Island at Ocotillo: Loma-asunnot

Löysimme 64 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Island at Ocotillo tarjoaa 13 kotia sekä muita loma-asuntoja, jotka sopivat täydellisesti matkaasi. Loma-asunnot tarjoavat sinulle ja perheenjäsenillesi, ystävillesi tai nelijalkaiselle kumppanillesi haluamanne ja tarvitsemanne mukavuudet, joihin kuuluvat esimerkiksi pysäköinti ja puutarha. Löydät takuuvarmasti kaikkien tarpeet täyttävät loma-asunnon. Valikoimiimme kuuluu muun muassa savuttomia tai esteettömiä majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituspaikkoja

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Island at Ocotillo tai sen lähellä?

Romanttinen loma kultasi kanssa, koko perheen matka tai loma ylhäisessä yksinäisyydessä – miltä kohteen Island at Ocotillo matkasi sitten näyttääkin, löydät sivuiltamme matkasuunnitelmiisi täydellisesti sopivan loma-asunnon. Tässä on pari suosittua vaihtoehtoa, joista voit aloittaa:

  • Jos haluat viettää lomaa korkeatasoisessa majoituspaikassa, "Cays Condo With Private Patio And Amenities Galore" sopii suunnitelmiisi varmasti loistavasti. Se sijaitsee noin 1km päässä kohteen Island at Ocotillo keskustasta, ja tarjoaa huippuluokan mukavuuksia, joihin kuuluu esimerkiksi kauneuspalvelut ja golfaktiviteetit.
  • Voit viettää unohtumattoman loman myös edullisesti. "Wonderful Family Home Near The City W" on edullinen loma-asunto, joka sopii jokaiselle kukkarolle. Se sijaitsee suurin piirtein 3undefined päässä kohteesta Island at Ocotillo, ja tarjoaa useita erilaisia mukavuuksia, joihin kuuluu muun muassa grilli ja puutarha.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Island at Ocotillo loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Island at Ocotillo tai sen lähistöllä?

Unohda tylsät kotiaskareet ja vietä riemuntäyteinen miniloma jossakin näistä kohteessa Island at Ocotillo ja sen lähistöllä sijaitsevista upeista majoituspaikoista:

  • "Penthouse The Cays Resort Style Living In Ocotillo" sijaitsee 1km luoteeseen kohteen Island at Ocotillo keskustasta, ja on erityisesti luonnonystävien suosiossa. Täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Phoenix Mountain Preserve tai Troon North -golfkeskus. Lähistöllä voi myös kokeilla hauskoja aktiviteetteja, kuten golfaktiviteetit tai kalastusaktiviteetit.
  • Noin 4undefined etelään kohteesta Island at Ocotillo sijaitseva "Warm And Inviting Sun Lakes, Arizona" on toinen suosittu vaihtoehto miniloman viettämiseen. Alueella voit harrastaa hauskoja aktiviteetteja, kuten pyöräilyaktiviteetit tai golfaktiviteetit. Luonnonnähtävyydet, kuten Thunderbird Conservation Park ja Pinal County Historical Society & Museum, ovat myös ehdottomasti tutustumisen arvoisia.

Mitkä ovat parhaat romanttiset loma-asunnot viikonlopuksi kohteessa Island at Ocotillo tai sen lähellä?

Romanttinen miniloma huvilassa, asuntolaivassa tai mökissä on loistava tapa saada kipinä syttymään jälleen. Suuntaa kultasi kanssa viettämään pari rentoa päivää yhdessä näistä suosituista paikoista:

  • Lähde viettämään rentouttava viikonloppu "Ritz Waters At Ocotillo Heated Pool Included 5 Bed 4 Bath" -loma-asunnossa, joka sijaitsee keskimäärin 0,1undefined päässä kohteesta Island at Ocotillo. Tämä paikka tarjoaa kaikki romantiselle lomalle tarpeelliset mukavuudet, joihin kuuluu esimerkiksi viinitilakierrokset lähistöllä ja hieronnat.
  • Toinen paikka, jossa voit viettää pari rentouttavaa päivää yhdessä kultasi kanssa, on "Ocotillio Golf Resort, Chandler Arizona Luxury Waterfront Condo On Golf Course". Tämän noin 1km päässä kohteesta Island at Ocotillo sijaitsevan lomakodin tarjoamiin mukavuuksiin kuuluu muun muassa takka ja ulkotulisija

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa Island at Ocotillo tai sen lähistöllä?

Tutustu seuraaviin suuremmille ryhmille soveltuviin majoitusvaihtoehtoihin kohteessa Island at Ocotillo tai sen lähistöllä ja kokoa yhteen lempi-ihmisesi:

  • Osapuilleen 11undefined pohjoiseen kohteesta Island at Ocotillo sijaitseva "Oasis Desert Retreat With Pool" tarjoaa majoitustilat jopa 12 henkilölle, 3 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten puutarha ja museot lähistöllä.
  • Suunnitteletko matkaa koko perheen voimin? "Family Fun Emporium Billiards" on täydellinen valinta, joka sijaitsee 14undefined itään kohteesta Island at Ocotillo. Täällä on tilat jopa 18 henkilölle, 5 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten takka ja puutarha.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa Island at Ocotillo tai sen lähistöllä?

Lomaa vietettäessä uima-allas on antoisa lisä – etenkin, kun matkustat lasten kanssa. Vie lomasi uudelle tasolle jossakin seuraavista kohteessa Island at Ocotillo tai sen lähistöllä sijaitsevista uima-altaallisista lomakodeista:

  • Toinen nappivalinta on "Furnished House In Palo Verde Cc", jossa on mukavuuksia, kuten uima-allas ja ulkotulisija.
  • "Gorgeous Newly Updated House In Gated 55+ Golf Comm" on toinen erinomainen valinta, jos haluat laiskotella uima-altaalla. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten uima-allas ja ulkotulisija.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Island at Ocotillo tai sen lähistöllä?

Lomailitpa mieluiten sitten maaseudun rauhassa tai rannalla lekotellen, matkaaminen on paljon hauskempaa läheistesi kanssa. Tutustu alla oleviin suuriin lomakoteihin kohteessa Island at Ocotillo tai sen lähistöllä:

  • "Ritz Waters At Ocotillo Heated Pool Included 5 Bed 4 Bath" sijaitsee 0,1undefined länteen kohteesta Island at Ocotillo ja tarjoaa 5 makuuhuonetta sekä tilat 10 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten puutarha ja pyyhkeet. On aika kerätä läheisesi saman katon alle!
  • Toinen ihanteellinen vaihtoehto on "Newly Renovated Home On Fairway With Pool And Putting Green. Trendy Area", joka sijaitsee 1km koilliseen kohteesta Island at Ocotillo ja tarjoaa 4 makuuhuonetta sekä yöpymistilat 6 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten teemapuisto lähistöllä ja leivänpaahdin.

Kun haluat tutustua alueen tunnettuihin nähtävyyksiin, perheystävällistä tekemistä ja näkemistä on paljon. Esimerkiksi Phoenixin eläintarha, OdySea Aquarium ja Tempe Beach Park ovat vierailun arvoisia kohteita.

Onko kohteessa Island at Ocotillo tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Halusitpa sitten nauttia viiniä kultasi kanssa tulen rätistessä taustalla tai rentoutua ulkotulen lämmössä, valikoimastamme löydät täydellisen vaihtoehdon. Alla olevista kohteessa Island at Ocotillo tai sen lähistöllä sijaitsevista vaihtoehdoista pidät varmasti:

  • "Ritz Waters At Ocotillo Heated Pool Included 5 Bed 4 Bath" tarjoaa täydellisen ympäristön viettää aikaa lempi-ihmistesi kanssa tulen räiskyessä taustalla. Paikan päällä on myös mukavuudet, kuten ulkotulisija ja grilli.
  • "Ocotillio Golf Resort, Chandler Arizona Luxury Waterfront Condo On Golf Course" on toinen suosittu vaihtoehto, jossa voit oleskella tulen ääressä. Paikan päällä on mukavuudet, kuten tenniskentät ja takka.