Cathedral City: Loma-asunnot

Löysimme 8 423 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Kohteessa Cathedral City sinulla on valittavanasi 171 kotia, 91 huoneistoa sekä muita loma-asuntoja, joista jokin sopii varmasti täydellisesti lomaasi varten. Majoituitpa lomakotiin sitten lasten ja lemmikkien tai ystävien kanssa, sinulla on käytössäsi parhaat mukavuudet ihanaan lomaan kaukana kotoa, kuten esimerkiksi ilmastointi ja televisio. Mitä ikinä sitten etsitkään, löydät takuuvarmasti loma-asunnon, joka täyttää kaikkien tarpeet. Valikoimissamme on esim. savuttomia tai esteettömiä majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituspaikkoja

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Aavikkomainen Cathedral City odottaa löytäjäänsä

Nauti alueen katedraalista, festivaaleista ja viihteestä, ja tee loma-asunnostasi koti, kun matkailet kohteessa Cathedral City.Tämä rentouttava kaupunki saa matkailijat kertomaan ylistyssanoja sen golfista, vaellusreiteistä ja sijainnista joen rannalla. Tarvitsetko lisätilaa perhelomaa varten tai matkalle ystävien seurassa? Vuokra-asunnoissa on usein erillinen ruokailutila ja tilava olohuone.

Tekemistä ja näkemistä – Cathedral City

Toivotko löytäväsi tekemistä matkallesi? Astu ulos mukavasta loma-asunnostasi ja tutustu siihen, millainen lomakohde Cathedral City on. Kokosimme listan suosituimmista nähtävyyksistä, jotka sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Laita nämä lomalistallesi:

  • Tahquitz Creek Golf Resort (3,1 km)
  • Indian Canyons Golf Resort (6,9 km)
  • Rancho Las Palmas Country Club (golf) (7,2 km)
  • Desert Willow Golf Resort (golfkeskus) (9,5 km)
  • Las Palmas (10,6 km)
  • Living Desert Zoo and Gardens (12,1 km)

Cathedral City: Tutustu aavikkomaisemiin ja muihin luontokohteisiin

Oletpa sitten aktiivinen matkailija tai haluat vain ottaa aikaa maisemien ihailuun, Cathedral City on täydellinen matkakohde. Kokosimme listalle alueen näyttävimpiä luonnonihmeitä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Indian Canyon (7,8 km)
  • Moorten Botanical Garden and Cactarium (8,1 km)
  • Palm Canyon (8,5 km)
  • Tahquitz Canyon (9,3 km)
  • San Jacinto Mountains (18,2 km)
  • Coachella Valley Preserve - Thousand Palms Oasis Preserve (19 km)

Matkustaminen kohteeseen ja kohteessa – Cathedral City

Lähin lentokenttä on Palm Springs, Kalifornia (PSP-Palm Springsin kansainvälinen lentokenttä) 6,5 km keskustasta. Jos lennon löytäminen sinne on hankalaa, vaihtoehtoinen kenttä on Bermuda Dunes, Kalifornia (UDD) 18,1 km:n päässä.

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Cathedral City tai sen lähellä?

Romanttinen miniloma kumppanisi kanssa, loma koko perheen kesken tai miniloma ylhäisessä yksinäisyydessä – miltä matkasi kohteeseen Cathedral City sitten näyttääkin, löydät kauttamme itsellesi täydellisesti sopivan majoituspaikan. Tässä on pari suosittua vaihtoehtoa, joista voit saada inspiraatiota:

  • Yksi tapa varmistaa, että yöpymisesi on todella unohtumaton on valita luksustason majoituspaikka, kuten esimerkiksi "Cathedral Canyon Cc/condo". Uima-allas ja puutarha ovat pari tämän noin 2undefined kohteen Cathedral City keskustasta sijaitsevan tyylikkään paikan mukavuuksista,
  • Matkabudjettisi ei tietenkään tarvitse olla massiivinen voidaksesi lähteä lomalle. "Elegant And Spacious Two - Story Suite Near Palm Springs" on loistava valinta, jos haluat säästää rahaa. Se sijaitsee suurin piirtein 2undefined päässä kohteesta Cathedral City ja sen mukavuuksiin kuuluu muun muassa uima-allas ja grilli.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Cathedral City loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Cathedral City tai sen lähistöllä?

Lyhyt lomamatka on erittäin tehokas tapa ladata akkuja. Ota hetki aikaa itsellesi ja ota rennosti näissä erittäin suosituissa majoituspaikoissa kohteessa Cathedral City ja sen lähistöllä.

  • "Villas De Las Flores Getaway | Pool And Hot | Patio" sijaitsee 3undefined luoteeseen kohteesta Cathedral City, ja paikan päällä on mukavuuksia, kuten grilli ja uima-allas. Jos kaipaat lisää tekemistä, täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Palomar Mountain tai Cahuilla Hills Park.
  • Toinen ihastuttava vaihtoehto on "Waverly Park, 3 Pools, Hot Tubs", joka sijaitsee 3undefined luoteeseen kohteesta Cathedral City. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten tenniskentät ja uima-allas, ja alueen nähtävyydet, kuten Sand to Snow National Monument ja Joshua Tree National Park West Entrance, ovat ehdottomasti vierailun arvoisia.

Mitkä ovat parhaat romanttiset loma-asunnot viikonlopuksi kohteessa Cathedral City tai sen lähellä?

Romanttinen loma asuntolaivassa, huvilassa tai mökissä on upea tapa kohentaa parisuhdetta. Suuntaa kultasi kanssa viettämään pari rentouttavaa päivää yhdessä näistä suosituista vaihtoehdoista:

  • Lähde perjantaina viettämään viikonloppu "Desert Oasis With Pool And Mountain Views" -loma-asunnossa. Tämän keskimäärin 3undefined päässä kohteesta Cathedral City sijaitsevan vaihtoehdon tarjoamiin mukavuuksiin kuuluu esimerkiksi takka ja uima-allas.
  • Toinen paikka, jossa voit viettää muutaman rentouttavan päivän yhdessä rakkaasi kanssa, on "Slice Of Paradise With Mountain View And Pool". Tämän noin 3undefined päässä kohteesta Cathedral City sijaitsevan lomakodin tarjoamiin mukavuuksiin kuuluu muun muassa ravintolaopas ja uima-allas

Mitkä ovat parhaat vuokrattavat loma-asunnot viikonlopuksi kohteessa Cathedral City tai sen lähistöllä?

Noin 1km kohteen Cathedral City keskustasta sijaitseva asuinalueista tunnettu naapurusto on erinomainen valinta, jos kaipaat muutaman päivän minilomaa. Noin 5undefined kohteesta Cathedral City sijaitseva Landau Manor on toinen viehättävä vaihtoehto, joka kannattaa ottaa matkasuunnitelmissa huomioon.

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa Cathedral City tai sen lähistöllä?

Lomailtaessa isommalla joukolla tarvitaan runsaasti tilaa. Tutustu suuremmille ryhmille soveltuviin majoitusvaihtoehtoihin kohteessa Cathedral City tai sen lähistöllä ja kokoa tärkeimmät ihmisesi saman katon alle.

  • Osapuilleen 6undefined itään kohteesta Cathedral City sijaitseva "Chateau Dumont' 18, 000 Sqft, 15 Br" tarjoaa majoitustilat jopa 30 henkilölle, 15 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten takka ja grilli.
  • Noin 15undefined pohjoiseen kohteesta Cathedral City sijaitseva "Beautiful Hacienda 6 Acres With Mountain View Pool Done In May" on toinen nappivalinta, jossa on 4 makuuhuonetta, tilat 12 henkilölle sekä mukavuuksia, kuten ulkotulisija ja sähköauton latausasema.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa Cathedral City tai sen lähistöllä?

Majoituspaikkaa valittaessa uima-allas on hauska lisä – etenkin lasten kanssa matkustaessa. Tutustu näihin lomakoteihin uima-altaalla kohteessa Cathedral City tai sen lähistöllä ja ota lomastasi kaikki irti:

  • "4 Bedroom/3 Full Bath Pet Friendly Modern House" tarjoaa altaan lisäksi mukavuuksia, kuten puutarha ja uima-allas.
  • Jos mielit viettää lomaa uima-altaan vierellä nautiskellen, "Location Location Location Beautiful House On Golf Course +pools" on nappivalinta. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten puutarha ja uima-allas.

Kohteessa Cathedral City on aavikkoilmasto, ja kesällä keskilämpötilat vaihtelevat 20undefined ja 35undefined välillä. Voit tutustua kohteessa Cathedral City sijaitseviin lomakoteihin sivun yläosassa olevan hakupalkin ja suodattimien avulla.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Cathedral City tai sen lähistöllä?

Perheen kanssa vietetty laatuaika on ikimuistoista, eikö? Olitpa järjestämässä sukutapaamista tai reissua koko perheen voimin, näissä suurissa majoituspaikoissa kohteessa Cathedral City tai sen lähistöllä tilaa on kaikille tarpeeksi:

  • "The Oasis Beautiful Home With Resort" sijaitsee noin 2undefined koilliseen kohteesta Cathedral City ja tarjoaa 4 makuuhuonetta sekä tilat 10 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten grilli ja puutarha. On aika kerätä läheisesi saman katon alle!
  • Toinen erinomainen vaihtoehto on "Oasis Of Palm Springs", joka sijaitsee 3undefined luoteeseen kohteesta Cathedral City ja tarjoaa 3 makuuhuonetta sekä tilat 6 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten televisio ja keittiö.

Kun haluat tutustua alueen tunnettuihin nähtävyyksiin, perheystävällistä näkemistä ja tekemistä on paljon. Esimerkiksi Disneyland®, Universal Studios Hollywood™ ja San Diegon eläintarha ovat suosittuja vierailukohteita.

Onko kohteessa Cathedral City tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Mikään ei voita rentoa oleilua tulen loisteessa, eikö totta? Vietä ikimuistoinen lomamatka jossakin näistä majoituspaikoista kohteessa Cathedral City tai sen lähistöllä:

  • "Well - Appointed Townhouse In Cathedral Canyon Near Palm Springs" tarjoaa ulkotakan ohella mukavuudet, kuten museot lähistöllä ja tenniskentät. On aika muistella leirilaulujen sanoja ja jakaa karmivimmat kummitustarinat tulen räiskyessä taustalla.
  • "4 Bedroom/3 Full Bath Pet Friendly Modern House" on toinen erinomainen vaihtoehto, jossa voit oleskella tulen ääressä. Paikan päällä on mukavuudet, kuten takka ja puutarha.

Tutustu kohteen Cathedral City lähellä sijaitseviin alueisiin