Kiawah Island: Loma-asunnot

Löysimme 2 636 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Kohteessa Kiawah Island sinulla on valittavanasi 518 kotia, 242 huoneistoa sekä muita loma-asuntoja, joista jokin sopii varmasti täydellisesti lomaasi varten. Lomakodit tarjoavat sinulle ja perheenjäsenillesi, ystävillesi tai nelijalkaiselle kumppanillesi parhaat mahdolliset mukavuudet, joita ovat vaikkapa Wi-Fi ja uima-allas. Mitä tahansa sitten etsitkin, löydät takuuvarmasti loma-asunnon, joka täyttää kaikkien tarpeet. Valikoimissamme on esim. savuttomia tai esteettömiä majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituksia

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Veden äärellä sijaitseva Kiawah Island on upea kohde

Nauti temppeleistä ja muusta alueen Kiawah Island tarjonnasta. Saarinäkymistä, rannoista ja merestä tunnettu rentouttava kaupunki ei tuota pettymystä. Monissa loma-asunnoissa on täysikokoinen keittiö, tilavat asuintilat sekä joskus jopa kylpyamme – täydellinen valinta rentouttavalle lomalle.

Nähtävyyksiä alueella – Kiawah Island

Haluatko löytää tekemistä kaupungissa? Valitse matkakohteeksi Kiawah Island, ja saat nauttia golfista ja pyöräilystä. Astu ulos mukavasta loma-asunnostasi ja koe, mitä Kiawah Island lomalaisille tarjoaa. Katso alta lista suosituimmista nähtävyyksistä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Vieraile näissä:

  • The Ocean Course (3 km)
  • Charleston Aquarium (26,1 km)
  • Turtle Point Golf Course (0,6 km)
  • Cougar Point Golf Course (3,1 km)
  • Osprey Point Golf Course (3,9 km)
  • The Resort Shop (5,1 km)

Kiawah Island: Tutustu rantoihin ja muihin luontokohteisiin

Matkailijat nauttivat alueen saarinäkymistä ja merinäköaloista. Innostutpa sitten ulkoilmasta tai haluat vain keskittyä maisemien katseluun, Kiawah Island on upea paikka viettää aikaa luonnossa. Listasimme alueen upeimpia luontokohteita, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Night Heron Park (0,6 km)
  • Kiawah Island Beach (2,7 km)
  • Kiawah Beachwalker -puisto (4,7 km)
  • Folly Beach County Park (12,4 km)
  • Angel Oak Tree (12,7 km)
  • Folly Island Beaches (16,3 km)

Tyypillinen sää eri vuodenaikoina – Kiawah Island

Jos lomasuunnitelmasi edellyttävät lämmintä keliä, kuumimmat kuukaudet vierailuun ovat heinäkuu, elokuu, kesäkuu ja syyskuu, jolloin lämpötilat nousevat keskimäärin 27 °C:seen.

Matkustaminen kohteeseen ja kohteessa – Kiawah Island

Lähin lentokenttä on Charleston, Etelä-Carolina (CHS-Charlestonin kansainvälinen lentokenttä), joka sijaitsee 31,6 km keskustasta.

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Kiawah Island tai sen lähellä?

Tyylistäsi tai budjetistasi huolimatta, valikoimassamme on lukuisia suosittuja loma-asuntoja kohteessa Kiawah Island ja sen lähellä. Halusitpa sitten varata tyylikkään huoneiston tai tilavan talon, löydät sivustoltamme taatusti itsellesi täydellisesti sopivan vaihtoehdon.

  • Jos haluat viettää lomaa luksusluokan majoituspaikassa, "Kiawah Parkside Villa - Recently Renovated And Close To Beach" sopii varmasti suunnitelmiisi loistavasti. Se sijaitsee noin 0,1undefined päässä kohteen Kiawah Island keskustasta, ja tarjoaa huippuluokan mukavuuksia, joihin kuuluu muun muassa concierge-palvelut ja takka.
  • Voit viettää loistavan loman myös edullisesti. "New 2266 Shipwatch: 150 Bike Credit Romantic Getaway With Ocean Views" on edullinen majoituspaikka, joka sopii kaikkiin budjetteihin. Se sijaitsee suurin piirtein 3undefined päässä kohteen Kiawah Island keskustasta, ja tarjoaa useita erilaisia mukavuuksia, joihin kuuluu muun muassa tenniskentät ja parveke.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Kiawah Island loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Kiawah Island tai sen lähistöllä?

Lopeta työt hieman tavallista aikaisemmin perjantaina ja unohda työkiireet. Jos kaipaat irtiottoa arjesta, nämä kohteessa Kiawah Island ja sen lähistöllä sijaitsevat loma-asunnot ovat erinomainen valinta:

  • "Oceanfront Villa In Mariners Watch" sijaitsee 1km lounaaseen kohteen Kiawah Island keskustasta, ja on erityisesti ulkoilijoiden mieleen. Täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Dewees Island Beach tai Penn Center. Lähistöllä voi myös harrastaa hauskoja aktiviteetteja, kuten kalastusaktiviteetit tai golfaktiviteetit.
  • Noin 1km länteen kohteesta Kiawah Island sijaitseva "492 Old Dock: 300 Beach Gear/bike Credit River Views" tarjoaa täydellisen ympäristön ottaa rennosti tai harrastaa aktiviteetteja, kuten golfaktiviteetit tai pyöräilyaktiviteetit. Jos mielit päiväretkelle, täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Folly Field Beach tai Wannamaker County Park.

Mitkä ovat parhaat vuokrattavat loma-asunnot viikonlopuksi kohteessa Kiawah Island tai sen lähistöllä?

Noin 3undefined länteen kohteesta Kiawah Island sijaitseva West Beach on täydellinen minilomakohde, jossa voit tutustua lähialueen nähtävyyksiin tai vain keskittyä rentoutumaan. 6undefined itään kohteesta Kiawah Island sijaitseva Vanderhorst Plantation kannattaa myös ottaa matkasuunnitelmissa huomioon.

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa Kiawah Island tai sen lähistöllä?

Kaavailetko lomamatkaa suuremmalla joukolla? Olitpa lähdössä reissuun sitten parhaiden ystävien tai perheen kanssa, kohteesta Kiawah Island tai sen lähistöltä löydät lukuisia suurille ryhmille soveltuvia majoitusvaihtoehtoja:

  • "7 Minute Walk To Beach Perfect For Families Renovated Home W" on nappivalinta, jossa on 5 makuuhuonetta, tilat 12 henkilölle sekä mukavuuksia, kuten grilli ja tenniskentät. Tämä tilava loma-asunto sijaitsee noin 2undefined länteen kohteen Kiawah Island keskustasta.
  • Kokoa 12 ystävääsi viettämään laatuaikaa yhdessä. Osapuilleen 4undefined koilliseen kohteesta Kiawah Island sijaitseva "Newly Constructed Private Pool Bunk Room Great Views Gorgeous Home" on suosittu majoitusvaihtoehto, jossa on 5 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten takka ja grilli.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa Kiawah Island tai sen lähistöllä?

Majoituspaikkaa valittaessa uima-allas on hauska lisä – etenkin, kun matkustat lasten kanssa. Tutustu näihin loma-asuntoihin uima-altaalla kohteessa Kiawah Island tai sen lähistöllä ja ota lomastasi kaikki irti:

  • "Perfect Kiawah Beach House, Ocean" on toinen suosittu vaihtoehto, jossa voit viettää lomasi uima-altaan reunalla rentoutuen. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten tenniskentät ja uima-allas.
  • "4 Minute Walk To The Beach. Fully Renovated Beach House" on toinen ihanteellinen vaihtoehto, jossa voit viettää lomamatkasi uima-altaan vierellä oleillen. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten tenniskentät ja uima-allas.

Kohteessa Kiawah Island on subtrooppinen ilmasto, ja kesäkuukausien aikana keskilämpötila vaihtelee 25undefined ja 30undefined välillä. Voit tutustua kohteessa Kiawah Island sijaitseviin lomakoteihin sivun yläosassa olevan hakupalkin ja suodattimien avulla.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Kiawah Island tai sen lähistöllä?

Vietitpä lomasi mieluiten sitten vuorimaisemissa tai rannalla lekotellen, lomailu on paljon hauskempaa perheen ja ystävien kanssa. Tutustu seuraaviin suuriin lomakoteihin kohteessa Kiawah Island tai sen lähistöllä:

  • Suunnilleen 1km itään kohteesta Kiawah Island sijaitseva "20 Atlantic Beach: 250 Beach Gear" tarjoaa 4 makuuhuonetta ja tilat 10 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten olohuone ja uima-allas.
  • Toinen suosittu vaihtoehto on "Kiawah Exclusives: 363 Red Bay", joka sijaitsee 2undefined lounaaseen kohteesta Kiawah Island ja tarjoaa 4 makuuhuonetta sekä yöpymistilat 10 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten grilli ja leivänpaahdin.

Kun haluat tutustua ympäröivään alueeseen, perheystävällistä tekemistä ja näkemistä on runsaasti. Esimerkiksi Broadway at the Beach, Myrtle Beach Boardwalk ja SkyWheel Myrtle Beach ovat tutustumisen arvoisia kohteita.

Onko kohteessa Kiawah Island tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Halusitpa sitten nauttia lasillisen viiniä kultasi kanssa tulen rätistessä taustalla tai nauttia olostasi ulkotulen lämmössä, Vrbon valikoimasta löydät tilaisuuteen soveltuvan vaihtoehdon. Näistä kohteessa Kiawah Island tai sen lähistöllä sijaitsevista vaihtoehdoista pidät takuuvarmasti:

  • Kerää ystäväsi tulen äärelle. "Pool And Resort Amenities Included. Next To Sanctuary Hotel. 3 Mins To Beach" tarjoaa ulkotakan ohella mukavuudet, kuten tenniskentät ja puutarha.
  • Tuijottele liekkien loimua ja unohda arjen kiireet. "Kiawah Parkside Villa - Recently Renovated And Close To Beach" tarjoaa ulkotakan ohella mukavuudet, kuten puutarha ja takka.

Tutustu kohteen Kiawah Island lähellä sijaitseviin alueisiin