Kuva: Richard Remington

The Galena Territory: Loma-asunnot

Löysimme 349 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Kohteessa The Galena Territory sinulla on valittavanasi 274 kotia, 24 huoneistoa sekä muita loma-asuntoja, joista jokin sopii varmasti täydellisesti lomaasi varten. Majoituitpa loma-asuntoon sitten lasten ja lemmikkien tai ystävien kanssa, sinulla on käytössäsi haluamasi ja tarvitsemasi mukavuudet, kuten vaikkapa pysäköinti ja pyykinpesukone sekä kuivausrumpu. Löydät taatusti kaikkien tarpeisiin sopivan loma-asunnon. Valikoimissamme on muun muassa esteettömiä tai savuttomia majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituspaikkoja

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa The Galena Territory tai sen lähellä?

Vrbo tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja aina edullisista asunnoista romanttisiin hirsimökkeihin kohteessa The Galena Territory ja sen lähellä. Tässä on pari suosittua vaihtoehtoa, joissa yöpymisesi on on takuulla ikimuistoinen:

  • Yksi tapa varmistaa, että yöpymisesi on todella unohtumaton on varata luksusluokan loma-asunto, kuten "1bd/2ba Near Golf With Fireplace". Takka ja uima-allas ovat joitain tämän suurin piirtein 1km kohteen The Galena Territory keskustasta sijaitsevan tyylikkään paikan mukavuuksista,
  • Onko matkakassasi rajallinen? Voit viettää muutaman päivän edullisesti "New Galena Gem With Fire Pit On Eagle Ridge Fairway" -majapaikassa. Tämä vaihtoehto sijaitsee noin 1km kohteesta The Galena Territory ja se tarjoaa asiakkailleen useita eri mukavuuksia, joihin kuuluu esimerkiksi takka ja uima-allas.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen The Galena Territory loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa The Galena Territory tai sen lähistöllä?

Unohda uuvuttavat kotityöt ja vietä unohtumaton viikonloppu jossakin näistä kohteessa The Galena Territory ja sen lähistöllä sijaitsevista upeista loma-asunnoista:

  • "A Galena Territory Townhome Near Amenities" sijaitsee 1km länteen kohteen The Galena Territory keskustasta, ja on erityisesti luonnossa viihtyvien suosiossa. Täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Dowling House tai Jane Addams Recreation Trail. Lähistöllä voi myös harrastaa aktiviteetteja, kuten kalastusaktiviteetit tai pyöräilyaktiviteetit.
  • Noin 1km länteen kohteesta The Galena Territory sijaitseva "Gorgeous 5br/5b Dog - Friendly Home In Resort Core W" on toinen nappivalinta lyhyen loman viettoon. Alueella voit harrastaa hauskoja aktiviteetteja, kuten pyöräilyaktiviteetit tai kalastusaktiviteetit. Luonnonnähtävyydet, kuten Heritage Canyon ja Krape Park, ovat myös ehdottomasti tutustumisen arvoisia.

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa The Galena Territory tai sen lähistöllä?

Kaavailetko lomaa suuremmalla joukolla? Olitpa lähdössä reissuun sitten parhaiden ystävien tai perheen kanssa, kohteesta The Galena Territory tai sen lähistöltä löydät monia suuremmille ryhmille soveltuvia majoitusvaihtoehtoja:

  • Osapuilleen 1km luoteeseen kohteesta The Galena Territory sijaitseva "The Gathering Place - Modern, Spacious" tarjoaa majoitustilat jopa 14 henkilölle, 6 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten grilli ja puutarha.
  • Kerää 14 lähintä ystävääsi viettämään laatuaikaa yhdessä. Osapuilleen 1km pohjoiseen kohteesta The Galena Territory sijaitseva "Large Luxury Lakefront Home With Stunning Views And Amenities" on täydellinen majoitusvaihtoehto, jossa on 6 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten tenniskentät ja aurinkotuolit rannalla.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa The Galena Territory tai sen lähistöllä?

Vietä lomapäiväsi makoillen uima-altaan reunalla jossakin näistä majoituspaikoista kohteessa The Galena Territory tai sen lähistöllä:

  • "The Downtown House - 1830's Home Steps From Main Street In Downtown Galena" tarjoaa uima-altaan lisäksi mukavuuksia, kuten ilmainen Wi-Fi ja uuni. Muistathan pakata mukaan uimapuvun!
  • "Beautiful Upscale 6br/4. 5ba Vacation Home And Private Carriage House On 2. 5 Acre" on toinen mainio valinta, jos haluat oleilla uima-altaalla. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten ilmainen Wi-Fi ja uuni.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa The Galena Territory tai sen lähistöllä?

Laatuaika perheen kanssa on mittaamattoman arvokasta, vai mitä? Jos etsit suurempaa lomakotia kohteesta The Galena Territory tai sen lähistöltä, Laajasta valikoimastamme löydät täydellisen vaihtoehdon. Esimerkiksi seuraavista pidät varmasti:

  • Suunnilleen 1km luoteeseen kohteesta The Galena Territory sijaitseva "The Gathering Place - Modern, Spacious" tarjoaa 6 makuuhuonetta ja tilat 14 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten jääkaappi ja leivänpaahdin.
  • "Gorgeous 5br/5b Dog - Friendly Home In Resort Core W" on toinen erinomainen vaihtoehto, jossa on 5 makuuhuonetta ja yöpymistilat 10 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten mikroaaltouuni ja grilli. Tämä lomakoti sijaitsee 1km länteen kohteesta The Galena Territory.

Onko kohteessa The Galena Territory tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Halusitpa sitten nauttia viiniä rakkaasi kanssa tulen rätistessä taustalla tai nauttia olostasi ulkotulen lämmössä, valikoimastamme löydät tarpeisiisi soveltuvan vaihtoehdon. Alla olevista kohteessa The Galena Territory tai sen lähistöllä sijaitsevista vaihtoehdoista pidät takuuvarmasti:

  • "1bd/2ba Near Golf With Fireplace" tarjoaa ulkotakan lisäksi mukavuudet, kuten uima-allas ja takka. On aika virittää kitara, muistella leirilaulun sanoja ja kertoa karmivimmat kummitustarinat tulen rätistessä taustalla.
  • "Just Relax King Bd Villa | Golf And Resort Amenities" on toinen erinomainen vaihtoehto, jossa voit tunnelmoida tulen ääressä. Paikan päällä on mukavuudet, kuten takka ja museot lähistöllä.

Tutustu kohteen The Galena Territory lähellä sijaitseviin alueisiin