Ferieboliger i Ukumehame Ahupua’a

månedene som vises akkurat nå, er May 2024 og June 2024.
mai 2024
juni 2024
Bla gjennom ferieboligene våre i Ukumehame Ahupua’a for å finne et overnattingssted som er perfekt for deg. Våre overnattingssteder har de beste fasilitetene for oppholdet ditt med venner og familie, som parkering og basseng. Uansett hva du ser etter, finner du garantert noe som passer for hele gjengen – for eksempel et overnattingssted som er røykfritt og har tilgjengelighetstilpasninger.

Finn det rette stedet for deg

  • Ingen bekymringer
    Vår garanti for trygg og sikker bestilling gir deg kundestøtte døgnet rundt
  • Mer kvalitetstid
    Vi gjør det enkelt for deg, fra du bestiller til du er hjemme igjen
  • Samme komfort som hjemme
    Velg fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin, basseng, hage og mer
  • Mer ferie for mindre
    Større plass, mer privatliv, flere fasiliteter – mer for pengene

Ofte stilte spørsmål

Hvilke ferieboliger er best i eller i nærheten av Ukumehame Ahupua’a?

En romantisk ferie med din bedre halvdel, en familiesamling eller litt velfortjent egentid – uansett hva du vil ha ut av ferien i Ukumehame Ahupua’a, har vi et sted som passer for deg. Her er et par ferieboliger som kan gi deg inspirasjon:

  • En god måte å sikre at ferien blir uforglemmelig på, er ved å bestille en luksuriøs feriebolig. Da er "Relaxing Oceanfront" et utmerket valg. Et svømmebasseng og en restaurantguide er bare et par av de eksklusive fasilitetene på dette stilige stedet, som ligger 4 kilometer fra det sentrale Ukumehame Ahupua’a.
  • Du kan selvfølgelig ha en minneverdig ferie uten at det koster all verden. "Fantastic Ocean View 2 Bedroom Condo" er et rimelig alternativ som kan være et utmerket valg. Denne ferieboligen ligger ca. 9 kilometer fra sentrum av Ukumehame Ahupua’a og byr på museer i nærheten, en grill og alle andre grunnleggende fasiliteter.

Hvis du vil ha flere alternativer, kan du bruke søkefeltet øverst på siden til å finne den rette ferieboligen i Ukumehame Ahupua’a.

Hvilke er de høyest rangerte ferieboligene for en weekendtur i eller nær Ukumehame Ahupua’a?

Forlat kontoret på fredagen og legg hverdagens problemer bak deg. Hvis du drømmer om litt moro og avkobling, kan disse ferieboligene i og i nærheten av Ukumehame Ahupua’a være midt i blinken for et herlig weekendopphold:

  • "Koa 3j New Unit Spacious Condo On Expansive Tropical Property In North Kihei" er et populært alternativ ca. 10 kilometer sørøst for sentrale Ukumehame Ahupua’a. Her behøver du ikke å dra langt for å finne interessante ting å se og gjøre. Du kan for eksempel besøke severdigheter som Kahului Bay og Maalaea Bay Beaches, mens aktiviteter som snorkeling activities og fiskemuligheter utgjør prikken over i-en under helgeoppholdet.
  • Du kan også nyte et opphold på "Luana Kai Resort D102", som ligger omkring 10 kilometer sørøst for Ukumehame Ahupua’a. Her kan du for eksempel drive med aktiviteter som fiskemuligheter og snorkeling activities, mens Hanawi Falls og Polipoli Spring State Recreation Area er et par av severdighetene du finner i området.

Hvilke er de beste alternativene for en romantisk helgetur i eller i nærheten av Ukumehame Ahupua’a?

Glem den gode, gamle blomsterbuketten. Noen ganger er alt dere trenger å ta en liten helgetur, bare dere to. Vrbo kan friste med romantiske ferieboliger i eller nær Ukumehame Ahupua’a som er perfekte for en slik tur. Her er noen av de beste alternativene:

  • Dra rett fra jobb en fredag ettermiddag, og sett av helgen til et romantisk opphold på "Kanai A Nalu 211 Maui Right On The Beach New Unit With New Split System Ac". Dette overnattingsstedet ligger omtrent 4 kilometer fra Ukumehame Ahupua’a og kan friste med mange herlige fasiliteter, blant annet omvisninger på vingård i nærheten og vannsport på stedet.
  • Dere kan også tilbringe noen herlige dager med hverandre på "Sugar Beach Resort 333: Ocean Front Retreat With Relaxing Coastal Décor", ca. 8 kilometer fra Ukumehame Ahupua’a. Her kan dere blant annet se frem til en strand i nærheten og en balkong.

Hva er de beste ferieboligene for store grupper i eller i nærheten av Ukumehame Ahupua’a?

Hvis du planlegger en sammenkomst eller et minneverdig arrangement, som et jubileum, i eller i nærheten av Ukumehame Ahupua’a, kan du tenke stort og leie en feriebolig for større grupper. Vrbo har mange fantastiske overnattingssteder som er midt i blinken for deg og reisefølget ditt. Her er noen alternativer:

  • Du kan tilbringe et par netter med hele familien ved "Aina Nalu 2 Units - A - 109 And I". Dette ettertraktede overnattingsstedet ligger ca. 16 kilometer nordvest for Ukumehame Ahupua’a, har 4 soverom, museer i nærheten og et svømmebasseng.
  • Eller du kan skaffe deg nye minner sammen med dine kjære ved "Hyatt Res. Club Kaanapali Bch". Dette romslige overnattingsstedet ligger rundt 20 kilometer nordvest for Ukumehame Ahupua’a og kan skilte med 3 soverom, en hage og et svømmebasseng.

Hvilke er de beste store familievennlige ferieboligene i eller nær Ukumehame Ahupua’a?

Uansett om du drømmer om å tilbringe litt tid på fjellet eller i nærheten av havet, blir alt så mye bedre når du deler opplevelsen med de som står deg nærmest. Du kan ta med deg hele gjengen til en av disse store familievennlige ferieboligene i eller i nærheten av Ukumehame Ahupua’a.

  • "Penthouse Ii · Watch Surfers At A Breezy Sanctum Steps From The Beach" har 6 soveplasser fordelt på 3 soverom og er et ypperlig sted for å tilbringe tid med nære og kjære. Denne ferieboligen ligger 13 kilometer sørøst for Ukumehame Ahupua’a og kan også skilte med fasiliteter som et kjøkken og hvalsafari i nærheten.
  • "Jaw - Dropping Sunset And Ocean Views At Aqua Lani J305" er også et bra valg for familier. Ferieboligen ligger rundt 17 kilometer sørøst for Ukumehame Ahupua’a, har 3 soverom og plass til opptil 6 personer. Blant fasilitetene finner du håndklær og en DVD-spiller.

Det er rikelig med familievennlige severdigheter i området. Disneyland®, Universal Studios Hollywood™ og Disney California Adventure® Park byr på moro for alle aldre.

Finnes det ferieboliger med bålplasser i eller i nærheten av Ukumehame Ahupua’a?

Enten du ønsker å dele en flaske med vin ved siden av flammene med din kjære, eller bare holde deg god og varm når sola går ned, vil Vrbo hjelpe deg med å finne en feriebolig med en bålplass. Sjekk ut et par av våre beste alternativer i eller i nærheten av Ukumehame Ahupua’a:

  • Du kan samle familie og venner rundt det sprakende bålet ved "Tropical Garden View At A Beach Front Property". Fasiliteter som en grill og et svømmebasseng er noen andre goder som tilbys her.
  • Alternativt kan du la de dansende flammene få deg til å slappe av ved "Remodeled Beach Front Condo - Great Views". Når du ikke slår deg til ro rundt bålplassen, kan du gjøre bruk av fasiliteter som et svømmebasseng og en hage.

Flere feriebolig-tips