Alexander City: Loma-asunnot

Löysimme 350 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Alexander City tarjoaa 21 kotia sekä muita loma-asuntoja, jotka sopivat täydellisesti matkaasi. Olitpa matkalla sitten ystävien, perheenjäsenien tai ihan vaikkapa lemmikkisi kanssa, lomakodeista löytyvät haluamasi mukavuudet, kuten vaikkapa Wi-Fi ja takka. Mitä tahansa sitten etsitkin, löydät takuuvarmasti loma-asunnon, joka sopii kaikkien tarpeisiin. Tarjolla on esimerkiksi esteettömiä tai savuttomia majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituksia

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Järven rannalla sijaitseva Alexander City ihastuttaa maisemillaan

Alueen festivaalit ja kirkot ovat vain muutama syy sille, miksi Alexander City on erinomainen lomakohde. Tämä trendikäs sekä sijainnista järven rannalla ja golfista tunnettu kaupunki hurmaa kävijät. Loma-asunnoissa on mahdollista nauttia itsetehtyjä aterioita, sillä niistä löytyy usein ulkotila, erillinen ruokailualue ja täysikokoinen keittiö.

Kohteen Alexander City luonnonihmeet

Oletpa sitten aktiivinen matkailija tai haluat vain keskittyä maisemien katseluun, Alexander City tarjoaa upean mahdollisuuden viettää aikaa ulkona. Listasimme alueen upeimpia nähtävyyksiä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Lake Martin (24,2 km)
  • Wind Creekin osavaltion puisto (9,5 km)
  • Horseshoe Bend National Military Park (20,8 km)
  • D.A.R.E. Power Park (16,6 km)

Miten kulkea alueella – Alexander City

Lähin lentokenttä on Montgomery, Alabama (MGM-Montgomeryn alueellinen lentokenttä), joka sijaitsee 82 km keskustasta.

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Alexander City tai sen lähellä?

Romanttinen viikonloppu kultasi kanssa, loma koko perheen kesken tai soololoma – miltä kohteen Alexander City matkasi sitten näyttääkin, löydät sivuiltamme itsellesi täydellisesti sopivan majoituspaikan. Tässä on muutama suosittu vaihtoehto, joista voit aloittaa:

  • Jos haluat yöpyä korkeatasoisessa majoituspaikassa, "Beautiful Lake Views" sopii suunnitelmiisi varmasti täydellisesti. Se sijaitsee noin 8undefined päässä kohteen Alexander City keskustasta, ja tarjoaa huippuluokan mukavuuksia, joihin kuuluu esimerkiksi uima-allas ja jääkone.
  • Matkabudjettisi ei tietenkään tarvitse olla valtava voidaksesi varata mukavan majapaikan. "Cabin - New Authentic Coosa River Retreat W" on loistava vaihtoehto, jos budjettisi on tiukka. Se sijaitsee keskimäärin 55undefined päässä kohteesta Alexander City ja sen mukavuuksiin kuuluu muun muassa grilli ja takka.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Alexander City loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Alexander City tai sen lähistöllä?

Miniloma on oivallinen tapa elvyttää kehoa ja mieltä. Ota hetki aikaa itsellesi ja ota rennosti näissä suosituissa majoituspaikoissa kohteessa Alexander City ja sen lähistöllä.

  • Noin 14undefined kaakkoon kohteesta Alexander City sijaitseva "Lake Martin > Lake Front Home" on luonnonystävän valinta. Täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Mitchell Lake tai Grand National Golf Course. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten ulkotulisija ja grilli.
  • Ota huomioon myös "Lakehouse With 450 Ft Of Frontage. Dock W", joka sijaitsee noin 19undefined etelään kohteesta Alexander City. Alueella sijaitsevat nähtävyydet, kuten Lay Lake tai Wetumpkan kraateri, ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten ulkotulisija ja takka.

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa Alexander City tai sen lähistöllä?

Lomailtaessa isommalla joukolla tarvitaan kosolti tilaa. Tutustu suuremmille ryhmille soveltuviin majoitusvaihtoehtoihin kohteessa Alexander City tai sen lähistöllä ja kerää tärkeimmät ihmisesi saman katon alle.

  • Noin 20undefined kaakkoon kohteesta Alexander City sijaitseva "Spacious Lake Martin Luxury Retreat Close To Auburn" tarjoaa 5 makuuhuonetta, ja paikan päällä on mukavuuksia, kuten grilli ja ilmainen Wi-Fi.
  • Suunnitteletko lomaa isommalla kaveriporukalla? "Lake Space, Privacy, Canoe, Kayaks" on ihanteellinen valinta, joka sijaitsee 25undefined kaakkoon kohteesta Alexander City. Täällä on tilat jopa 20 henkilölle, 5 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten ulkotulisija ja puutarha.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa Alexander City tai sen lähistöllä?

Tutustu näihin lomakoteihin uima-altaalla kohteessa Alexander City tai sen lähistöllä ja vietä lomapäiväsi altaalla laiskotellen:

  • "Peaceful Lake House With Private Boat Ramp And 2 Docks" tarjoaa mahtavan ympäristön unohtumattomalle lomalle. Paikan päällä on uima-altaan lisäksi mukavuuksia, kuten grilli ja ulkotulisija.
  • "Lagniappe Lake House On Lake Martin" on toinen suosittu vaihtoehto, jossa voit viettää lomapäiväsi uima-altaan vierellä laiskotellen. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten grilli ja ulkotulisija.

Kohteessa Alexander City on subtrooppinen ilmasto, ja kesän keskilämpötilat vaihtelevat 20undefined ja 30undefined välillä. Tämä on kuitenkin mainio vierailukohde vuodenajasta riippumatta! Käytä hakupalkkia sivun yläosassa ja säädä suodattimia löytääksesi sinulle parhaiten sopivan loma-asunnon kohteessa Alexander City.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Alexander City tai sen lähistöllä?

Laatuaika perheen kanssa on korvaamattoman arvokasta, vai mitä? Olitpa suunnittelemassa sukutapahtumaa tai lomamatkaa koko perheen voimin, Vrbon suurissa lomakodeissa kohteessa Alexander City tai sen lähistöllä tilaa on kaikille tarpeeksi:

  • "Cozy 3 Bedroom Cottage, Right On The Water" sijaitsee 11undefined kaakkoon kohteesta Alexander City ja tarjoaa 3 makuuhuonetta sekä tilat 6 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten kaapeli-/satelliittikanavat ja keittiö. On aika kerätä lempi-ihmisesi saman katon alle!
  • "Big Blue At Lake Martin Family Lake Home" on toinen huippusuosittu vaihtoehto, joka sijaitsee 14undefined kaakkoon kohteesta Alexander City. Paikan päällä on 4 makuuhuonetta, tilat 12 henkilölle sekä mukavuuksia, kuten leivänpaahdin ja ilmaiset hygieniatuotteet.

Jos etsit päiväretkikohteita, alueella on runsaasti perheystävällistä tekemistä ja näkemistä. Esimerkiksi Yhdysvaltain avaruus- ja rakettikeskus, The Wharf ja Birminghamin eläintarha ovat suosittuja vierailukohteita.

Onko kohteessa Alexander City tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Halusitpa sitten nauttia viiniä kumppanisi kanssa tulen rätistessä taustalla tai nauttia olostasi ulkotulen lämmössä, valikoimastamme löydät tilaisuuteen soveltuvan vaihtoehdon. Näistä kohteessa Alexander City tai sen lähistöllä sijaitsevista vaihtoehdoista pidät varmasti:

  • "Lovely Lake Condo With Boat Slip And Pool" tarjoaa ulkotakan ohella mukavuudet, kuten uima-allas ja pysäköintialue. On aika virittää yhteislaulu ja jakaa karmivimmat kummitustarinat tulen räiskyessä taustalla.
  • Tuijottele liekkien loimua ja jätä arjen kiireet taaksesi. "Beautiful Lake Views" tarjoaa ulkotakan lisäksi mukavuudet, kuten grilli ja uima-allas.