "Lakefront House On Long Lake, Beautiful View With 2 Private Docks On Flat Lot" on toinen suosittu vaihtoehto, jossa voit viettää lomapäiväsi uima-altaan reunalla rentoutuen. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten uuni ja pysäköintialue.

Kohteessa Spooner on mannerilmasto, ja kesällä keskilämpötila vaihtelee 14undefined ja 25undefined välillä. Voit tutustua kohteessa Spooner sijaitseviin lomakoteihin sivun yläosassa olevan hakupalkin ja suodattimien avulla.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Spooner tai sen lähistöllä?

Olitpa sitten järjestämässä perhetapaamista tai matkaa isommalla ystäväporukalla, valikoimastamme löydät täydellisen lomakodin. Pääset alkuun tutustumalla näihin suuriin majoituspaikkoihin kohteessa Spooner ja sen lähistöllä:

  • Suunnilleen 17undefined kaakkoon kohteesta Spooner sijaitseva "The Caddyshack - Private Home On The 18th Hole Of Beautiful Butternut Hills" tarjoaa 3 makuuhuonetta ja yöpymistilat 8 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten astianpesukone ja vuodevaatteet.
  • "Four Bedroom Cabin On Spider Lake Chain" sijaitsee suurin piirtein 25undefined kaakkoon kohteen Spooner keskustasta. Täällä on 3 makuuhuonetta ja tilat 10 vieraalle, joten tilaa on riittämiin isommallekin joukolle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten mikroaaltouuni ja keittovälineet, astiat ja ruokailuvälineet.

Jos haluat tutustua alueen nähtävyyksiin, perheystävällistä tekemistä ja näkemistä on runsaasti. Esimerkiksi Henry Vilasin eläintarha, Kalahari Indoor Waterpark ja Noah's Ark Waterpark ovat vierailun arvoisia kohteita.

Onko kohteessa Spooner tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Jos mielit kertoa tarinoita leirinuotion äärellä, mutta et ole muuten oikein leirielämän ystävä, loma-asunto ulkotakalla on ihanteellinen valinta. Näistä kohteessa Spooner tai sen lähistöllä sijaitsevista vaihtoehdoista pidät varmasti:

  • Kerää perheesi tulen äärelle. "New Lakeside Spooner Home With Game Room And Views" tarjoaa ulkotakan lisäksi mukavuudet, kuten takka ja uuni.
  • Toinen erinomainen vaihtoehto on "Cabin - The Beach House Shell Lake", jossa voit rauhoittua tulen loisteessa. Paikan päällä on mukavuudet, kuten pysäköintialue ja uuni.