Indian Waters: Loma-asunnot

Löysimme 53 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Indian Waters tarjoaa 20 kotia sekä muita loma-asuntoja, jotka sopivat täydellisesti matkaasi. Olitpa sitten matkalla ison ryhmän tai ihan vaikkapa lemmikkisi kanssa, lomakodeista löytyvät haluamasi mukavuudet, kuten vaikkapa Wi-Fi ja uima-allas. Mitä sitten ikinä etsitkin, löydät taatusti kaikkien tarpeisiin sopivan loma-asunnon. Valikoimissamme on esim. savuttomia tai esteettömiä majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituspaikkoja

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Indian Waters tai sen lähellä?

Tyylistäsi tai budjetistasi huolimatta, valikoimassamme on useita suosittuja majoituspaikkoja kohteessa Indian Waters ja sen lähellä. Halusitpa sitten varata tyylikkään huoneiston tai tilavan talon, löydät kauttamme takuulla sunnitelmiisi sopivan vaihtoehdon.

  • Joskus sitä haluaa vain hemmotella itseään. Siksi sinun kannattaa varata lomallesi "Remodeled Crystal River Waterfront Home With Heated Pool". Tämä ylellinen majoituspaikka sijaitsee 0,1undefined päässä kohteesta Indian Waters, ja se tarjoaa upeita mukavuuksia, joihin kuuluu muun muassa uima-allas ja ulkotulisija.
  • Onko lomakassasi rajallinen? Voit yöpyä edullisesti "Newly Listed 3/2 Pool Home On Deep Water Canal" -majapaikassa. Tämä vaihtoehto sijaitsee noin 0,1undefined kohteesta Indian Waters ja se tarjoaa vierailleen erilaisia mukavuuksia, joihin kuuluu muun muassa grilli ja uima-allas.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Indian Waters loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Indian Waters tai sen lähistöllä?

Unohda iänikuiset kotiaskareet ja vietä riemuntäyteinen viikonloppu jossakin näistä kohteessa Indian Waters ja sen lähistöllä sijaitsevista upeista loma-asunnoista:

  • Noin 0,1undefined itään kohteen Indian Waters keskustasta sijaitseva "Bring Your Boat For Great Fishing Tranquil Waterfront 3" on ihastuttava vaihtoehto, josta on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Withlacoochee Trail State Park ja Candler Hills Golf Club. Lähistöllä voi myös kokeilla aktiviteetteja, kuten snorkeling activities tai kalastusaktiviteetit.
  • Noin 2undefined etelään kohteesta Indian Waters sijaitseva "Tropical Home By The Gulf Of Mexico" tarjoaa mahtavan ympäristön levätä kaikessa rauhassa tai kokeilla aktiviteetteja, kuten pyöräilyaktiviteetit tai golfaktiviteetit. Jos kaipaat lisää tekemistä, täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Ross Prairie Trailhead tai Sand Key.

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa Indian Waters tai sen lähistöllä?

Matkustettaessa isommalla joukolla tarvitaan paljon tilaa. Tutustu suurille ryhmille soveltuviin majoitusvaihtoehtoihin kohteessa Indian Waters tai sen lähistöllä ja kokoa läheisesi saman katon alle.

  • "Pleasant Point, A Blue Spring Waterfront Home On Kings Bay In Crystal River" on erinomainen vaihtoehto, jossa on 4 makuuhuonetta, tilat 12 henkilölle sekä mukavuuksia, kuten puutarha ja ulkotulisija. Tämä tilava majoituspaikka sijaitsee noin 5undefined kaakkoon kohteen Indian Waters keskustasta.
  • Suunnitteletko lomamatkaa isommalla joukolla? "Spacious 4/2 - Pool And Boat Dock. Close To Golf" on täydellinen valinta, joka sijaitsee 6undefined kaakkoon kohteesta Indian Waters. Täällä on tilat jopa 12 henkilölle, 4 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten grilli ja uima-allas.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa Indian Waters tai sen lähistöllä?

Vietä lomapäiväsi rentoutuen uima-altaan reunalla jossakin alla olevista majoituspaikoista kohteessa Indian Waters tai sen lähistöllä:

  • "Spacious 3 Bedroom 2 Bath House On Deep Canal With Screened Heated Pool" on nappivalinta, joka tarjoaa mukavuuksia, joihin kuuluu esimerkiksi uima-allas ja grilli.
  • "Riverfront House - Located On Main Crystal River With Amazing Sunset Views" on täydellinen vaihtoehto, jossa voit rentoutua uima-altaan äärellä. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten uima-allas ja grilli.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Indian Waters tai sen lähistöllä?

Laatuajan viettäminen perheen kanssa vaatii joskus hieman suunnittelua – sekä oikean ympäristön. Vrbo voi auttaa sinua jälkimmäisen löytämisessä. Pääset etsinnöissä alkuun tutustumalla seuraaviin suuriin loma-asuntoihin kohteessa Indian Waters ja sen lähistöllä:

  • "Spacious 4 Bedroom Water Front Home With Boat Lift" tarjoaa 4 makuuhuonetta ja yöpymistilat 8 henkilölle. Tämä tilava lomakoti sijaitsee noin 0,1undefined koilliseen kohteesta Indian Waters. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten ilmaiset hygieniatuotteet ja ruokapöytä.
  • Toinen huippusuosittu vaihtoehto on "Bring Your Boat For Great Fishing Tranquil Waterfront 3", joka sijaitsee noin 0,1undefined itään kohteesta Indian Waters. Täällä on 3 makuuhuonetta, yöpymistilat 9 vieraalle ja mukavuuksia, kuten pyyhkeet ja grilli.

Onko kohteessa Indian Waters tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Jos mielit tunnelmoida leirinuotion äärellä, mutta et ole varsinaisesti leirielämän ystävä, lomakoti ulkotakalla on täydellinen valinta. Näistä kohteessa Indian Waters tai sen lähistöllä sijaitsevista vaihtoehdoista pidät takuuvarmasti:

  • "Remodeled Crystal River Waterfront Home With Heated Pool" tarjoaa ulkotakan lisäksi mukavuudet, kuten museot lähistöllä ja puutarha. On aika muistella leirilaulujen sanoja ja jakaa hyytävimmät kummitustarinat tulen rätistessä taustalla.
  • Tuijottele liekkejä ja unohda arjen kiireet. "Waterfront Pool And Dock, Minutes To Springs And Gulf" tarjoaa ulkotakan ohella mukavuudet, kuten grilli ja ulkotulisija.