Ferieboliger i Killegray Ridge

månedene som vises akkurat nå, er May 2024 og June 2024.
mai 2024
juni 2024
Du kan se på utvalget vårt bestående av 5 hus og ferieboliger i Killegray Ridge som har akkurat det du trenger. Uansett om du leier et overnattingssted sammen med familie eller venner, finner du fasilitetene du trenger for å få fin ferie, blant annet parkering og TV. Uansett hva du ser etter, finner du noe som passer for hele gjengen – for eksempel et røykfritt overnattingssted med tilgjengelighetstilpasninger.

Finn det rette stedet for deg

  • Ingen bekymringer
    Vår garanti for trygg og sikker bestilling gir deg kundestøtte døgnet rundt
  • Mer kvalitetstid
    Vi gjør det enkelt for deg, fra du bestiller til du er hjemme igjen
  • Samme komfort som hjemme
    Velg fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin, basseng, hage og mer
  • Mer ferie for mindre
    Større plass, mer privatliv, flere fasiliteter – mer for pengene

Ofte stilte spørsmål

Hvilke ferieboliger er best i eller i nærheten av Killegray Ridge?

En romantisk ferie med din bedre halvdel, en familiesamling eller et eventyr på egen hånd – uansett hva du ønsker å få ut av ferien i Killegray Ridge, har vi et sted som er midt i blinken for deg. Her er et par ferieboliger det er verdt å se nærmere på:

  • Noen ganger er kun det beste bra nok, og da passer det fint å bestille noen netter på "Coastal Cottage On Bhi, Minutes To South Beach 4 Bedroom 3 Bath". Denne luksuriøse ferieboligen ligger ca. 2 kilometer fra Killegray Ridge og kan friste med eksklusive fasiliteter som skjønnhetsbehandlinger og en ismaskin.
  • Har du et budsjett du må holde deg til? For en bra pris kan du koble av i fine omgivelser på på "Long Boat: Oceanfront Home With Pool". Dette overnattingsstedet ligger ca. 8 kilometer fra Killegray Ridge og kan friste med fasiliteter som tennisbaner og museer i nærheten.

Hvis du vil ha flere alternativer, kan du bruke søkefeltet øverst på siden til å finne den rette ferieboligen i Killegray Ridge.

Hvilke er de høyest rangerte ferieboligene for en weekendtur i eller nær Killegray Ridge?

En miniferie kan være akkurat det som trengs for å lade batteriene. Hvis du er klar for litt avslapning, kan en av de følgende ferieboligene i eller i nærheten av Killegray Ridge være en perfekt base for en helgetur:

  • Hvis du liker å være ute i naturen, kan du ta en nærmere titt på "Creekfront Dock Views 5. 5 Bedroom". Ferieboligen ligger omtrent 3 kilometer nordvest for Killegray Ridge, i nærheten av Rivers Edge golfklubb og Beachwood Golf Club. Her kan du vente deg praktiske fasiliteter som en grill og tennisbaner.
  • Et annet flott alternativ er "Beautiful + Clean + Walk To Beach", som ligger rundt 10 kilometer nordvest for Killegray Ridge. Denne ferieboligen tilbyr fasiliteter som museer i nærheten og en grill, og i området kan du utforske severdigheter som Island Creek Trail og Leopard chase golf club.

Hva er de beste ferieboligene for store grupper i eller i nærheten av Killegray Ridge?

Se på disse ferieboligene for store grupper i eller i nærheten av Killegray Ridge, hvor du slipper å stryke noen fra gjestelisten:

  • En rekke fasiliteter, deriblant museer i nærheten og en peis, gjør "Beautiful Ocean View Property That Will Accommodate Large Groups. You Name It" til en vinner. Dette populære overnattingsstedet har 6 soverom og plass til opptil 14 gjester. Du finner det omtrent 15 kilometer nordvest for sentrum av Killegray Ridge.
  • "Sf418: Aloha From Kure N And S: 12 Bedroom Duplex With Ocean Views" er et annet fantastisk alternativ. Overnattingsstedet ligger omtrent 17 kilometer nord for Killegray Ridge, har 12 soverom og kan huse opptil 28 gjester. Fasiliteter som museer i nærheten og tennisbaner er noe av det som kommer til å gjøre oppholdet mer komfortabelt.

Hvilke er de beste store familievennlige ferieboligene i eller nær Killegray Ridge?

En sammenkomst med familien bør være minneverdig. Uansett om du planlegger et eventyr med barna eller en familiegjenforening, tilbyr disse store familievennlige ferieboligene i eller i nærheten av Killegray Ridge et hjem borte fra hjemmet med god plass til alle:

  • Omtrent 2 kilometer nordvest for Killegray Ridge ligger "Great Family Home - 1 Southern Brew", som har 3 soverom og soveplasser for opptil 6 gjester. Overnattingsstedet har dessuten en rekke fasiliteter, som kokekar, servise og kjøkkenutstyr og kaffe- og tekoker.
  • Et annet flott alternativ er "Idyllic Escape From The Mainland". Denne romslige ferieboligen ligger 3 kilometer nordvest for Killegray Ridge og har fasiliteter som et spisebord og kaffe- og tekoker. Med 3 soverom med plass til 8 personer trenger du ikke å utelate noen.

Det er massevis av familievennlige attraksjoner i området. Dollywood, National Aquarium in Baltimore og North Carolina zoologiske hage byr på moro for hele gjengen.

Finnes det ferieboliger med bålplasser i eller i nærheten av Killegray Ridge?

Enten du ønsker å dele en flaske med vin ved siden av flammene med din kjære, eller bare holde deg god og varm når sola går ned, hjelper vi deg med å finne en feriebolig med en bålplass. Sjekk ut et par av våre beste alternativer i eller i nærheten av Killegray Ridge:

  • Du kan samle familien rundt det sprakende bålet ved "How You Dune Hot Tub, Convenient Location". Fasiliteter som museer i nærheten og en hage er noen andre goder som tilbys her.
  • Alternativt kan du la de dansende flammene få deg til å slappe av ved "Fully Updated 4 - Bd, Quiet Cul". Når du ikke slår deg til ro rundt bålplassen, kan du gjøre bruk av fasiliteter som solsenger og en hage.

Flere feriebolig-tips