Ferieboliger i Country Club Estates

månedene som vises akkurat nå, er May 2024 og June 2024.
mai 2024
juni 2024
Du kan se på utvalget vårt bestående av 5 hus og ferieboliger i Country Club Estates som har akkurat det du trenger. Uansett om du leier et overnattingssted sammen med familie eller venner, finner du fasiliteter som dekker alles behov, blant annet parkering og airconditioning. Uansett hva du ser etter, kommer du til å finne noe for hele gjengen – for eksempel et røykfritt overnattingssted med tilgjengelighetstilpasninger.

Finn det rette stedet for deg

  • Ingen bekymringer
    Vår garanti for trygg og sikker bestilling gir deg kundestøtte døgnet rundt
  • Mer kvalitetstid
    Vi gjør det enkelt for deg, fra du bestiller til du er hjemme igjen
  • Samme komfort som hjemme
    Velg fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin, basseng, hage og mer
  • Mer ferie for mindre
    Større plass, mer privatliv, flere fasiliteter – mer for pengene

Ofte stilte spørsmål

Hvilke ferieboliger er best i eller i nærheten av Country Club Estates?

En koselig weekend med partneren din, en familiesamling eller et eventyr på egen hånd – uansett hva du ønsker å få ut av ferien i Country Club Estates, har vi et overnattingssted for deg. Her er et par ferieboliger du kan ta en titt på:

  • En god måte å sikre at du får en uforglemmelig ferie på, er ved å velge en luksuriøs feriebolig. Det er der "The 18th Hole - Beautiful Townhome Close To Everything You Need" kommer inn i bildet. Skjønnhetsbehandlinger og golf er bare noen av de førsteklasses fasilitetene på dette stilige stedet, som ligger rundt 0,1 kilometer fra det sentrale Country Club Estates.
  • Du kan selvsagt ha en herlig ferie uten å bruke massevis av penger. "Luxury 5th Wheel Rv In Awesome Resort" er et budsjettvennlig alternativ som kan passe perfekt. Ferieboligen ligger omtrent 2 kilometer fra sentrum av Country Club Estates og kan skilte med blant annet et svømmebasseng, en peis og alle andre grunnleggende fasiliteter.

Hvis du vil ha flere alternativer, kan du bruke søkefeltet øverst på siden til å finne den rette ferieboligen i Country Club Estates.

Hvilke er de høyest rangerte ferieboligene for en weekendtur i eller nær Country Club Estates?

Hos Vrbo mener vi at helgene er til for å nytes. Bestill en av disse ferieboligene i eller i nærheten av Country Club Estates for å oppleve alle de spennende tingene å se og gjøre i regionen:

  • Nyt en helg på "Centrally Located Desert Retreat", som ligger omkring 1 kilometer sørvest for Country Club Estates. Her venter både eventyr og naturopplevelser rett utenfor døren. Du kan for eksempel prøve aktiviteter som sykling og golf eller utforske noen av områdets severdigheter, deriblant Agua Caliente Park og Cienega Creek naturreservat.
  • "Mountain view from front, desert view from back." er også et godt valg for å legge hverdagen bak seg noen dager. Dette overnattingsstedet ligger rundt 2 kilometer sørvest for Country Club Estates og passer fint som base hvis du vil prøve golf eller fiskemuligheter. Du bør også få med deg et besøk til Childrens Museum Tucson og Agua Caliente Park når du er her.

Hva er de beste ferieboligene for store grupper i eller i nærheten av Country Club Estates?

Store grupper betyr masse moro, men da må man også finne en feriebolig som har plass til hele reisefølget. Du kan se nærmere på våre overnattingssteder for større grupper i eller rundt Country Club Estates, slik at du kan samle alle sammen under samme tak:

  • En rekke fasiliteter, deriblant en grill og museer i nærheten, gjør "💖Spacious,Clean&Comfy|King Bed|Carport|AC|PetsOk" til en sikker vinner. Dette populære overnattingsstedet har 4 soverom og kan huse opptil 15 gjester. Du finner det rundt 30 kilometer nord for sentrum av Country Club Estates.
  • "A Boutique Victorian Historical 1878 Mansion Within The City Center Of Tucson" er et annet utmerket alternativ. Overnattingsstedet ligger rundt 35 kilometer nord for Country Club Estates, har 7 soverom og kan huse opptil 18 gjester. Fasiliteter som en hage og et svømmebasseng er noen av de tingene som kommer til å gjøre besøket ditt mer komfortabelt.

Hvilke er de beste store familievennlige ferieboligene i eller nær Country Club Estates?

Det er alltid hyggelig å kunne dele spesielle minner med de viktigste personene i livet ditt. Uansett om du organiserer et slektstreff eller en reise med gode venner, har vi store ferieboliger som passer for dine behov. Her er noen av våre beste alternativer i og rundt Country Club Estates:

  • "Perfect Getaway For Snowbirds" har 6 soveplasser fordelt på 3 soverom og er et perfekt sted for litt kvalitetstid med familien. Denne ferieboligen ligger 1 kilometer vest for Country Club Estates og kan vise til fasiliteter som blant annet et svømmebasseng og kaffe- og tekoker.
  • Et annet bra alternativ er "A Little Piece Of Heaven In Southern Arizona". Denne romslige ferieboligen ligger 9 kilometer sørvest for Country Club Estates og tilbyr fasiliteter som utemøbler og et førstehjelpsskrin. Med 3 soverom med plass til opptil 6 personer kan du invitere de du vil.

Det er rikelig med ting å se og gjøre for familier i området. Old Tucson Studios, Reid Park zoologiske hage og Pima County Fairgrounds byr på spenning og moro for både store og små.

Finnes det ferieboliger med bålplasser i eller i nærheten av Country Club Estates?

Sjokolade, marshmallows, kjeks og et bål er de fire ingrediensene du trenger for å få søte opplevelser og episke ferieminner. Hvis du liker tanken på å sitte rundt en bålplass og nyte søtsaker, kan du sjekke ut disse utleiestedene i eller i nærheten av Country Club Estates:

  • Snakk, le og syng sammen med venner og familie rundt bålet ved "The 18th Hole - Beautiful Townhome Close To Everything You Need". Dette utleiestedet tilbyr mange andre flotte fasiliteter, inkludert en grill og museer i nærheten.
  • Tenn en ild og skap en avslappende atmosfære ved "The Stanley House Is Nestled Between 2 Golf Courses". Dette koselige feriestedet tilbyr også en hage og en grill.

Flere feriebolig-tips