Kuva: Kickin K

Platinum Triangle: Loma-asunnot

Löysimme 142 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Platinum Triangle tarjoaa 5 kotia sekä muita loma-asuntoja, jotka sopivat täydellisesti matkaasi. Majoituitpa lomakotiin sitten ystävien, perheenjäsenien tai vaikkapa lemmikkien kanssa, sinulla on käytössäsi parhaat mukavuudet ihanaan lomaan kaukana kotoa, kuten vaikkapa pyykinpesukone ja kuivausrumpu sekä Wi-Fi. Mitä ikinä sitten etsitkään, löydät taatusti loma-asunnon, joka sopii kaikkien tarpeisiin. Valikoimissamme on esim. savuttomia tai esteettömiä majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituspaikkoja

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Platinum Triangle tai sen lähellä?

Tyylistäsi tai matkabudjetistasi huolimatta, tarjoamme useita suosittuja majoituspaikkoja kohteessa Platinum Triangle ja sen lähellä. Halusitpa sitten varata luksusluokan huoneiston tai tilavan talon, löydät sivuiltamme taatusti itsellesi sopivan vaihtoehdon.

  • Joskus sitä kaipaa vain hemmottelua. Siksi sinun kannattaa varata matkallesi "Cozy 3 Bedroom Private House Near Disneyland". Tämä luksustason majoituspaikka sijaitsee 2undefined päässä kohteesta Platinum Triangle, ja se tarjoaa upeita mukavuuksia, joihin kuuluu esimerkiksi puutarha ja erillinen ruokailualue.
  • Matkabudjettisi ei tietenkään tarvitse olla massiivinen voidaksesi lähteä lomalle. "Ultimate Family Holiday Spot 1 Stunning Unit And Close To Parks Pool" on erinomainen valinta, jos budjettisi on tiukka. Se sijaitsee suurin piirtein 2undefined päässä kohteesta Platinum Triangle ja sen mukavuuksiin kuuluu esimerkiksi museot lähistöllä ja uima-allas.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Platinum Triangle loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Platinum Triangle tai sen lähistöllä?

Unohda tylsät kotiaskareet ja vietä riemuntäyteinen viikonloppu jossakin näistä kohteessa Platinum Triangle ja sen lähistöllä sijaitsevista mahtavista lomakodeista:

  • Noin 2undefined länteen kohteen Platinum Triangle keskustasta sijaitseva "Disneyland Adventure 1 Great Studio Suite" on viehättävä vaihtoehto, josta on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Wilson Park ja Holmby Park. Lähistöllä voi myös harrastaa aktiviteetteja, kuten kalastusaktiviteetit tai pyöräilyaktiviteetit.
  • Noin 2undefined länteen kohteesta Platinum Triangle sijaitseva "Perfect Family Getaway 2 Spacious Studio Suites" tarjoaa mahtavan ympäristön levätä kaikessa rauhassa tai harrastaa aktiviteetteja, kuten kalastusaktiviteetit tai pyöräilyaktiviteetit. Jos kaipaat lisää tekemistä, täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Autry National Center tai Seal Beach.

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa Platinum Triangle tai sen lähistöllä?

Tutustu seuraaviin suuremmille ryhmille soveltuviin majoitusvaihtoehtoihin kohteessa Platinum Triangle tai sen lähistöllä ja kerää yhteen tärkeimmät ihmisesi:

  • "Your Home Away From Home 4 Pet" on mainio vaihtoehto, jossa on 4 makuuhuonetta, tilat 16 henkilölle sekä mukavuuksia, kuten museot lähistöllä ja grilli. Tämä tilava loma-asunto sijaitsee noin 4undefined lounaaseen kohteen Platinum Triangle keskustasta.
  • Suunnitteletko lomaa isommalla joukolla? "Beautiful Anaheim Furnished House" on täydellinen valinta, joka sijaitsee 4undefined länteen kohteesta Platinum Triangle. Täällä on tilat jopa 16 henkilölle, 4 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten puutarha ja aurinkotuolit rannalla.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa Platinum Triangle tai sen lähistöllä?

Vietä lomasi rentoutuen uima-altaan äärellä jossakin alla olevista lomakodeista kohteessa Platinum Triangle tai sen lähistöllä:

  • "Cozy 3 Bedroom Private House Near Disneyland" on nappivalinta, joka tarjoaa mukavuuksia, joihin kuuluu muun muassa puutarha ja kuisti.
  • Huippusuosittu vaihtoehto on myös "Beautiful Anaheim Furnished House", jossa on uima-altaan ohella mukavuuksia, kuten takka ja aurinkotuolit rannalla.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Platinum Triangle tai sen lähistöllä?

Lomailitpa mieluiten sitten vuorilla tai rannalla lekotellen, lomailu on paljon hauskempaa lempi-ihmistesi kanssa. Tutustu näihin suuriin lomakoteihin kohteessa Platinum Triangle tai sen lähistöllä:

  • "Cozy 3 Bedroom Private House Near Disneyland" sijaitsee 2undefined lounaaseen kohteesta Platinum Triangle ja tarjoaa 3 makuuhuonetta sekä yöpymistilat 10 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten jääkaappi ja lastenaktiviteetit. On aika kerätä läheisesi saman katon alle!
  • Toinen suosittu vaihtoehto on "Disneyland Anaheim Convention Center Long", joka sijaitsee 3undefined lounaaseen kohteesta Platinum Triangle ja tarjoaa 3 makuuhuonetta sekä tilat 7 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten mikroaaltouuni ja vuodevaatteet.

Jos etsit päiväretkikohteita, lähialueella on vaikka millä mitalla perheystävällistä tekemistä ja näkemistä. Esimerkiksi Disneyland®, Disney California Adventure® Park ja Disneyland® Park ovat suosittuja vierailukohteita.

Onko kohteessa Platinum Triangle tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Halusitpa sitten nauttia lasillisen viiniä rakkaasi kanssa tulen rätistessä taustalla tai rentoutua ulkotulen lämmössä, Vrbon valikoimasta löydät täydellisen vaihtoehdon. Näistä kohteessa Platinum Triangle tai sen lähistöllä sijaitsevista vaihtoehdoista pidät takuuvarmasti:

  • "Cozy 3 Bedroom Private House Near Disneyland" tarjoaa mahtavat puitteet viettää laatuaikaa ystäviesi kanssa tulen rätistessä taustalla. Paikan päällä on myös mukavuudet, kuten puutarha ja uuni.
  • Toinen erinomainen vaihtoehto on "Have Fun at Disney! Conveniently Located Near Disneyland and Downtown Disney!", jossa voit rentoutua tulen ääressä. Paikan päällä on mukavuudet, kuten museot lähistöllä ja uima-allas.