Appartement·Particuliere eigenaar

Apt. Sarah-Belle: Gezellige luxe in het City Center - PRE / POST CRUISE SPECIALS

Fotogalerie voor Apt. Sarah-Belle: Gezellige luxe in het City Center - PRE / POST CRUISE SPECIALS

Woonruimte
Buiten dineren
Interieur
Privékeuken
Privékeuken
Beoordelingen
10 op 10 – Uitzonderlijk
2 slaapkamers1+ badkamerMax. aantal: 1290 m²

Populaire voorzieningen

  • AirconditioningAirconditioningAirconditioning
  • WasmachineWasmachineWasmachine
  • DrogerDrogerDroger
  • KeukenKeukenKeuken

Ontdek het gebied

Kaart
Budapest, Budapest
  • Populaire locatieSint-Stefanusbasiliek8 min. lopen
  • Populaire locatieSzechenyi-kettingbrug9 min. lopen
  • Populaire locatieBuda-kasteel5 min. rijden
  • LuchthavenBoedapest (BUD-Ferenc Liszt Intl.)31 min. rijden

Kamers en bedden

2 slaapkamers (max. aantal: 12)

Slaapkamer 1

1 tweepersoons futon

Slaapkamer 2

1 tweepersoonsbed

Slaapkamer 3

1 queensize bed

1 badkamer, 1 toiletruimte

Badkamer 1

Shower only

Badkamer 2

Toilet

Badkamer 3

Toilet · Alleen douche

Ruimtes

Keuken
Balkon

Over deze accommodatie

Apt. Sarah-Belle: Gezellige luxe in het City Center - PRE / POST CRUISE SPECIALS

[merk op dat de prijzen voor maximaal vier gasten aannemen dat u slechts 1/2 van het appartement zoekt: ofwel Sarah of Belle]

Een mooie en romantische schuilplaats in het absolute centrum van de stad. Apartments Sarah and Belle zijn rustig en licht en onlangs geheel gerenoveerd voor gebruik door onze eigen familie. Ze zijn een paar appartementen op het dak met uitzicht op een Bauhaus-binnenplaats. Het is uw thuis weg van huis, met comfortabele meubels, verse bloemen en planten, verwelkomend fruit en wijn en gebak, toiletartikelen en benodigdheden, alles om u zich thuis te laten voelen, plus eigenaren en een lokale manager die de steun van een vijf kan bieden. Star-conciërge en de infrastructuur om elke noodsituatie 24/7 aan te pakken:

Op een steenworp afstand van de lift passeert u uw kleine omheinde patio en betreedt u 50 vierkante meter huiselijk comfort: een volledig uitgeruste Amerikaanse keuken, kabel-tv, draadloos breedbandinternet, een eigen aparte toilet en een bad met op maat gemaakte douche. Apartment Sarah is eigenlijk twee aangrenzende, airconditioning, op de daken appartementen aan de zuidkant van het gebouw (Sarah op het oosten, Belle in het westen). Met uitzicht op een mooie en heldere binnenplaats en weg van de drukte van het centrum van de stad, net buiten (twee 5-sterren hotels zijn binnen 2 blokken van de voordeur; Boedapest oudste en meest uitgebreide muziek en platenzaak is op de begane grond van het gebouw) , Appartement Sarah / Belle heeft een kathedraal plafond meer dan 4 meter hoog, met hoeken en gaten en dakramen dat het romantische en uniek maken.

Het appartement is bereikbaar door een van het gebouw twee liften (één aan het einde Sarah, één aan Belle), en heeft een eigen afgesloten toegangshek. Elke helft heeft een eigen badkamer met luxe douche en een kleine, maar goed gevulde Amerikaanse keuken (hetelucht oven, koelkast, volledige wastafel, kleding wasmachine en droger, alle nietjes zijn er wanneer je aankomt van koffie of thee voor eieren en kaas, zout, suiker, alles wat je nodig hebt om een ​​eerste snack te bereiden, en wij heten u welkom met gebak en wijn). Servies, bestek, potten en pannen zijn er allemaal wanneer je aankomt.

Elke helft heeft een kleine bibliotheek met gidsen en kaarten, en kabel-tv en high speed open-access Wi-Fi internet, evenals een kleine voorraad van games en licht fictie. Elke helft heeft een slaapzolder (tot een trap) met een comfortabel bed slapen twee (groter dan volledige 140cm in Sarah, larger-than-queen 160cm in Belle), en heeft een grote slaapbank die kan slapen twee in de woonkamer (120 cm). Een paar van de vergrendeling deuren kan elke helft te scheiden van de andere, maar wanneer de deuren worden geopend, de twee aan te sluiten voor een grote en luxe appartement met twee slaapkamers, twee slaapbanken, twee badkamers en twee keukens (slapen een totaal van 8 in comfort) . Het gebruik van een mobiele telefoon met de Hongaarse telefoonnummer is inbegrepen (airtime voor de telefoon is de verantwoordelijkheid van de gast). Een VOIP telefoon in het appartement biedt onbeperkt bellen naar de VS / Canada en vaste lijnen in de meeste van de wereld.

Het appartement ligt in het centrum van District V, of de Belvaros (stadscentrum). District V is de kern waaromheen de stad Boedapest werd gebouwd. Het gebouw, een mijlpaal markeren de overgang naar Bauhaus van Art Nouveau, is op # 5 Szervita Square, en Szervita Square is in het centrum van District 5. Een blok afstand van het plein Deak Metro hub, waar alle drie van de stad metro lijnen elkaar kruisen. Neem de historische Gele lijn (de eerste metro in continentaal Europa) tot Andrassy Street, de Opera, de Liszt Muziekacademie, het Heldenplein en Gundel's Restaurant. Neem de rode lijn in Buda en verken het Kasteel, de Citadel en de heuvels. Neem de blauwe lijn naar bohemien bars en cafés Raday straat's.

Of lopen twee blokken naar de Donau en neem de # 2 Tram, ten noorden van het Europees Parlement en de antiekwinkels van Falk Miksa straat, of het zuiden naar de Centrale Markthal of de prachtige nieuwe Paleis van de Kunsten (het landschap is nog niet helemaal af, maar de akoestiek zijn opmerkelijk).

Of gewoon lopen een blok aan het historische voetgangersgebied op Vaci Street, een boulevard met winkels en restaurants. Meerdere blokken naar het zuiden en u bent op de Grote Synagoge (tweede grootste in de wereld) of ga een vergelijkbare afstand ten noorden en u bent bij St. Stephen's Basilica. Ga een half dozijn blokken naar het noordoosten en je bent aan de voet van Andrassy Street, de grote boulevard die leidt naar de Opera, Operette Theater en Liszt Muziekacademie.

Gratis concerten in overvloed op loopafstand in de zomer en met Kerstmis en andere feesten, Vorosmarty plein een blok verderop steekt omhoog met versieringen en outdoor kunstnijverheid en voedsel leveranciers.

Wij zijn niet de typische appartement in het bedrijfsleven. We zijn een paar van de midlife Amerikaanse academici die houden van reizen. John's vader werd geboren in Hongarije en links in het midden van de jaren 1930. John groeide het horen verhalen van Boedapest, maar we voor het eerst bezocht in 2001, decennia na John's vader was overleden. We werden verliefd op de stad en haar levendige en ontspannen manier van leven en de cultuur, en we hebben gekocht en gerenoveerd deze plek in 2005 voor gebruik familie evenals verhuur. Het is ingericht en uitgerust met alles wat we zouden willen vinden in een appartement als we onszelf reizen, en nog veel meer te bieden. Wij willen dat u net zo enthousiast over deze stad als we zijn, en zal beschikbaar zijn om eventuele vragen te beantwoorden of om te helpen op welke manier we kunnen.

[Lees het gedeelte OPMERKINGEN onder de prijzen ... de vele configuraties van dit appartement maken VRBO niet in staat om te anticiperen op die het beste voor uw feest zal zijn.]

Sleutelwoorden: Appartementsgebouw

Accommodatiebeheerder

John Farago
Lock

Beveilig je betaling door altijd te boeken op Vrbo

Als iemand je vraagt om via hen te boeken of ze rechtstreeks te betalen voordat je boekt opVrbo, meld dat dan.

Voorzieningen

Keuken
Wasmachine
Droger
Airconditioning

Huisregels

Je kunt inchecken vanaf 16.00 uur
Je kunt uitchecken tot 11.00 uur

Kinderen

Kinderen toegestaan: van 0-17 jaar

Evenementen

Geen evenementen toegestaan

Huisdieren

Geen huisdieren toegestaan

Roken

Roken is niet toegestaan

Schade en incidentele kosten

Je bent verantwoordelijk voor eventuele schade aan of in de accommodatie die tijdens jouw verblijf door jou of je medereizigers wordt veroorzaakt.

Belangrijke informatie

Algemene info

Deze accommodatie wordt beheerd door een particuliere eigenaar (een partij die niet handelt vanuit zijn/haar vakgebied, bedrijf of beroep). De consumentenwetgeving van de EU, met inbegrip van het herroepingsrecht, is niet van toepassing op je boeking. Je boeking wordt wel gedekt door het annuleringsbeleid van de particuliere eigenaar.
Afhankelijk van het accommodatiebeleid kan voor extra personen een toeslag in rekening worden gebracht.
Bij het inchecken dien je mogelijk een erkend identiteitsbewijs met foto en een creditcard, pinpas of borgsom in contanten te verstrekken voor incidentele kosten.
Speciale verzoeken worden onder voorbehoud van beschikbaarheid bij het inchecken ingewilligd. Hiervoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Speciale verzoeken kunnen niet worden gegarandeerd.
Feesten of groepsevenementen ter plaatse zijn ten strengste verboden.
De eigenaar heeft aangegeven dat er een koolmonoxidemelder aanwezig is in de accommodatie.
De eigenaar heeft aangegeven dat er een rookmelder aanwezig is in de accommodatie.
De accommodatie beschikt over de volgende veiligheidsvoorzieningen: een brandblusser, een EHBO-doos en een veiligheidsslot

Overige info

Je hebt geen auto nodig om van en naar deze accommodatie te reizen.

Over deze buurt

Budapest

Dit appartement ligt in de wijk het centrum in Budapest. Een paar bijzondere bezienswaardigheden om te bezoeken zijn Synagoge aan de Dohany Straat en Szechenyi-kettingbrug. Wil je ook graag iets actiefs doen? Ga dan naar Budapest Christmas Market. Wil je tijdens je bezoek graag van een evenement of wedstrijd genieten? Bekijk wat Ferenc Puskás Stadion of Groupama Aréna op het programma heeft staan.
Kaart
Budapest, Budapest

In de buurt

  • Sint-Stefanusbasiliek - 8 min. lopen
  • Vaci-straat - 8 min. lopen
  • Szechenyi-kettingbrug - 9 min. lopen
  • Gellert Thermische Baden en Zwembad - 20 min. lopen
  • Buda-kasteel - 5 min. rijden

Lokaal vervoer

  • Station Vörösmarty tér - 4 min. lopen
  • Station Boráros tér - 5 min. rijden
  • Boedapest (BUD-Ferenc Liszt Intl.) - 32 min. rijden

Restaurants

  • Anna Café - 2 min. lopen
  • Burger King - 2 min. lopen
  • Oriental Soup House - Szervita tér Budapest - 1 min. lopen
  • Simon's Burger Deák - 2 min. lopen
  • Longford Irish Pub - 2 min. lopen

Veelgestelde vragen

Zijn huisdieren welkom bij Apt. Sarah-Belle: Gezellige luxe in het City Center - PRE / POST CRUISE SPECIALS?

Nee, huisdieren zijn bij deze accommodatie niet toegestaan.

Hoe laat kan ik inchecken bij Apt. Sarah-Belle: Gezellige luxe in het City Center - PRE / POST CRUISE SPECIALS?

Je kunt vanaf 16.00 uur inchecken.

Tot hoe laat kan ik bij Apt. Sarah-Belle: Gezellige luxe in het City Center - PRE / POST CRUISE SPECIALS uitchecken?

Je dient uiterlijk om 11.00 uur uit te checken.

Waar ligt Apt. Sarah-Belle: Gezellige luxe in het City Center - PRE / POST CRUISE SPECIALS?

Dit appartement ligt in het centrum, binnen 5 minuten lopen van Vorosmarty-plein en Budapest Christmas Market. Ook Synagoge aan de Dohany Straat en Sint-Stefanusbasiliek liggen binnen 10 minuten lopen. Station Vörösmarty tér en Station Ferenciek tere liggen op 5 minuten lopen.

Beoordelingen

10

Uitzonderlijk

De beoordelingen worden in chronologische volgorde getoond, na een moderatieproces. Ze zijn geverifieerd, tenzij anders vermeld.
Meer infoOpent in een nieuw venster
Gastenscore: 10 - Uitstekend. 82 van 85 beoordelingen" "
Gastenscore: 8 - Goed. 3 van 85 beoordelingen" "
Gastenscore: 6 - Redelijk. 0 van 85 beoordelingen" "
Gastenscore: 4 - Matig. 0 van 85 beoordelingen" "
Gastenscore: 2 - Ontzettend slecht. 0 van 85 beoordelingen" "

10/10

Netheid

10/10

Inchecken

10/10

Communicatie

10/10

Locatie

10/10

Accuraatheid advertentie

Beoordelingen

10/10 – Uitstekend

Mike A.

Positief: Netheid, inchecken, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie
Perfect
A perfect location. A perfect communication process. Hospitality +. For two couples who wanted a combination of privacy and group connection this was great. All amenities provided. Beds comfortable (stairs to lofts). Transportation from airport provided and host to meet the family onsite. Owners were a joy to work with. A small footprint that felt twice its size in heart of city. Would stay here again in a heartbeat. Thanks JF for great hosting.
3 nachten verbleven in april 2024

10/10 – Uitstekend

Francis S.

Positief: Netheid, inchecken, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie
Highly Recommend!
Great place to stay in Budapest with everything within walking distance. The apartment worked out for us, from the pre-arranged airport pickup, to meeting the manager upon arrival, to the food so kindly purchased for us by the owner. Apartment also has a washer/dryer to cut down on dragging around that extra suitcase full of dirty clothes. We will definitely stay here again during our next visit to the area!
3 nachten verbleven in oktober 2023

10/10 – Uitstekend

Jim H.

Positief: Netheid, inchecken, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie
Jim from Florida
This place is great! Absolutely perfect central location. Very well stocked with everything you need for a comfortable stay in central Budapest. Excellent communication and check in and out was so easy! Public Transport is just around the corner and east and cheap.
6 nachten verbleven in augustus 2023

10/10 – Uitstekend

Kenneth F.

Positief: Netheid, inchecken, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie
Just perfect for us.
Been there twice. Hope to return again. Excellent location and communication.
16 nachten verbleven in juli 2023

10/10 – Uitstekend

Claire J.

Positief: Netheid, inchecken, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie
Perfect stay
The apartment is warm and welcoming and super-well equipped, as well as perfectly situated (above a fantastic, landmark book and music store). But it is the attentive and generous welcome by John and his "team" on site that we have particularly appreciated, from the airport pickup to the welcome at the apartment itself. Many thanks!
4 nachten verbleven in april 2023

Over de eigenaar

Eigenaar: John Farago

Afbeelding van de eigenaar
John's father grew up in Budapest, and John grew up hearing about it, filtered through the oddly appealing love/hate lens of Central European nostalgia tempered by the succession of Twentieth Century tyrannies and triumphs. His father left in the mid-30s, and never went back until a 1975 week-long visit. But Hungary lived within him throughout his colorful career as a journalist, popular historian (author of the books that the films Patton and Tora, Tora, Tora were based on), propagandist and operative for Radio Free Europe. He died in 1980.

Waarom de eigenaar deze accommodatie gekozen heeft

Jeanne and John visited in 2001 with John's father's younger brother, spent a weekend and fell in love with it. We purchased and renovated these apartments for our own use (Belle and Sarah are our daughters; Olive and Andrei our grandchildren) and only rent them when we are not using them ourselves for friends and family (we have another apartment where we stay ourselves, not very far away).

Wat deze accommodatie uniek maakt

We are passionate about Budapest and want to share that enthusiasm with our guests. We would be happy to assist in any way we can to help you have a wonderful trip whether you stay with us or elsewhere. Unless you speak Hungarian, booking tickets to concerts or events can be daunting, and are best handled in advance because so much sells out so are happy to take care of this kind of thing, advise about the city, or book a reservation in a restaurant for the day you arrive (though you may be weary by then).
Vertel ons hoe we onze site kunnen verbeterenFeedback delen