Ferieboliger i Hershey

månedene som vises akkurat nå, er May 2024 og June 2024.
mai 2024
juni 2024
Vi har 19 hus, 79 leiligheter og andre ferieboliger du kan velge mellom når du skal reise til Hershey. Uansett om du reiser med venner, familie eller bare kjæledyret ditt, har våre overnattingssteder fasilitetene du trenger, for eksempel airconditioning og basseng. Uansett hva du ser etter, finner du noe som passer for hele gjengen – for eksempel et røykfritt overnattingssted med tilgjengelighetstilpasninger.

Finn det rette stedet for deg

  • Ingen bekymringer
    Vår garanti for trygg og sikker bestilling gir deg kundestøtte døgnet rundt
  • Mer kvalitetstid
    Vi gjør det enkelt for deg, fra du bestiller til du er hjemme igjen
  • Samme komfort som hjemme
    Velg fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin, basseng, hage og mer
  • Mer ferie for mindre
    Større plass, mer privatliv, flere fasiliteter – mer for pengene

Besøkende elsker Hershey med sine teatre

Reis til Hershey og nyt områdets teatre, underholdning og historie. Byen tiltrekker seg mange besøkende med sjokoladebutikker, en fornøyelsespark og spennende butikker. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

Aktiviteter og attraksjoner i Hershey

Leter du etter attraksjoner å besøke i området? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og utforsk alt det som er så gøy med Hershey. Her er noen av de mest populære attraksjonene å besøke, som alle ligger mindre enn 50 kilometer unna sentrum:

  • Hersheypark (0,5 km)
  • ZooAmerica (0,4 km)
  • Hershey's Chocolate World (sjokolademuseum) (0,8 km)
  • Mt. Gretna Lake & Beach (15,4 km)
  • Mount Hope Estate & Winery (20 km)
  • Spooky Nook Sports (28,1 km)

Opplev den fantastiske naturen i Hershey

Uansett om du er en eventyrlysten reisende, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, vil ikke Hershey skuffe deg. Her er noen av områdets mest iøynefallende særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Hershey-hagen (1,6 km)
  • De indianske ekko-hulene (5,9 km)
  • Mt. Gretna Lake & Beach (15,4 km)
  • Riverfront Park (19,4 km)
  • Susquehanna River (19,7 km)
  • City Island (stadion) (20,4 km)

Å komme seg til og rundt i Hershey

Flyplassen som ligger nærmest er Harrisburg, Pennsylvania (MDT-Harrisburg internasjonale flyplass). Den ligger 13,2 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et passende fly, kan du bestille fly til Harrisburg, Pennsylvania (HAR-Capital City), som ligger 18,5 km unna.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke ferieboliger er best i eller i nærheten av Hershey?

En romantisk ferie med din kjære, en reise med hele familien eller litt velfortjent egentid – uansett hva du ønsker å få ut av ferien i Hershey, har vi et overnattingssted for deg. Her er et par ferieboliger det er verdt å se nærmere på:

  • Av og til er kun det beste bra nok, og da passer det perfekt å bestille en uke eller to på "The Suites At Hershey - 2 Bedroom". Dette elegante overnattingsstedet ligger 1 kilometer fra Hershey og har eksklusive fasiliteter som et svømmebasseng og conciergetjenester.
  • Du kan selvfølgelig ha en fantastisk ferie uten å bruke alt for mye penger. "Suites At Hershey - 2 Bedroom Condo" er et lommebokvennlig alternativ som kan være midt i blinken. Denne ferieboligen ligger ca. 1 kilometer fra sentrum av Hershey og kan skilte med blant annet et svømmebasseng, parkeringsplasser vekk fra gaten og alt annet du måtte behøve.

Hvis du vil ha flere alternativer, kan du bruke søkefeltet øverst på siden til å finne den rette ferieboligen i Hershey.

Hvilke er de høyest rangerte ferieboligene for en weekendtur i eller nær Hershey?

Arbeidsuken går mye raskere hvis du har spennende planer for helgen. Unn deg selv litt ekstra og bestill en av disse ferieboligene i eller i nærheten av Hershey:

  • "Dog Friendly Minutes To Gettysburg And Liberty Mtn" ligger rundt 80 kilometer sørvest for Hershey og har alt som trengs for en herlig langhelg, for eksempel en hage og et bålsted. Når du er klar for å gå på oppdagelsesferd, kan du ta turen til utendørsattraksjoner som Long Acres Alpaca Farm og Sugarloaf Mountain Park.
  • Et annet flott alternativ er "Beautiful Lakefront Property - Eagle Rock Resort Property Owners Only", som ligger rundt 85 kilometer nordøst for Hershey. Ferieboligen tilbyr fasiliteter som en peis og et svømmebasseng, og i området kan du utforske severdigheter som Big Boulder Lake og Indian Mountain Lake.

Hva er de beste ferieboligene for store grupper i eller i nærheten av Hershey?

Hvis du planlegger en familiesammenkomst eller et spesielt arrangement, som en bryllupsfeiring, i eller i nærheten av Hershey, kan du tenke stort og leie en feriebolig for store grupper. Vrbo har mange flotte overnattingssteder som er midt i blinken for deg og gjengen din. Her er et par eksempler:

  • Du kan tilbringe et par netter med gjengen din ved "West End Nest - 3. 4 Miles To Hershey Park". Dette ettertraktede stedet ligger ca. 6 kilometer sørvest for Hershey, har 4 soverom, en hage og en grill.
  • "Mansion On Main Street Near Hersheypark" er et annet bra vcalg for større grupper. Dette overnattingsstedet har 9 soverom og ligger rundt 13 kilometer nordøst for Hershey. Fasiliteter som en hage og en peis er bare noen eksempler på tilgjengelige fasiliteter her.

Hvilke er de beste ferieboligene med basseng i eller i nærheten av Hershey?

Det er nesten ingenting som er like gøy som et basseng. Finn frem den oppblåsbare flamingoen og sjekk ut disse overnattingsstedene i og i nærheten av Hershey med private bademuligheter:

  • Ta med gjengen på en minneverdig ferie til "Little House On Lincoln, Near Hershey". Dette overnattingsstedet har mange praktiske fasiliteter i tillegg til bassenget, blant annet et bålsted og en hage.
  • På "Dog/kid Friendly House With Fenced" kan du ta noen late feriedager med badeliv og soling ved bassengkanten. Dette overnattingsstedet er en annen favoritt, og her finner du også blant annet et bålsted og en grill.

Lurer du på hvordan været er i Hershey? Klimaet er fuktig subtropisk klima, med gjennomsnittlige sommertemperaturer på mellom 16 ºC og 25 ºC. Hvis du vil ha flere flotte alternativer for et opphold på denne spennende destinasjonen, kan du bruke søkefeltet øverst på siden og justere filtrene for å få en oversikt over hele utvalget vårt av ferieboliger i Hershey.

Hvilke er de beste store familievennlige ferieboligene i eller nær Hershey?

Det er alltid hyggeligst å dele spesielle minner med de viktigste personene i livet ditt. Uansett om du organiserer en familieferie eller en reise med venner, kan vi tilby en stor feriebolig som passer for dine behov. Her er to av våre beste alternativer i og rundt Hershey:

  • Rundt 6 kilometer øst for Hershey ligger "Sweet Serenity Stay 10 Minutes From Hershey By Redawning", som har 3 soverom og plass til opptil 10 gjester. Overnattingsstedet tilbyr en rekke praktiske fasiliteter, for eksempel en DVD-spiller og en mikrobølgeovn.
  • "Beautiful Yr Round Cottage Great Porch" er et annet flott alternativ. Ferieboligen ligger rundt 16 kilometer øst for Hershey, har 3 soverom og plass til opptil 6 overnattingsgjester. Blant de praktiske fasilitetene finner du en stue og en TV.

Det finnes massevis av familievennlige severdigheter i nærheten for både store og små. Broadway, Rockefeller Center og National Aquarium in Baltimore er noen av de mest populære.

Finnes det ferieboliger med bålplasser i eller i nærheten av Hershey?

Hvis du liker tanken på å slappe av rundt et bål, men ikke har så lyst på campingdelen av det, er en feriebolig med en bålplass et utmerket alternativ. Du kan nyte alle bekvemmelighetene du har hjemme ved et av disse utleiestedene i eller i nærheten av Hershey, som også tilbyr denne sosiale fasiliteten:

  • Snakk, le og syng sammen med venner og familie rundt bålet ved "The Suites At Hershey, 2 Bedroom Suite". Dette utleiestedet tilbyr mange andre nyttige fasiliteter, inkludert et svømmebasseng og tennisbaner.
  • Alternativt kan du la de dansende flammene få deg til å slappe av ved "The Suites At Hershey - 2 Bedroom". Når du ikke slår deg til ro rundt bålplassen, kan du dra nytte av fasiliteter som en grill og museer i nærheten.

Flere feriebolig-tips

Andre søker også etter