Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ν. Conway πολυτελείας townhome, κοντά στο Conway Village και το Cranmore!

Συλλογή φωτογραφιών για Ν. Conway πολυτελείας townhome, κοντά στο Conway Village και το Cranmore!

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Γεύματα
Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια3+ μπάνιαΓια 10 άτομα187 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
North Conway, NH
  • Δημοφιλής τοποθεσίαConway (γραφικός σιδηρόδρομος)4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΟρεινό θέρετρο Cranmore5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο Settlers' Green Outlet Village8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 10 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

4 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 4

1 King Κρεβάτι

3 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Bathtub · Toilet

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Μπάνιο 3

Toilet

Μπάνιο 4

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ν. Conway πολυτελείας townhome, κοντά στο Conway Village και το Cranmore!

** UPDATED έπιπλα καναπέ 1ου ορόφου για περισσότερη άνεση. Ελεύθερος χώρος για όλη την οικογένεια και τελειωμένο υπόγειο με χώρο για παιχνίδι και ύπνο !!

** Το Storyland κλείνει το Σαββατοκύριακο των ιθαγενών. Λίγα Σαββατοκύριακα αριστερά για να φέρει τα παιδιά σε αυτό το πάρκο διασκέδασης!

** Το Santa's Village άνοιξε τα Σαββατοκύριακα μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου. Αναχώρηση ημερομηνιών για περάσματα και ώρες: https: // www. santasvillage. com / πάρκο-πληροφορίες-εισιτήρια / ημερομηνίες-ώρες /

** Οκτώβριος 1-31: Επιστροφή των ανθρώπων κολοκύθας, Τζάκσον
Η επιστροφή του The Pumpkin People είναι μια αυτο-ξεναγήμενη περιήγηση σε πάνω από 80 διαφορετικές τοποθεσίες σε όλη την πόλη του Τζάκσον. Η δημιουργικότητα και η τέχνη κυριαρχούν καθώς αυτοί οι άνθρωποι κολοκύθας μπορούν να βρεθούν κάνοντας όλα τα είδη των τρελών πραγμάτων ... από το να πετάς πέρα από τις αυλές σε καταδύσεις σε βάθος! Απλά πάρετε έναν χάρτη και πηγαίνετε-μπορείτε να ψηφίσετε ακόμη και για τις αγαπημένες σας οθόνες.

** Ετοιμαστείτε για τα φύλλα να σκαρφαλώνουν στο σκηνικό Scenic Chairlift και να διασκεδάσουν έξω κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου του Cranmore !! Αγοράστε online εισιτήρια και εξοικονομήστε $ 5. https: // βιβλίο. cranmore. com / v2 / προϊόντα / δραστηριότητες;utm_source = SilverpopMailing & utm_medium = email & utm_campaign = Σεπτέμβριος% 20Enews% 209-5% 20 (1) & utm_content = & spMailingID = 40571480 & spUserID = NjY5NzM0OTU4OTM1S0 & spJobID = 1600375938 & spReportId = MTYwMDM3NTkzOAS2

** Ο Ghoullog επιστρέφει για την 13η σεζόν του τρόμου με στοιχειώδη αρχίζει το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου. Ελέγξτε την ιστοσελίδα για ημερομηνίες / ώρες και τιμές. https: // theghoullog. com / Schedule-Tickets;spMailingID = 40571480 & spUserID = NjY5NzM0OTU4OTM1S0 & spJobID = 1600375938 & spReportId = MTYwMDM3NTkzOAS2

Ελάτε να επισκεφθείτε την όμορφη North Conway !! Είτε επισκέπτεστε για ένα Σαββατοκύριακο ή μια εβδομάδα με την οικογένεια και τους φίλους σας, μένετε στο σπίτι μας. Πηγαίνετε στο Conway Scenic Railroad, προγραμματίστε μια επίσκεψη στο Cranmore Mountain (μόλις λίγα λεπτά μακριά!) με πολλά πράγματα οικογενειακής διασκέδασης για να κάνετε ή να περάσετε την ημέρα πεζοπορία στο Presidential Range. Ό, τι κι αν επιλέξετε, το αρχοντικό μας βρίσκεται στην καρδιά όλων!

Πραγματα να κανεις:
Οι τοπικές εκδηλώσεις του North Conway: http: // www. northconwayvillage. net / local-events /
Mt Washington Valley ημερολόγιο εκδηλώσεων: http: // www. mtwashingtonvalley. org / events / events-όλα. cfm
Cranmore διασκέδαση: http: // www. cranmore. com / ghoullog / ημερομηνίες /

2,008 τετραγωνικά πόδι πολυτελείας townhome με 4 υπνοδωμάτια και τρία και ένα μισό μπάνια, κοιμάται 8-10 άνετα. Απολαύστε την όμορφη θέα του βουνού. Cranmore στην πίσω αυλή και το Cathedral Ledge μπροστά. Σε κεντρική τοποθεσία, είναι εύκολο να απολαύσετε όλες τις δραστηριότητες που προσφέρει το Mount Washington Valley. Λίγα λεπτά με το Storyland !! Λεπτά στο χωριό! Το σύστημα μονοπατιών Whitaker Woods διασχίζει το ακίνητο και ενδέχεται να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μερικά δωρεάν περάσματα για τα μονοπάτια (παρακαλούμε να ρωτήσετε). Το Wild Cat, το Attitash, το Echo Lake State Park (μια μικρή χρέωση ανά άτομο) και το Settlers Green Outlets βρίσκονται επίσης σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο.

Το επάνω επίπεδο περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια με θολωτές οροφές. Η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει ένα κρεβάτι King, ένα παχνί (φέρει τα δικά σας φύλλα / κουβέρτα) και ένα βασικό μπάνιο. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα queen-size κρεβάτι με ντουλάπα και το τρίτο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι με κούνια και ντουλάπα. Τα δύο υπνοδωμάτια μοιράζονται το διάδρομο πλήρες μπάνιο. ** Νέες κουρτίνες μόλις προστέθηκαν σε κάθε κρεβατοκάμαρα για πρόσθετη ιδιωτικότητα !!**

Ο κύριος όροφος περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι αερίου για να σας κρατήσει άνετο και έναν πάγκο για περισσότερο καθιστικό. Όμορφα δάπεδα από σκληρό ξύλο σε όλη την έκταση με ευρύχωρο σχέδιο που ανοίγει σε μια πλήρη τραπεζαρία και μεγάλη κουζίνα με πάγκους γρανίτη και μισή μπανιέρα.

Το ευρύχωρο οικογενειακό δωμάτιο βρίσκεται στο τελικό χαμηλότερο επίπεδο με ένα πλήρες μπάνιο. Είναι εξοπλισμένο με ένα pull out Queen κρεβάτι καναπέ και δύο δερμάτινα futons και λειτουργεί ως το 4ο υπνοδωμάτιο, όταν χρειάζεται. Το κρεβάτι ημέρας που έχει επίσης ένα πέλμα έχει προστεθεί. Μεγάλος χώρος για τα παιδιά.
τα μαξιλαράκια στρώματος και τα στρώματα στρώματος που διατίθενται για τα futons.

Υπέροχες ιδιότητες περιλαμβάνουν κορυφαίες συσκευές και τελειώματα της γραμμής, πάγκους από γρανίτη, δάπεδα από σκληρό ξύλο, τζάκι αερίου, κεντρικό αέρα / θερμότητα.

Οι παροχές περιλαμβάνουν: 1 γκαράζ αυτοκινήτων, 1 θέση στάθμευσης στον αυτοκινητόδρομο και μια γειτονική περιοχή για περισσότερη στάθμευση, η οποία παρέχεται κατ 'αρχάς σε πρώτη εξυπηρέτηση, καφετιέρα Keurig, καφετιέρα Belle χωρίς φίλτρο 10 καναλιών, ποτήρια κρασιού, πλυντήριο / στεγνωτήριο , πλυντήριο πιάτων, WIFI, στεγνωτήρα μαλλιών, κύπελλα και σκεύη για παιδιά, 2 πακέτα παιχνιδιών και ένα παχνί (φέρτε τα λευκά είδη για αυτά).

Ελάτε να απολαύσετε το σπίτι σας ως το σπίτι σας μακριά από το σπίτι. Ένα εξαιρετικό μέρος για να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μεγάλη παρέα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ - ΟΧΙ κατοικίδια ζώα και ΟΧΙ το κάπνισμα επιτρέπεται.

Διαχειριστής καταλύματος

Melanie
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:30 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 30 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Βόρειο Conway

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Βόρειο Conway) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και στα βουνά. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Ορεινό θέρετρο Cranmore και Ορεινό Θέρετρο Attitash Mountain Resort, ενώ όσοι θέλετε να κάνετε τις αγορές σας, μπορείτε να επισκεφτείτε το εξής: Εμπορικό Κέντρο Settlers' Green Outlet Village. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Θεματικό Πάρκο Story Land ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Αθλητικό Κέντρο Saco Valley Sports Center. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
North Conway, NH

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μουσείο Επιστήμης Mount Washington Observatory Weather Discovery Center - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Conway (γραφικός σιδηρόδρομος) - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ορεινό θέρετρο Cranmore - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Υδάτινο Πάρκο Kahuna Laguna - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο Settlers' Green Outlet Village - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Φράιμπεργκ, Μέιν (FRY-Περιφερειακό Αεροδρόμιο Eastern Slopes): 30 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Dunkin' - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sea Dog Brewing Company - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Muddy Moose Restaurant & Pub - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tuckerman's Restaurant & Tavern - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Moat Mountain Smokehouse - 12 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 78 από 92 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 13 από 92 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 92 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 92 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 92 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Nancy N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Long weekend in North Conway
This property was exactly as described and very clean. Perfect for our 3 families on a ski weekend. Nice to have the finished basement for the teens to hang out. It is very centrally located. Thanks for a great stay!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Katie O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ski week
The location is perfect to get around the area. Close to the mountains and Conway to get to restaurants ! Plenty of space for everyone to sleep and we had 10 people. Have great suggestions in the house for things to do! A must stay if you are in the area and have a family!!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Valerie L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place for a quick weekend getaway!
The property is as advertised, very spacious and comfortable. We made use of the gas fireplace which made the main level very cozy. Kids loved the air hockey table and board games. The home was very close to downtown north Conway and the outlets. We greatly enjoyed our stay and will return again. Thanks so much for your hospitality!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Deb L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fun weekend away
Friends having a great time in a great condo. Very relaxing.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Melissa M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great stay!
Wonderful experience staying here with my family. It’s a great central location near many fun spots! Looking forward to a future stay!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Melanie

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

only 5 minutes drive to Story Land; about 15 minutes to Attitash Mountain Resort; under 10 minutes to Settlers Green Outlet shopping; 45min to Santa's Village; Mt. Cranmore Resort a few minutes drive; clean luxury townhouse in great shape

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

close proximity to area attractions and restaurants!!
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων