Flat·Particuliere eigenaar

'Zoiets als opwarming van de aarde op Copper Mountain !!'

Fotogalerie voor 'Zoiets als opwarming van de aarde op Copper Mountain !!'

Exterieur
Woonruimte
Woonruimte
Privékeuken
Privékeuken
Beoordelingen
10 op 10 – Uitzonderlijk
1 slaapkamer1 badkamerMax. aantal: 670 m²

Populaire voorzieningen

  • BubbelbadBubbelbadBubbelbad
  • Open haardOpen haardOpen haard
  • BuitenruimteBuitenruimteBuitenruimte
  • KeukenKeukenKeuken
  • BarbecueBarbecueBarbecue
  • Uitzicht op de bergenUitzicht op de bergenUitzicht op de bergen

Ontdek het gebied

Kaart
Frisco, CO
  • Populaire locatieCopper Mountain Ski Resort1 min. lopen
  • Populaire locatieGlide Ski Lift7 min. lopen
  • Populaire locatieWoodward at Copper12 min. lopen
  • LuchthavenVail, Colorado (EGE-Regionale luchthaven Eagle County)61 min. rijden

Kamers en bedden

1 slaapkamer (max. aantal: 6)

Slaapkamer 1

1 kingsize bed

Slaapkamer 2

2 queensize bedden

1 badkamer

Badkamer 1

Toilet · Alleen douche

Ruimtes

Vlonder of patio
Veranda of lanai
Keuken
Balkon
Tuin

Over deze accommodatie

'Zoiets als opwarming van de aarde op Copper Mountain !!'

Copper Mountain biedt Colorado skiën / snowboarden van wereldklasse en het is de ultieme bestemming voor uw volgende uitje met het gezin. Dit is de perfecte plek voor gezinnen om te ontspannen, opnieuw contact te maken, plezier te maken en quality time door te brengen met familie en vrienden terwijl ze nieuwe levenslange herinneringen creëren.

Ons particuliere appartement is een bijgewerkte 1 Bed / 1 Bad-eenheid die echt ski-in / ski-out is. Het bevindt zich in de Lodge at Copper, aan de westkant van Center Village, aan de voet van de berg naast de American Flyer-lift. De unit / bijgevoegde veranda kijkt uit op de skiberg, geen andere appartementen, parkeerplaatsen of snelwegen! Onze unit heeft een ruime woon- en eetkamer en is ongeveer 752 m² die comfortabel plaats biedt aan 6 personen. Voor de persoon (personen) die met koken is belast, is de keuken buitengewoon goed gevuld voor al uw kookbehoeften (inclusief: roestvrijstalen potten, schalen, crock pot, mixer, broodrooster, een gloednieuwe Keurig K55 (pods niet meegeleverd) en Mr. Koffiezetapparaten, sandwich- en wafelijzer). Ook werden eind 2017 gloednieuwe roestvrijstalen apparaten (koelkast, gasfornuis, magnetron) geïnstalleerd. De woonkamer is voorzien van een full-size uittrekbare slaapbank (met opgewaardeerd matras) en weggestopt in een nis, zit een kussens stoel bij het raam, dat een nieuwe queen size opgewaardeerde uitschuifbare matras bevat (vervangen 7/16. Er is ook een nieuwe matras "topper" voor uitschuifbaar bedcomfort.). Er is een aan de muur gemonteerde flatscreen-tv in de woonkamer, samen met een tweede, aan de muur gemonteerde flatscreen-tv (met aan de muur gemonteerde gamepoorten) in het alkoofgebied. De slaapkamer heeft een kingsize bed met een nachtkastje en lamp. Deze slaapkamer beschikt ook over een aan de muur gemonteerde flatscreen-tv / dvd-speler. Een grote kast en kast heeft veel ruimte voor opslag. Neem voor de luie ochtenden wat tijd en geniet van het uitzicht op het met sneeuw bedekte bos vanuit de luxe van uw bed of woonkamerbank! En als u 's avonds frisse lucht nodig heeft, loop dan uw eigen balkon op en kijk hoe de zon opkomt of ondergaat achter de besneeuwde bergen. Als u twittert of Facebookt en wilt dat uw vrienden en familie jaloers zijn, bieden wij gratis internet (draadloos voorzien). Voor uw gemak is er op het terrein een skiopslag, een verwarmde parkeergarage en een hot tub die u tijdens uw verblijf kunt gebruiken. Enkele van de extra condo-voorzieningen zijn onder meer: diverse dvd's voor volwassenen en kinderen met 2 spelers, HDMI-kanalen, tv-plug-and-play-games voor kinderen, bordspellen en een kinderwagen voor de kleintjes. Voor de veiligheid hebben we stralingsverwarmers geïnstalleerd in de buurt van het plafond, waardoor de traditionele plintverwarmers op de vloer zijn geëlimineerd. Aan de muur gemonteerde rook- / CO2-detectoren zitten ook in de unit. Renovaties in 10/2014 omvatten tapijtvervanging, badvervanging met douche en keukenvloertegelvervanging. Een nieuwe vaatwasser, salontafel (met opslag) en keukenmeubilair werden toen ook toegevoegd.

Een opmerking: omdat we onze unit adverteren als huisdier en rookvrij, zijn zowel huisdieren als roken NIET toegestaan in onze unit, inclusief buitenruimte (d.w.z. veranda / dek) die op elk gewenst moment en om welke reden dan ook aan onze unit is bevestigd.

Als niet elk gezinslid een ski- of snowboardfanaat is, heeft Copper Mountain nog tal van andere activiteiten. In de winter kunt u sneeuwscooter, sneeuwtube, een schilderachtige slee rijden, schaatsen en nog veel meer. Heb je extra inspiratie nodig? Hoe zit het met s'mores, bij de vuurplaats, in de buurt van een chocoladefabriek (die op loopafstand van de flat ligt). Wat dacht je van een ritje met de nieuwe Rocky Mountain Coaster die net op december 2017 is geopend (het is in de buurt van de American Flyer-lift, de kastlift naar ons gebouw!)? Of als u zomerplezier verkiest, heeft Copper Mountain veel te doen! Kom je geluk beproeven met downhill-fietsen of ga de andere kant op en beklim de grootste outdoor klimmuur in Colorado. Heb je nog steeds overtuigingskracht nodig? Ga vissen, wandelen of pak je ijzers en ga naar de golfbaan van het resort. Voor de kinderen die binnen willen blijven, is Woodward at Copper het hele jaar door een ski- en snowboardfaciliteit met winterdag- en zomerkampen. Het is een must-see! Copper Mountain biedt het hele jaar door activiteiten voor alle leeftijden, ongeacht uw voorkeur voor plezier, opwinding en amusement. Overweeg om van Copper Mountain uw volgende recreatieve avontuur te maken en gebruik ons appartement als uw thuisbasis!

Wil je het strand proberen tijdens je volgende vakantie? Bekijk onze flat in Galveston, Texas (vrbo. Com / 1519611).

Summit County BCA-45023. Maximale bezetting 6. Een parkeerpas bij het gebouw toegewezen voor de unit, maar overloopparkeren is beschikbaar. Bij het boeken, stuur ik u een kopie van de huurovereenkomst die u online hebt bevestigd, samen met de datums en prijzen die zijn ingevuld, samen met een begeleidende brief met uitleg over in- en uitchecken en verblijfsprocedures. Een kopie van Good Neighbor Guidelines en afvalverwijdering informatie zal ook worden verstrekt (volgens Summit County voorschriften).



Sleutelwoorden: nieuw gerenoveerd! Ski in / out appartement, 752 vierkante voet 1 slaapkamer unit met kingsize bed en een aparte badkamer. Extra koningin en volledige bedden in woonkamer / alkoof gebieden.

Accommodatiebeheerder

Diane Cipolla
Premium Eigenaar
Premium Eigenaar

Gesproken talen

Engels
Lock

Beveilig je betaling door altijd te boeken op Vrbo

Als iemand je vraagt om via hen te boeken of ze rechtstreeks te betalen voordat je boekt opVrbo, meld dat dan.

Voorzieningen

Bubbelbad
Keuken
Buitenruimte
Barbecue
Uitzicht op het gebergte
Open haard

Huisregels

Je kunt inchecken vanaf 16.00 uur
Minimumleeftijd om te mogen huren: 21 jaar
Je kunt uitchecken tot 10.00 uur

Kinderen

Kinderen toegestaan: van 0-17 jaar

Evenementen

Geen evenementen toegestaan

Huisdieren

Geen huisdieren toegestaan
Absolutely NO pets in condo/on our balcony.

Roken

Roken is niet toegestaan
Absolutely NO smoking in condo/on our balcony.
6. Cancellation. Pursuant to the listing this Premises adheres to Vrbo’s Strict Cancellation Policy. See Rental Agreement attached for more info..
After booking, will send executable Rental Agreement (dates/prices populated) & cover letter explaining check in/out/stay procedures via DocuSign.
Due to revised Summit County Short Term Rental regulations, number of condo occupants is limited to six (6).

Schade en incidentele kosten

Je bent verantwoordelijk voor eventuele schade aan of in de accommodatie die tijdens jouw verblijf door jou of je medereizigers wordt veroorzaakt.

Belangrijke informatie

Algemene info

Deze accommodatie wordt beheerd door een particuliere eigenaar (een partij die niet handelt vanuit zijn/haar vakgebied, bedrijf of beroep). De consumentenwetgeving van de EU, met inbegrip van het herroepingsrecht, is niet van toepassing op je boeking. Je boeking wordt wel gedekt door het annuleringsbeleid van de particuliere eigenaar.
Afhankelijk van het accommodatiebeleid kan voor extra personen een toeslag in rekening worden gebracht.
Bij het inchecken dien je mogelijk een erkend identiteitsbewijs met foto en een creditcard, pinpas of borgsom in contanten te verstrekken voor incidentele kosten.
Speciale verzoeken worden onder voorbehoud van beschikbaarheid bij het inchecken ingewilligd. Hiervoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Speciale verzoeken kunnen niet worden gegarandeerd.
Feesten of groepsevenementen ter plaatse zijn ten strengste verboden.
De eigenaar heeft aangegeven dat er een koolmonoxidemelder aanwezig is in de accommodatie.
De eigenaar heeft aangegeven dat er een rookmelder aanwezig is in de accommodatie.
De accommodatie beschikt over de volgende veiligheidsvoorzieningen: een brandblusser, een EHBO-doos en een veiligheidsslot

Overige info

Het wordt aanbevolen om per auto van en naar deze accommodatie te reizen.

Over deze buurt

Copper Mountain

Dit appartement is in de bergen in Copper Mountain te vinden. Als je ook een activiteit op de planning hebt staan, is Copper Mountain Ski Resort en Breckenridge Ski Resort wel een kijkje waard, terwijl winkelliefhebbers bij Main Street lekker kunnen rondstruinen. Met de kinderen op reis? Denk na over een bezoek aan Woodward at Copper of bezoek samen een evenement of wedstrijd bij Silverthorne Recreation Center. Geniet van de faciliteiten in de regio, zoals geweldige langlaufmogelijkheden en snowboardervaringen, en ga ook zeker een keer sneeuwscooteren of schaatsen.
Kaart
Frisco, CO

In de buurt

  • Copper Mountain Ski Resort - 1 min. lopen
  • Glide Ski Lift - 7 min. lopen
  • Woodward at Copper - 12 min. lopen
  • Super Bee Ski Lift - 18 min. lopen
  • Breckenridge Ski Resort - 29 min. rijden

Lokaal vervoer

  • Vail, Colorado (EGE-Regionale luchthaven Eagle County) - 62 min. rijden

Restaurants

  • Breck Connect Gondola - 26 min. rijden
  • Windy City Pizza and Pub - 25 min. rijden
  • Broken Compass Brewing - 23 min. rijden
  • Jack's Slopeside Grill - 9 min. lopen
  • Castaways Cove - 26 min. rijden

Veelgestelde vragen

Zijn huisdieren welkom bij 'Zoiets als opwarming van de aarde op Copper Mountain !!'?

Nee, huisdieren zijn bij deze accommodatie niet toegestaan.

Hoe laat kan ik inchecken bij 'Zoiets als opwarming van de aarde op Copper Mountain !!'?

Je kunt vanaf 16.00 uur inchecken.

Tot hoe laat kan ik bij 'Zoiets als opwarming van de aarde op Copper Mountain !!' uitchecken?

Je dient uiterlijk om 10.00 uur uit te checken.

Waar ligt 'Zoiets als opwarming van de aarde op Copper Mountain !!'?

Dit appartement in Copper Mountain ligt in de bergen, binnen 15 minuten lopen van Copper Mountain Ski Resort en Woodward at Copper, en is ideaal gelegen als je vlakbij wilt langlaufen of sleeën. Ook American Flyer Ski Lift en American Eagle Ski Lift liggen binnen 5 minuten lopen.

Beoordelingen

10

Uitzonderlijk

De beoordelingen worden in chronologische volgorde getoond, na een moderatieproces. Ze zijn geverifieerd, tenzij anders vermeld.
Meer infoOpent in een nieuw venster
Gastenscore: 10 - Uitstekend. 137 van 148 beoordelingen" "
Gastenscore: 8 - Goed. 10 van 148 beoordelingen" "
Gastenscore: 6 - Redelijk. 1 van 148 beoordelingen" "
Gastenscore: 4 - Matig. 0 van 148 beoordelingen" "
Gastenscore: 2 - Ontzettend slecht. 0 van 148 beoordelingen" "

9,8/10

Netheid

6,0/10

Voorzieningen

9,0/10

Staat van de accommodatie en faciliteiten

8,0/10

Milieuvriendelijkheid

10/10

Inchecken

10/10

Communicatie

10/10

Locatie

10/10

Accuraatheid advertentie

Beoordelingen

8/10 – Goed

Marcella

Positief: Netheid, staat van de accommodatie en faciliteiten en communicatie
This property was truly slope side. I don’t believe any other property could be closer to the slopes as this condo. The condo was pleasant. It was quiet, well kept and convenient.
3 nachten verbleven in maart 2024

10/10 – Uitstekend

Aliet

Positief: Netheid, staat van de accommodatie en faciliteiten en communicatie
Great stay at your property!!!
6 nachten verbleven in maart 2024

10/10 – Uitstekend

Carissa H.

Positief: Netheid, inchecken, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie
Great location to walk to center village
Super comfortable bed and super close to the slopes.
3 nachten verbleven in januari 2024

10/10 – Uitstekend

Hillary S.

Positief: Netheid, inchecken, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie
Perfect!
The condo was clean, well stocked, and perfectly placed. Steps from the lift and easy to ski into. We would definitely stay here again!!! Thanks so much for everything.
5 nachten verbleven in december 2023

10/10 – Uitstekend

Randy C.

Positief: Netheid, inchecken, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie
Great vacation
Very clean, easy in and out. Had a blast on the slopes that are just a few steps from door. Thanks a million!
4 nachten verbleven in december 2023

Over de eigenaar

Eigenaar: Diane Cipolla

Afbeelding van de eigenaar
My husband and I both grew up in South Texas where it does not snow. As we live for adventure, skiing is one of our passions! We have kept up with skiing almost every year since college. Upon our first visit to Copper Mountain we fell in love with the resort, the atmosphere and views. When the trip ended, we knew we would be back. It did not take a twist of the arm to get my husband and I to buy a piece of heaven from this place. Having such a central location, the condo was the perfect match for us. Copper is such a fun, family friendly place and we look forward to building memories with our kids. Come experience the adventure in Copper. We hope you enjoy it as much as we do!

Waarom de eigenaar deze accommodatie gekozen heeft

We are not what you call repeat vacationers. In other words, we don't generally visit the same destination resort more than once. However, after visiting Copper mountain in March of 2009, we knew that we had to come back. The resort area is family friendly, uncrowded and can be easily accessed on foot or via resort shuttles. It's an easy drive straight down I-70 from Denver. The central location also makes it an easy drive to other major towns and ski resorts if a traveler is looking for a change of scenery.

Wat deze accommodatie uniek maakt

The Lodge at Copper complex is right next to the American Flyer lift so these units are truly ski in-out. No waiting for shuttle buses, driving cars or hauling ski equipment long distances before getting to the slopes. This complex is between Union Creek and Central Village so shopping, dining and ski school locations are all around us but not in this building so foot traffic and noise are minimal. Our unit is on the second floor and faces the mountain/trees not other condos or parking lots! In addition, this building is one of the furthest from I-70 so guests don't have to listen to passing interstate traffic.

Talen:

Engels

Premium Eigenaar

Premium Eigenaar
Ze bieden hun gasten steeds een geweldige ervaring.
Vertel ons hoe we onze site kunnen verbeterenFeedback delen