Vakantiehuizen in Negaunee

We hebben 141 vakantiewoningen gevonden — voer uw reisdatums in om de beschikbaarheid te zien

De weergegeven maanden zijn May 2024 en June 2024.
mei 2024
juni 2024
Ontdek een aanbod van 8 huizen en andere vakantiewoningen in Negaunee die perfect zijn voor jouw reis. Vakantiehuizen beschikken over de juiste voorzieningen voor je verblijf met vrienden, familie of alleen je huisdier, zoals een open haard en een wasmachine met droger. Je vindt hoe dan ook een vakantiehuis dat aan elke behoefte voldoet dankzij ons aanbod dat varieert van opties met toegankelijkheidsvoorzieningen tot accommodaties waar roken niet is toegestaan.

Vind verblijven die bij je stijl passen

  • Gemoedsrust
    Met onze Boek met Vertrouwen-garantie ontvang je 24/7 ondersteuning
  • Meer quali­ty­time
    Van boeken tot verblijven: alles is eenvoudig en fijn geregeld
  • Alle privacy van thuis
    Geniet van volledige keukens, wasvoorzieningen, zwembaden, tuinen en meer
  • Meer voor minder
    Meer ruimte, meer privacy, meer voorzieningen ... Meer voordeel!

Boek een vakantiewoning voor uw vakantie in Negaunee

Geniet van de musea en andere zaken in Negaunee. De stad is onder meer bekend om zijn restaurants. Veel vakantiewoningen hebben uitgebreide tuinen, aparte eetkamers en volledig uitgeruste keukens, perfect voor als u graag zelf kookt.

Bezienswaardigheden in en rond Negaunee

Wilt u attracties vinden om in de omgeving te zien en doen? Het is natuurlijk verleidelijk om in uw comfortabele vakantiewoning te blijven, maar trek er ook eens op uit en ontdek wat Negaunee zo'n leuke plek maakt. Hier zijn een aantal bekende attracties om binnen 50 km van het stadscentrum te ontdekken:

  • Marquette Mountain (14,5 km)
  • Al Quaal Recreation Area (4 km)

Ontdek het buitenleven in Negaunee

Of u nu op zoek bent naar spannende buitenactiviteiten of gewoon het landschap in u op wilt nemen, Negaunee is een fantastische plek om van het buitenleven te genieten. Dit zijn een paar van de meest betoverende stukken groen binnen 50 km van het stadscentrum:

  • Sugarloaf Mountain (15,3 km)
  • Presque Isle Park (19,4 km)
  • Trout Lake (44,6 km)
  • Little Presque Isle Recreation Area (15,7 km)
  • Forsyth Township Ball Park (29,2 km)
  • Van Riper State Park (29,8 km)

Vervoersmogelijkheden naar en rond Negaunee

De dichtstbijzijnde luchthaven is die van Marquette, Michigan (MQT-Internationale luchthaven Sawyer), op 24,4 km afstand van het stadscentrum.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de beste vakantiehuizen in of rond Negaunee?

Een romantisch uitje met je liefje, een familieweekend of een avontuur in je eentje … hoe je vakantie in Negaunee er ook uitziet, wij hebben een accommodatie die perfect bij je past. Dit zijn een paar van de beste vakantiehuizen om je op ideeën te brengen:

  • Een betrouwbare manier om te zorgen dat je uitstapje onvergetelijk wordt, is door een luxe vakantiehuis te boeken als verblijf. Dat is waar "Cozy Family Home In Residential Neighborhood" van pas komt. Golfactiviteiten en een woonkamer zijn enkele van de voorzieningen waar je over beschikt bij dit smaakvolle verblijf dat is gelegen op 6 kilometer van het centrum van Negaunee, maar mijlenver is verwijderd van de dagelijkse sleur.
  • Uiteraard heb je geen ladingen geld nodig om een goede vakantiewoning te vinden. "Lake Superior View - 3 Bedroom Suite At Econo Lodge Lakeside" is een aantrekkelijke optie als je naar een koopje zoekt. Je vindt deze accommodatie op ongeveer 18 kilometer van Negaunee en beschikt er over alle gemakken die je maar wenst, zoals onder andere parkeermogelijkheden van de straat af en gratis wifi.

Voor nog meer onweerstaanbare opties kun je de zoekbalk aan de bovenkant van de pagina gebruiken om het ideale vakantiehuis in Negaunee te vinden.

Wat zijn de beste huizen met zwembad die je in of nabij Negaunee kunt huren?

Voor een vakantie vol zorgeloos plezier gaat er niets boven een zwembad. Pak je opblaasbare eenhoorn in en ga voor een verblijf in deze vakantiehuizen in of nabij Negaunee waar je beschikt over deze fijne voorziening:

  • Zet jezelf in de vakantiestand bij "East Side Beach House On Mccartys Cove", waar bij het zwembad ontspannen je belangrijkste bezigheid is. Voorzieningen als een open haard en een barbecue maken van dit optrekje een grote favoriet.
  • "Rural Republic House With Yard Near Atv Trails" is typisch zo'n plek waar je naartoe gaat om er even tussenuit te zijn en te genieten van de fijne dingen in het leven, te beginnen met het geweldige zwembad. Je vindt hier ook een barbecue en een tuin, om je verblijf nog aangenamer te maken.

Negaunee heeft een vochtig continentaal klimaat, met een gemiddelde zomertemperatuur die varieert van 12 ºC tot 20 ºC. Maar je hoeft niet tot de zomer te wachten met je bezoek. Maak gewoon gebruik van de zoekbalk bovenaan de pagina en pas de filters aan om het perfecte vakantiehuis in Negaunee te vinden en je accommodatie te boeken in het jaargetijde dat jou het beste past.

Wat zijn de beste grote vakantiehuizen voor gezinnen in of nabij Negaunee?

Oma en opa, oudtante Betsy ... Je kunt ze gewoon uitnodigen als je afreist naar een groot vakantiehuis voor gezinnen in of nabij Negaunee. Breng alle mensen waar je blij van wordt samen onder één dak bij een van deze ruime opties:

  • Met 4 slaapkamers waarin maar liefst 13 gasten kunnen blijven slapen, biedt "Home Betweenmarquette And Munising Next To Atv" je genoeg ruimte voor een echt fijn samenzijn met vrienden en familie. Dit optrekje ligt pakweg 40 kilometer ten oosten van Negaunee en heeft diverse voorzieningen om grote gezelschappen tevreden te houden, zoals een veranda en een barbecue.
  • "Beautiful, Cozy House In The Best Neighborhood" is een andere verblijfsoptie waar je je hele gezelschap een plezier mee zult doen. Je kunt maximaal 10 vrienden en familieleden meevragen naar dit pareltje met 4 slaapkamers, een vaatwasser en buitenmeubilair. Het ligt ruwweg 85 kilometer ten zuidwesten van het centrum van Negaunee.

Wanneer de tijd aanbreekt om op een kleine excursie te gaan, zijn er diverse gezinsvriendelijke attracties in de omgeving om in je reisplannen op te nemen. Universal Studios Florida™ is een geweldige optie om mee te beginnen.

Zijn er vakantiehuizen met een vuurplaats in of nabij Negaunee?

Of je nu graag wijn drinkt bij de sfeervolle vlammen met je geliefde of gewoon van de warme gloed wilt genieten als de avond is gevallen, Vrbo kan je helpen een vakantiehuis met een vuurplaats te vinden. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar deze opties in of nabij Negaunee:

  • "Mqt 3bedroom Close To Ski/bike" heeft een open haard, een tuin en natuurlijk een vuurplaats. Zing samen liedjes, vertel mysterieuze verhalen of relax gewoon met vrienden en familie bij dit charmante optrekje.
  • "Be A Local - Centrally Located 2bedroom In Downtown Mqt" is een andere geweldige accommodatie waar je rond een knisperend vuur kunt relaxen. Je vindt hier bovendien een oven en snelle internettoegang.