Bilde tatt av Paula Caicedo

Ferieboliger i Laurelhurst

månedene som vises akkurat nå, er May 2024 og June 2024.
mai 2024
juni 2024
Du kan se på utvalget vårt bestående av 6 hus og ferieboliger i Laurelhurst som har akkurat det du trenger. Uansett om du leier en feriebolig sammen med venner, familie eller kjæledyret ditt, finner du fasiliteter som dekker alles behov, som parkering og boblebad. Det blir enkelt å finne et overnattingssted som dekker alles behov, med for eksempel røykeforbud og tilgjengelighetstilpasning.

Finn det rette stedet for deg

  • Ingen bekymringer
    Vår garanti for trygg og sikker bestilling gir deg kundestøtte døgnet rundt
  • Mer kvalitetstid
    Vi gjør det enkelt for deg, fra du bestiller til du er hjemme igjen
  • Samme komfort som hjemme
    Velg fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin, basseng, hage og mer
  • Mer ferie for mindre
    Større plass, mer privatliv, flere fasiliteter – mer for pengene

Ofte stilte spørsmål

Hvilke ferieboliger er best i eller i nærheten av Laurelhurst?

En herlig ferie med din utvalgte, en reise med hele familien eller litt egentid – uansett hva du planlegger for ferien i Laurelhurst, har vi et sted for deg. Her er et par populære ferieboliger du kan ta en titt på:

  • Hvis du ser etter en luksuriøs opplevelse, kommer du til å trives på "Penthouse Above Pike Place Market +target". Denne ferieboligen ligger rundt 7 kilometer fra sentrum av Laurelhurst og tilbyr ekslusive fasiliteter som en badstue og conciergetjenester.
  • Du trenger slett ikke å ha en overfylt bankkonto for å kunne reise på ferie. "Ravennatwoapartment: Big, Bright Two Bedroom" er et supert valg hvis du gjerne vil spare litt. Denne ferieboligen ligger ca. 2 kilometer fra Laurelhurst og byr på blant annet museer i nærheten og en peis.

Hvis du vil ha flere alternativer, kan du bruke søkefeltet øverst på siden til å finne den rette ferieboligen i Laurelhurst.

Hvilke er de høyest rangerte ferieboligene for en weekendtur i eller nær Laurelhurst?

Forlat kontoret på fredagen og glem alt av bekymringer. Hvis du kunne tenke deg litt moro og avslapning, kan disse ferieboligene i og omkring Laurelhurst være midt i blinken for en minneverdig helgetur:

  • "Chic In Affluent Community" ligger 9 kilometer sør for sentrale Laurelhurst og er et godt likt valg blant eventyrlystne reisende og naturentusiaster. I området kan du utforske severdigheter som Summit at Snoqualmie Summit Vest og Mount Pilchuck Trailhead og deretter more deg med aktiviteter som golf og sykling.
  • "Spacious 2 Bedroom Unit In The Heart Of Seattle" er også et godt valg for en miniferie. Dette overnattingsstedet ligger omkring 10 kilometer sør for Laurelhurst og passer perfekt som base hvis du vil prøve fiskemuligheter eller sykling. Du bør også legge inn et besøk til Lower Big Quilcene Trail og Cougar Mountain dyrehage når du er her.

Hva er de beste ferieboligene for store grupper i eller i nærheten av Laurelhurst?

Du kan sjekke ut disse ferieboligene for store grupper i eller i nærheten av Laurelhurst, som har plass til hele gjengen:

  • En rekke fasiliteter, som en badstue og en grill, gjør "Located At The Top Of Queen Anne Only A Block From All Of The Shops" til en sikker vinner. Dette romslige overnattingsstedet har 5 soverom og kan huse opptil 12 personer. Du finner det omtrent 6 kilometer sørvest for hjertet av Laurelhurst.
  • "Incredible 4plex 8br+5bth | Near Airport |sleeps20" er også et bra valg. Overnattingsstedet ligger rundt 25 kilometer sør for Laurelhurst, har 8 soverom og kan ta imot opptil 16 gjester. Fasiliteter som en grill og en balkong er noen av de tingene som vil bidra til å gjøre oppholdet mer komfortabelt.

Hvilke er de beste store familievennlige ferieboligene i eller nær Laurelhurst?

Det er alltid fint å kunne dele spesielle stunder med de viktigste personene i livet ditt. Uansett om du planlegger en familieferie eller å reise bort med gode venner, har Vrbo en stor feriebolig som passer deg. Her er noen av våre beste alternativer i og rundt Laurelhurst:

  • Omtrent 25 kilometer sørvest for Laurelhurst ligger "Twin Creeks Chalet - Peaceful, Unique Property And House", som har 3 soverom og plass til opptil 9 gjester. Overnattingsstedet kan vise til en rekke praktiske fasiliteter, for eksempel en smart-TV og en mikrobølgeovn.
  • "Cozy 3bd 2bth Unit Minutes To Seattle And Airport" har også god plass for deg og dine nærmeste. Ferieboligen ligger ca. 25 kilometer sør for Laurelhurst og har plass til 5 gjester fordelt på 3 soverom. Sengetøy og en TV er bare noen av fasilitetene du kan glede deg over her.

I nærheten finnes det massevis av familievennlige severdigheter hvis du har lyst til å dra på sightseeing, Du kan for eksempel begynne med Disneyland®, Universal Studios Hollywood™ og Disney California Adventure® Park.

Finnes det ferieboliger med bålplasser i eller i nærheten av Laurelhurst?

Sjokolade, marshmallows, kjeks og et bål er de fire ingrediensene du trenger for å få søte opplevelser og episke ferieminner. Hvis du liker tanken på å sitte rundt en bålplass og kose deg med søtsaker, kan du se nærmere på disse ferieboligene i eller rundt Laurelhurst:

  • Du kan henge med dine næreste og kjæreste rundt det sprakende bålet ved "Private Retreat On Historic Queen Anne Hill". Fasiliteter som museer i nærheten og tennisbaner er noen andre goder som tilbys her.
  • "Queen Anne Home With Steam Shower" er et annet flott sted hvor dere kan ha det sosialt og koselig sammen rundt et sprakende bål. Det tilbyr også en grill og en peis.

Flere feriebolig-tips