North Admiral: Loma-asunnot

Löysimme 101 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
North Admiral tarjoaa 27 kotia, 10 asuntoa sekä muita loma-asuntoja, jotka sopivat täydellisesti matkaasi. Olitpa matkalla sitten ystävien, perheenjäsenien tai vaikkapa nelijalkaisen kumppanin kanssa, lomakodeista löytyvät parhaat mukavuudet lokoisaa lomamatkaa varten, kuten vaikkapa kaapelitelevisio ja pyykinpesukone sekä kuivausrumpu. Löydät takuuvarmasti loma-asunnon, joka sopii kaikkien tarpeisiin. Valikoimiimme kuuluu muun muassa savuttomia tai esteettömiä majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituspaikkoja

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa North Admiral tai sen lähellä?

Unelmien viikonloppu kumppanisi kanssa, koko perheen matka tai loma ylhäisessä yksinäisyydessä – miltä kohteen North Admiral lomasi sitten näyttääkin, löydät sivustoltamme suunnitelmiisi täydellisesti sopivan loma-asunnon. Tässä on joitain suosittuja vaihtoehtoja, joista voit saada inspiraatiota:

  • Joskus sitä kaipaa vain hemmottelua. Siksi sinun kannattaa varata lomallesi "Admiral’s Nest - Luxury And Location In West Seattle". Tämä luksusluokan majoituspaikka sijaitsee 1km päässä kohteesta North Admiral, ja se tarjoaa upeita mukavuuksia, joihin kuuluu muun muassa takka ja ravintolaopas.
  • Voit viettää unohtumattoman loman myös kuluttamatta liikaa rahaa. "Kasa | Great Location, Perfect Apartment + Pet Friendly | Pike Place" on edullinen majoituspaikka, joka sopii kaikkiin budjetteihin. Se sijaitsee suurin piirtein 5undefined päässä kohteesta North Admiral, ja tarjoaa monia erilaisia mukavuuksia, joihin kuuluu esimerkiksi uuni ja liesi.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen North Admiral loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa North Admiral tai sen lähistöllä?

Unohda tylsät kotiaskareet ja vietä unohtumaton viikonloppu jossakin näistä kohteessa North Admiral ja sen lähistöllä sijaitsevista upeista lomakodeista:

  • "2bedroom 2ba Alki Beach Dream Location With Patio" sijaitsee noin 2undefined länteen kohteen North Admiral keskustasta. Unohda arjen kiireet ja nauti poikkeuksellisen upeista luonnonmaisemista. Harrasta aktiviteetteja, kuten pyöräilyaktiviteetit tai kalastusaktiviteetit, tai ota suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Jackson Park Golf Course tai The Reptile Zoo.
  • Toinen erinomainen vaihtoehto on "1 Block From The Beach Clean And Modern 3bedroom Townhouse", joka sijaitsee noin 2undefined länteen kohteesta North Admiral. Alueella voit harrastaa hauskoja aktiviteetteja, kuten golfaktiviteetit ja pyöräilyaktiviteetit. Jos mielesi tekee päiväretkelle, täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Idylwood Park tai Tunnel Creek via Dosewallips Road Trailhead.

Mitkä ovat parhaat romanttiset loma-asunnot viikonlopuksi kohteessa North Admiral tai sen lähellä?

Romanttinen miniloma asuntolaivassa, mökissä tai huvilassa on erinomainen tapa kohentaa parisuhdetta. Suuntaa rakkaasi kanssa viettämään pari rentouttavaa päivää yhdessä näistä paikoista:

  • Lähde viettämään rentouttava viikonloppu "Admiral’s Nest - Luxury And Location In West Seattle" -loma-asunnossa, joka sijaitsee suurin piirtein 1km päässä kohteesta North Admiral. Tämä vaihtoehto tarjoaa asiakkailleen kaikki romantisella lomalla tarvittavat mukavuudet, joihin kuuluu esimerkiksi takka ja ravintolaopas.
  • Vaihtoehtoisesti voit viettää muutaman ihanan päivän rentoutuen "Alki Beach House With Sweeping Sea And Mountain Views" -loma-asunnossa, joka sijaitsee suurin piirtein 1km päässä kohteesta North Admiral. Takka ja ranta lähistöllä takaavat, että tunnelma on romanttinen.

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa North Admiral tai sen lähistöllä?

Tutustu näihin suurille ryhmille soveltuviin majoitusvaihtoehtoihin kohteessa North Admiral tai sen lähistöllä ja kokoa yhteen lempi-ihmisesi:

  • "Beautifully Redone Century - Old Home. Walk To Beach" on suosittu vaihtoehto, jossa on 5 makuuhuonetta, tilat 13 henkilölle sekä mukavuuksia, kuten grilli ja puutarha. Tämä tilava loma-asunto sijaitsee noin 6undefined etelään kohteen North Admiral keskustasta.
  • Kokoa 12 parasta ystävääsi viettämään laatuaikaa yhdessä. Osapuilleen 7undefined pohjoiseen kohteen North Admiral keskustasta sijaitseva "Located At The Top Of Queen Anne Only A Block From All Of The Shops" on erinomainen majoitusvaihtoehto, jossa on 5 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten takka ja grilli.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa North Admiral tai sen lähistöllä?

Lomailitpa mieluiten sitten vuorimaisemissa tai rannalla lekotellen, matkaaminen on paljon hauskempaa lempi-ihmistesi kanssa. Tutustu näihin suuriin loma-asuntoihin kohteessa North Admiral tai sen lähistöllä:

  • "Modern Alki Beach House - Steps From The Sand" sijaitsee 1km länteen kohteesta North Admiral ja tarjoaa 3 makuuhuonetta sekä yöpymistilat 6 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten lastenaktiviteetit ja kahvin- ja teenkeittovälineet. On aika kerätä lempi-ihmisesi saman katon alle!
  • Toinen suosittu vaihtoehto on "Spacious Seattle House With A/c", joka sijaitsee 1km lounaaseen kohteesta North Admiral ja tarjoaa 4 makuuhuonetta sekä tilat 6 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten lemmikkiystävälliset tilat ja televisio.

Alueella on vaikka millä mitalla perheystävällistä näkemistä ja tekemistä. Space Needle, Woodland Parkin eläintarha ja Museum of Flight ovat nähtävyyksiä, joista pitävät sekä lapset että vanhemmat.

Onko kohteessa North Admiral tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Jos mielesi tekee nauttia olostasi leirinuotion äärellä, mutta et ole muuten leirielämän ystävä, lomakoti ulkotakalla on täydellinen valinta. Alla olevista kohteessa North Admiral tai sen lähistöllä sijaitsevista vaihtoehdoista pidät varmasti:

  • "Admiral’s Nest - Luxury And Location In West Seattle" tarjoaa ulkotakan lisäksi mukavuudet, kuten takka ja parveke. On aika muistella leirilaulujen sanoja ja kertoa karmivimmat kummitustarinat tulen räiskyessä taustalla.
  • "Alki Beach House With Sweeping Sea And Mountain Views" on toinen huippusuosittu vaihtoehto, jossa voit oleilla tulen ääressä. Paikan päällä on mukavuudet, kuten takka ja grilli.