Cresco: Loma-asunnot

Löysimme 3 609 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Cresco tarjoaa 27 kotia sekä muita loma-asuntoja, jotka sopivat täydellisesti matkaasi. Olitpa matkalla sitten ystävien, perheenjäsenien tai ihan vaikkapa lemmikkisi kanssa, lomakodeista löytyvät haluamasi mukavuudet, kuten vaikkapa Wi-Fi ja poreallas. Mitä tahansa sitten etsitkin, löydät taatusti kaikkien tarpeisiin sopivan loma-asunnon. Valikoimissamme on esim. savuttomia tai esteettömiä majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituksia

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Jokirannalla sijaitseva Cresco on upea kohde

Joesta ja vesiputouksista tunnettu Cresco on kuvankaunis paikka. Tämä kaupunki on romanttinen ja rentouttava, ja se tunnetaan kasinoista, ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista. Loma-asunnoissa on mahdollista nauttia itsetehtyjä aterioita, sillä niistä löytyy usein ulkotila, erillinen ruokailualue ja täysikokoinen keittiö.

Tekemistä ja näkemistä – Cresco

Toivotko löytäväsi käynnin arvoisia nähtävyyksiä vierailusi ajalle? Astu ulos mukavasta loma-asunnostasi ja koe, mitä Cresco pitää sisällään. Kokosimme listan päänähtävyyksistä, jotka sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Vieraile näissä:

  • Kalahari (11,2 km)
  • Great Wolf Lodge Waterpark (11 km)
  • Aquatopia (12,5 km)
  • Camelback Mountain Adventures (12,8 km)
  • Camelbeach Mountain Waterpark (13 km)
  • Camelback Ski Area (hiihtokeskus) (13,3 km)

Cresco ja ympäröivä luonto

Oletpa sitten aktiivinen matkailija tai haluat vain ottaa aikaa maisemien ihailuun, Cresco on upea kohde ulkoiluun. Listasimme alueen näyttävimpiä nähtävyyksiä, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Big Pocono State Park (13,6 km)
  • Lake Naomi (15,5 km)
  • Promised Land State Park (19,3 km)
  • Bushkill Falls (vesiputous) (23,2 km)
  • Arrowhead Lake (24,1 km)
  • Delaware Water Gap National Recreation Area (28 km)

Matkustaminen kohteeseen ja kohteessa – Cresco

Lähin lentokenttä on Wilkes-Barre, PA (AVP-Scrantonin kansainvälinen lentoasema), joka sijaitsee 42,7 km keskustasta. Jos lennon löytäminen sinne on hankalaa, vaihtoehtoinen kenttä on 57,5 km:n päässä sijaitseva Allentown, PA (ABE-Lehigh Valleyn kansainvälinen lentoasema).

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Cresco tai sen lähellä?

Tarpeistasi tai matkabudjettisi koosta huolimatta, tarjoamme lukuisia suosittuja loma-asuntoja kohteessa Cresco ja sen lähellä. Halusitpa sitten varata luksusluokan huoneiston tai valtavan talon, löydät sivuiltamme takuulla itsellesi sopivan vaihtoehdon.

  • Jos haluat viettää lomasi luksusluokan majoituspaikassa, "Cozy House In Poconos For Family And Friends" sopii suunnitelmiisi varmasti loistavasti. Se sijaitsee keskimäärin 4undefined päässä kohteen Cresco keskustasta, ja tarjoaa huippuluokan mukavuuksia, joihin kuuluu muun muassa ulkotulisija ja hiihtoyhteys rinteeseen.
  • Voit viettää ikimuistoisen loman myös kuluttamatta liikaa rahaa. "Modern Private Mt Pocono Home W" on edullinen lomakoti, joka sopii kaikkiin matkabudjetteihin. Se sijaitsee keskimäärin 5undefined päässä kohteen Cresco keskustasta, ja tarjoaa monia erilaisia mukavuuksia, joihin kuuluu esimerkiksi takka ja uuni.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Cresco loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Cresco tai sen lähistöllä?

Arki sujuu paljon jouhevammin, jos odotettavissa on riemukasta viikonloppuohjelmaa. Varaa ansaitsemasi irtiotto jossakin näistä suosituista majoituspaikoista kohteessa Cresco tai sen lähistöllä:

  • Noin 6undefined kaakkoon kohteesta Cresco sijaitseva "The Pocono Cabin" on ulkoilmassa viihtyvän valinta. Täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Cedar Creek Park tai Lackawanna County Visitors Bureau. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten grilli ja takka.
  • Ota huomioon myös "New Gameroom/hottub/firepit/linens Near Camelback Ski Resort", joka sijaitsee noin 6undefined etelään kohteesta Cresco. Alueella sijaitsevat nähtävyydet, kuten Shawnee Golf Resort tai Allentown Fish Hatchery, ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten takka ja hiihtoyhteys rinteeseen.

Mitkä ovat parhaat vuokrattavat loma-asunnot viikonlopuksi kohteessa Cresco tai sen lähistöllä?

Osapuilleen 4undefined etelään kohteesta Cresco sijaitseva Paradise Valley on suosittu viikonloppulomakohde. Tutustu lähialueen tunnettuihin nähtävyyksiin tai keskity rentoon oleiluun.

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa Cresco tai sen lähistöllä?

Kaavailetko matkaa isommalla joukolla? Lähditpä reissuun sitten ystävien tai perheen kanssa, kohteesta Cresco tai sen lähistöltä löydät monia suurille ryhmille soveltuvia majoitusvaihtoehtoja:

  • Noin 4undefined koilliseen kohteesta Cresco sijaitseva ""INDOOR Heated POOL -Theater streamside cabin"" tarjoaa 4 makuuhuonetta, ja paikan päällä on mukavuuksia, kuten puutarha ja ulkotulisija.
  • Kokoa 14 parasta ystävääsi viettämään laatuaikaa yhdessä. Osapuilleen 5undefined itään kohteesta Cresco sijaitseva "Cozy Pocono Home On Top Of Mountain W" on erinomainen majoitusvaihtoehto, jossa on 4 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten uima-allas ja puutarha.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa Cresco tai sen lähistöllä?

Miltä kuulostaisi viettää lomapäiväsi uima-altaan vierustalla oleillen? Tutustu seuraaviin lomakoteihin kohteessa Cresco tai sen lähistöllä:

  • "Cozy House In Poconos For Family And Friends" tarjoaa mahtavat puitteet unohtumattomalle lomalle. Paikan päällä on uima-altaan lisäksi mukavuuksia, kuten hiihtoyhteys rinteeseen ja puutarha.
  • "Pocono Dragon House, Pet Friendly" on toinen ihanteellinen vaihtoehto, jossa voit viettää lomasi uima-altaalla laiskotellen. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten hiihtoyhteys rinteeseen ja puutarha.

Kohteessa Cresco on mannerilmasto, ja kesäisin keskilämpötilat vaihtelevat 15undefined ja 25undefined välillä. Voit tutustua kohteessa Cresco sijaitseviin lomakoteihin sivun yläosassa olevan hakupalkin ja suodattimien avulla.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Cresco tai sen lähistöllä?

Lomailitpa mieluiten sitten vuorilla tai meren läheisyydessä, lomailu on paljon hauskempaa perheen ja ystävien kanssa. Tutustu alla oleviin suuriin lomakoteihin kohteessa Cresco tai sen lähistöllä:

  • 5undefined koilliseen kohteesta Cresco sijaitseva "Canadensis Craftsman Getaway In The Poconos" tarjoaa 3 makuuhuonetta ja yöpymistilat 6 vieraalle, joten se on ihanteellinen paikka viettää laatuaikaa perheen kanssa. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten keittovälineet, astiat ja ruokailuvälineet ja olohuone.
  • "New Cozy Tobyhanna Cottage With Private Hot Tub" on toinen huippusuosittu vaihtoehto, joka sijaitsee noin 5undefined länteen kohteesta Cresco. Paikan päällä on 3 makuuhuonetta, tilat 8 henkilölle sekä mukavuuksia, kuten vuodevaatteet ja lastenaktiviteetit.

Alueella on runsaasti perheystävällistä näkemistä ja tekemistä. Hershey's Chocolate World, Philadelphia Zoo ja Duquesne Incline ovat nähtävyyksiä, joissa viihtyvät kaikki – iästä riippumatta.

Onko kohteessa Cresco tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Mikään ei voita rentoa oleilua tulen loimussa, vai mitä? Vietä unohtumaton lomamatka jossakin seuraavista lomakodeista kohteessa Cresco tai sen lähistöllä:

  • "Private 26 - Acre Estate With Pool" tarjoaa mahtavan ympäristön viettää aikaa läheistesi kanssa tulen rätistessä taustalla. Paikan päällä on myös mukavuudet, kuten museot lähistöllä ja grilli.
  • Tuijottele tulen loimua ja unohda arjen kiireet. "New Spacious Cresco Cabin With Fire Pit + Game Room" tarjoaa ulkotakan ohella mukavuudet, kuten grilli ja takka.