Vakantiehuizen in Balfour Town

We hebben 15 vakantiewoningen gevonden — voer uw reisdatums in om de beschikbaarheid te zien

De weergegeven maanden zijn May 2024 en June 2024.
mei 2024
juni 2024
Blader door ons aanbod van vakantiehuizen in Balfour Town en vind de perfecte optie voor jouw reis. Vakantiewoningen beschikken over de beste voorzieningen voor je verblijf met vrienden, familie of alleen je huisdier, zoals parkeermogelijkheden en een wasmachine met droger. Wat je voorkeur ook is, je vindt geheid een vakantiehuis dat voor iedereen geschikt is. Ons aanbod loopt uiteen van plekken met toegankelijkheidsvoorzieningen tot accommodaties waar roken niet is toegestaan.

Vind accommodaties die bij je stijl passen

  • Gemoedsrust
    Met onze Boek met Vertrouwen-garantie ontvang je 24/7 ondersteuning
  • Meer quali­ty­time
    Van boeken tot verblijven: alles is eenvoudig en fijn geregeld
  • Alle privacy van thuis
    Geniet van volledige keukens, wasvoorzieningen, zwembaden, tuinen en meer
  • Meer voor minder
    Meer ruimte, meer privacy, meer voorzieningen ... Meer voordeel!

Vind de perfecte vakantiewoning voor uw reis naar Balfour Town

Ontdek de unieke charme van Balfour Town met een privéverblijf in een vakantiewoning. Er is in de omgeving genoeg te zien en te doen. Veel vakantiewoningen hebben uitgebreide tuinen, aparte eetkamers en volledig uitgeruste keukens, perfect voor als u graag zelf kookt.

Verken de natuur van Balfour Town

Of u nu een echte natuurliefhebber bent of gewoon het landschap in u op wilt nemen, Balfour Town is de ideale plek voor uw vakantie. Dit zijn een paar van de opvallendste belevingen in de buitenlucht binnen 50 km van het stadscentrum:

  • Cruise Center Beach (12,8 km)
  • White Sands Beach (13,6 km)
  • North Bay (1,1 km)
  • Governor's Beach (13,1 km)
  • Osprey Beach (15,9 km)
  • Gibbs Cay (15,9 km)

Vervoersmogelijkheden naar en rond Balfour Town

Boek een vlucht naar Salt Cay (SLX), de dichtstbijzijnde luchthaven, op 0,9 km afstand van het stadscentrum. Als u geen vlucht kunt vinden die handig is voor uw reis, boek dan een vlucht naar Grand Turk (GDT-JAGS McCartney Internationale luchthaven), 13,9 km verderop.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de beste vakantiehuizen in of rond Balfour Town?

Waar je ook naar zoekt en wat je ook kunt uitgeven, ons aanbod bestaat uit de beste vakantiehuizen in en rond Balfour Town. Van chique appartementen of rustieke blokhutten en van knusse cottages tot grote huizen, er is ongetwijfeld een optie die in je straatje past.

  • Als je zoekt naar een exclusief verblijf, dan ben je vast helemaal op je plek bij "Palmeira - Sea Turtle Suite - Quiet Retreat", dat op ongeveer 15 kilometer van het centrum van Balfour Town ligt. Je profiteert er van de fijnste extraatjes, waaronder een veranda en een balkon.
  • Uiteraard heb je geen gevulde bankrekening nodig om een comfortabel vakantiehuis te vinden. "Rent The Entire Updated House - Walk To Dive Shop" is een uitstekende keuze als je op de centen let. Je vindt deze accommodatie op ongeveer 0,1 kilometer van Balfour Town en beschikt er over alle gemakken die je maar wenst, zoals een barbecue en strandlakens.

Voor nog meer onweerstaanbare opties kun je de zoekbalk aan de bovenkant van de pagina gebruiken om het ideale vakantiehuis in Balfour Town te vinden.

Wat zijn de best beoordeelde vakantiehuizen voor een weekendje weg in of rond Balfour Town?

Trek de deur achter je dicht op vrijdagmiddag en vergeet voor even alle drukte. Is het de hoogste tijd voor ontspanning en plezier, dan staat je bij deze vakantiehuizen in en rond Balfour Town een onvergetelijk weekend weg te wachten:

  • "Stunning Luxury Courtesy Car 9 Steps To Beach" is een uitstekende optie op ongeveer 17 kilometer ten noorden van hartje Balfour Town. Je hoeft nooit ver te reizen om iets te beleven in de omgeving van deze accommodatie. Ga de deur uit voor een bezoek aan East Side Beach en White Sands Beach. Activiteiten als visactiviteiten en snorkelactiviteiten geven een avontuurlijk tintje aan je korte verblijf.
  • Je kunt ook genieten van een korte vakantie bij "Amazing Luxury Penthouse Courtesy Car Angelfish Villa", dat is gelegen op ongeveer 17 kilometer ten noorden van Balfour Town. Activiteiten ter plaatse zijn onder meer paardrijd-activiteiten en snorkelactiviteiten. Ga je liever sightseeën? Houd dan tijd vrij voor een bezoek aan English Point Beach en North Bay.

Wat is de beste plek om te verblijven als je een huis wilt huren voor een weekend in of rond Balfour Town?

Voel je je de laatste tijd wat vermoeid, dan is de beste kuur een extra dosis vitamine zee. North Bay in District Noord heeft aantrekkelijke vakantiehuizen voor iedere smaak en ieder budget. Een weekendtripje naar deze schilderachtige bestemming aan zee op 2 kilometer ten noordoosten van Balfour Town volstaat om je gauw weer op en top te voelen.

Wat zijn de beste huizen met zwembad die je in of nabij Balfour Town kunt huren?

Een zwembad staat vaak hoog op het wensenlijstje wanneer je een geschikte accommodatie zoekt, zeker als het om een vakantie met kinderen gaat. Werp maar eens een blik op deze huizen met een zwembad in of nabij Balfour Town en geniet van dagen vol waterpret:

  • Kom vakantie vieren bij "Stunning Oceanview House With Beautiful Sunsets 5 Mins To The Beach", waar tijd doorbrengen in en rond het zwembad je belangrijkste bezigheid is. Voorzieningen zoals ligstoelen op het strand en een veranda maken van dit optrekje een gewilde optie.
  • Een andere optie is even helemaal tot rust komen bij "Island House: Modern Suites With Pool". Naast een verfrissend zwembad beschik je hier ook over een barbecue en een zwembad.

Weet je niet zeker wat je het beste kunt inpakken voor je reis naar Balfour Town? Deze geliefde bestemming heeft een tropisch savanneklimaat. Tijdens de zomer kun je gemiddelde temperaturen verwachten die tussen de 30 ºC en 30 ºC schommelen. Blader maar eens door ons aanbod aan vakantiewoningen in Balfour Town met behulp van de zoekbalk bovenaan de pagina. Je past eenvoudigweg de filters aan als je je zoekopdracht verder wilt verfijnen.

Wat zijn de beste grote vakantiehuizen voor gezinnen in of nabij Balfour Town?

Ruimte, privacy en comfort zijn onmisbare ingrediënten voor een geslaagd tripje met je familie, en Vrbo's selectie van grote vakantiehuizen voor gezinnen in en rond Balfour Town biedt je helemaal wat je zoekt. Hier heb je alvast twee om in de stemming te komen:

  • Met 3 slaapkamers en bedden voor in totaal 7 personen is "Beach Front Villa With Private Pool And Panoramic Ocean Views" steevast populair bij grote gezelschappen. Deze overnachtingslocatie biedt een stereo en een aparte eetruimte en ligt op zo'n 19 kilometer ten noorden van Balfour Town.
  • Of wat dacht je van vakantie vieren bij "Private Luxury Beachfront Villa"? Dit optrekje op omstreeks 19 kilometer ten noorden van Balfour Town telt 3 slaapkamers waarin maar liefst 6 gasten kunnen verblijven en heeft ook gratis toiletartikelen en kinderactiviteiten.

Zijn er vakantiehuizen met een vuurplaats in of nabij Balfour Town?

Als het idee van samen zingen rond een kampvuur fantastisch klinkt, maar je niet echt fan bent van het kampeergedeelte, is een vakantiehuis met een vuurplaats net wat je zoekt. Geniet van al het comfort van thuis bij een van deze opties in of nabij Balfour Town die zijn voorzien van deze vlammende bonus:

  • Ga knus samenzitten met je familie rond het knetterende open vuur bij "Palmeira - Sea Turtle Suite - Quiet Retreat". Musea in de buurt en een tuin zijn andere prettige voorzieningen die hier aanwezig zijn.
  • "Stunning Oceanview House With Beautiful Sunsets 5 Mins To The Beach" is een andere accommodatie waar je rond een open vuur kunt bijpraten. Je vindt hier verder ook nog ligstoelen op het strand en een strand in de buurt.