Gehele woning·Particuliere eigenaar

LAATSTE MIN. PRIJZEN ENKEL GE-UPDATE! Golfbaan Villa met 3 slaapkamers

Fotogalerie voor LAATSTE MIN. PRIJZEN ENKEL GE-UPDATE! Golfbaan Villa met 3 slaapkamers

Exterieur
Privékeuken
Privékeuken
Woonruimte
Woonruimte
Beoordelingen
9,8 op 10 – Uitzonderlijk
3 slaapkamers2 badkamersMax. aantal: 6184 m²

Populaire voorzieningen

  • ZwembadZwembadZwembad
  • FitnessruimteFitnessruimteFitnessruimte
  • WasmachineWasmachineWasmachine
  • DrogerDrogerDroger
  • AirconditioningAirconditioningAirconditioning
  • KeukenKeukenKeuken

Ontdek de omgeving

Kaart
Naples, FL
  • Populaire locatieMustang Course - Lely Resort14 min. lopen
  • Populaire locatieFlamingo Island Course - Lely Resort3 min. rijden
  • Populaire locatieFifth Avenue South15 min. rijden
  • LuchthavenNaples, Florida (APF-Nationale luchthaven Naples)16 min. rijden

Kamers en bedden

3 slaapkamers (max. aantal: 6)

Slaapkamer 1

2 eenpersoonsbedden

Slaapkamer 2

1 kingsize bed

Slaapkamer 3

1 queensize bed

2 badkamers

Badkamer 1

Bad of douche · Toilet

Badkamer 2

Bad · Toilet · Alleen douche

Ruimtes

Vlonder of patio
Keuken

Over deze accommodatie

LAATSTE MIN. PRIJZEN ENKEL GE-UPDATE! Golfbaan Villa met 3 slaapkamers

ONTSNAP NAAR DE PERFECTE NAPLESVAKANTIE! We zijn verheugd onze persoonlijke Luxury Vacation Villa aan te bieden aan een select aantal gasten die op zoek zijn naar hun eigen speciale vlucht in Florida. Ons huis is net gerenoveerd met gloednieuwe meubels en tropische inrichting.

Ideaal gelegen in Masters Reserve - een van de meest gewilde gemeenschappen in het hart van Lely Resort - dit prachtige woongedeelte met 3 slaapkamers en een woonoppervlak van 2.000 vierkante meter. Uw uitje slaapt zes comfortabel en heeft een ruime keuken, uitgestrekte open woon- en amusementsruimten.
Lely Resort heeft de "Community of the Year" Award gewonnen voor 4 Straight Years (2008-2011) en dat is niet zonder reden. De locatie onderscheidt het van elke andere gemeenschap - plus het heeft alle denkbare voorzieningen en de vriendelijkste mensen.

Plaats
Napels, genesteld aan de zonovergoten stranden van de Golf van Mexico, staat bekend om winkels van wereldklasse, restaurants en vele uitdagende golfbanen. De prachtige omgeving en de verscheidenheid aan recreatieve en sociale mogelijkheden hebben Napels tot het kroonjuweel van Southwest Florida gemaakt.

Het Lely Resort ligt in het hart van Napels en biedt inwoners binnen enkele minuten alles, waaronder winkels aan de Fifth Avenue, concerten en culturele evenementen in het Philharmonic Centre for the Arts en de ongerepte stranden van Napels en Marco Island.

Met twee dagelijkse golfbanen voor golfwedstrijden en de full-service Players Club & Spa voor je plezier, hoef je zelden het resort te verlaten om de ontspanning te vinden die je zoekt.

We raden u aan om de optionele Players Club & Spa als onderdeel van het totale lifestyle-pakket toe te voegen waar u tijdens uw verblijf van kunt genieten. The Players Club & Spa biedt een fantastische levensstijl met een apart niet-golfclubhuis voor een meer informele, tropische sfeer. Van topsportcentra, een actieve tennisclub, een verscheidenheid aan clubs en sociale activiteiten en uitgebreide zwembadvoorzieningen, The Players Club & Spa biedt een 5-sterrenresorthotel in tegenstelling tot die in Napels.

Met meer dan 20.000 vierkante voet in de lucht, The Players Club & Spa beschikt over een 3.500 vierkante voet fitness-centrum met fitness klassen, een 2500 vierkante voet sociale en eetzaal, een 1200 vierkante voet aerobicsruimte, een arts en ambachten kamer, een kaart kamer, een mediaruimte, een biljartkamer en een theaterzaal. Buiten, in een tropische omgeving, is een resort-stijl zwembad en spa met een cabana en Tiki-ruimte uitgerust met outdoor HD-televisies om de actie van elke game die wordt gespeeld te vangen, terwijl u geniet van het prachtige buitenleven. Er zijn ook privécabanas en een strand rond het zwembad met een strandgedeelte en een ronde / fitness-zwembad opgezet voor wateraerobics. Een zwembad voor kinderen tot een privé-yogatuin completeren de voorzieningen bij het zwembad. De Players Club beschikt ook over de tennis Pro Shop en omvat de zeven Har-Tru-tennisbanen van het tenniscomplex.

Binnen Lely Resort vindt u The Edison State College Collier Campus en een gloednieuwe regionale bibliotheek. Binnen twee mijl van het resort is het Physicians Regional Hospital, de County EMS-faciliteit en tal van winkels en eetgelegenheden. Bovendien geeft de nabijheid van de I-75 inwoners gemakkelijk toegang tot populaire bestemmingen in de hele staat, zoals Miami, South Beach, Fort Lauderdale, Tampa en Orlando.

Golf bij Lely Resort:
Stel je voor dat je op een steenworp afstand woont van niet één, maar twee kampioenschapsgolfbanen die zijn ontworpen door enkele van de beste spelers in de geschiedenis van het spel. Bij Lely Resort zijn er 54 holes van Florida's grootste golf, met fairways en greens die een oneindige uitdaging bieden. Lely's on-site kampioenschapsgolf vertegenwoordigt zelfs het meest uitgebreide pakket in zijn soort aan de Gulf Coast. Voor bewoners houdt dat het spel interessant, het spel levendig en de starttijden direct beschikbaar. De dagelijkse tarieven variëren per seizoen, zijn hoger in de wintermaanden en lager in het voorjaar en de zomer.

Flamingo Island door Robert Trent Jones, Sr. - Robert Trent Jones, een van de meest productieve en innovatieve golfarchitecten van het spel, ontwierp Flamingo Island om de kenmerken van zijn architecturale stijl te benadrukken. De baan wordt gekenmerkt door uitgebreide sculpting en vormgeving van het terrein. Hij implementeerde strategische inzet van water als een spelgevaar en een mooie aanvulling op de baan, evenals het gebruik van meerdere teeingebieden met grote, voorgevormde greens. Deze combinatie van ontwerpelementen levert 18 holes pure Robert Trent Jones, Sr. magic op.

The Mustang van Lee Trevino - Lee Trevino's filosofie om het spel uitdagend maar eerlijk te maken, zelfs voor gemiddelde golfers, is te zien aan de meesterlijke Mustang championship course. Ontworpen met een vergevingsgezinde lay-out waar een speler van een slechte foto kan herstellen, zal deze cursus je keer op keer terug laten komen. Twaalf meren sieren het landschap en overal vindt u uitgebreide bunkering. Trevino ontwierp echter royale landingsplaatsen en eerlijke toegang tot de greens. Op 7.200 meter van de back-tee's is het een baan die gevarieerde en spectaculaire omstandigheden biedt voor spelers van alle niveaus.

In tegenstelling tot veel andere gemeenschappen die alleen golf aanbieden en de niet-golfer achterwege laten, is Lely Resort geschikt voor iedereen. De sociale activiteiten en dineren in de Players Club & Spa zijn fantastisch. De Club organiseert evenementen voor alle leeftijden, van seizoensgebonden themafeesten tot modeshows, aquaristiekworkshops, bridgeclubs, tenniscompetities en sportevenementen. Je zult vooral dol zijn op de Sunday Brunch!

We willen je graag verwelkomen in onze persoonlijke Luxury Vacation Villa. We weten dat u een fantastische tijd zult hebben en dat u net zo veel zult genieten van het leven in Masters Reserve als wij.

E-mail ons vandaag nog om uw reservering te boeken - de beschikbare data voor dit Lely Resort paradijs vult snel!

Accommodatiebeheerder

Shelly Reynolds
Lock

Beveilig je betaling door altijd te boeken op Vrbo

Als iemand je vraagt om via hen te boeken of ze rechtstreeks te betalen voordat je boekt opVrbo, meld dat dan.

Voorzieningen

Zwembad
Keuken
Wasmachine
Droger
Airconditioning
Uitzicht op de golfbaan

Huisregels

Je kunt inchecken vanaf 15.00 uur
Je kunt uitchecken tot 09.00 uur

Kinderen

Kinderen toegestaan: van 0-17 jaar

Evenementen

Geen evenementen toegestaan

Huisdieren

Geen huisdieren toegestaan

Roken

Roken is niet toegestaan

Schade en incidentele kosten

Je bent verantwoordelijk voor eventuele schade aan of in de accommodatie die tijdens jouw verblijf door jou of je medereizigers wordt veroorzaakt.

Belangrijke informatie

Algemene info

Deze accommodatie wordt beheerd door een particuliere eigenaar (een partij die niet handelt vanuit zijn/haar vakgebied, bedrijf of beroep). De consumentenwetgeving van de EU, met inbegrip van het herroepingsrecht, is niet van toepassing op je boeking. Je boeking wordt wel gedekt door het annuleringsbeleid van de particuliere eigenaar.
Afhankelijk van het accommodatiebeleid kan voor extra personen een toeslag in rekening worden gebracht.
Bij het inchecken dien je mogelijk een erkend identiteitsbewijs met foto en een creditcard, pinpas of borgsom in contanten te verstrekken voor incidentele kosten.
Speciale verzoeken worden onder voorbehoud van beschikbaarheid bij het inchecken ingewilligd. Hiervoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Speciale verzoeken kunnen niet worden gegarandeerd.
Feesten of groepsevenementen ter plaatse zijn ten strengste verboden.
De eigenaar heeft niet aangegeven of er een koolmonoxidemelder aanwezig is in de accommodatie. Breng eventueel zelf een draagbare melder mee.
De eigenaar heeft niet aangegeven of er een rookmelder aanwezig is in de accommodatie.

Over deze buurt

Naples

Dit vakantiehuis is gelegen in de wijk Masters Reserve in Naples. De accommodatie heeft een gunstige ligging naast een golfbaan. Museum van Collier County en Norris Community Center vormen twee culturele hoogtepunten en reizigers die lekker een middagje willen winkelen zijn bij Fifth Avenue South en Naples Outlet Center aan het juiste adres. Met de kinderen op reis? Denk na over een bezoek aan Naples Zoo at Caribbean Gardens of bezoek samen een evenement of wedstrijd bij Swamp Buggy Races. Jetskiën en duiken zijn geweldige manieren om van het water te genieten. Je kunt ook kiezen voor een avontuurlijke activiteit in de buurt, zoals paardrijden of fietsen.
Kaart
Naples, FL

In de buurt

  • Mustang Course - Lely Resort - 14 min. lopen
  • Flamingo Island Course - Lely Resort - 3 min. rijden
  • Swamp Buggy Races - 5 min. rijden
  • Fifth Avenue South - 15 min. rijden
  • Naples Beach - 21 min. rijden

Lokaal vervoer

  • Fort Myers, Florida (RSW-Internationale luchthaven Southwest Florida) - 43 min. rijden

Restaurants

  • Miller's Ale House - 6 min. rijden
  • Culver's - 8 min. rijden
  • McDonald's - 6 min. rijden
  • Starbucks - 6 min. rijden
  • Burger King - 7 min. rijden

Veelgestelde vragen

Is LAATSTE MIN. PRIJZEN ENKEL GE-UPDATE! Golfbaan Villa met 3 slaapkamers voorzien van een zwembad?

Ja, deze accommodatie heeft een buitenzwembad. De zwembaden omvatten een verwarmd zwembad.

Zijn huisdieren welkom bij LAATSTE MIN. PRIJZEN ENKEL GE-UPDATE! Golfbaan Villa met 3 slaapkamers?

Nee, huisdieren zijn bij deze accommodatie niet toegestaan.

Hoe laat kan ik inchecken bij LAATSTE MIN. PRIJZEN ENKEL GE-UPDATE! Golfbaan Villa met 3 slaapkamers?

Je kunt vanaf 15.00 uur inchecken.

Tot hoe laat kan ik bij LAATSTE MIN. PRIJZEN ENKEL GE-UPDATE! Golfbaan Villa met 3 slaapkamers uitchecken?

Je dient uiterlijk om 09.00 uur uit te checken.

Waar ligt LAATSTE MIN. PRIJZEN ENKEL GE-UPDATE! Golfbaan Villa met 3 slaapkamers?

Dit gezinsvriendelijke vakantiehuis in Naples bevindt zich in Masters Reserve, binnen 5 km afstand van Flamingo Island Course - Lely Resort en Swamp Buggy Races. Ook Rookery Bay Environmental Learning Center en Rookery Bay National Estuarine Research Reserve liggen binnen 10 km afstand.

Beoordelingen

9,8

Uitzonderlijk

De beoordelingen worden in chronologische volgorde getoond, na een moderatieproces. Ze zijn geverifieerd, tenzij anders vermeld.
Meer infoOpent in een nieuw venster
Gastenscore: 10 - Uitstekend. 66 van 70 beoordelingen" "
Gastenscore: 8 - Goed. 2 van 70 beoordelingen" "
Gastenscore: 6 - Redelijk. 1 van 70 beoordelingen" "
Gastenscore: 4 - Matig. 0 van 70 beoordelingen" "
Gastenscore: 2 - Ontzettend slecht. 1 van 70 beoordelingen" "

10/10

Netheid

10/10

Inchecken

10/10

Communicatie

10/10

Locatie

10/10

Accuraatheid advertentie

Beoordelingen

10/10 – Uitstekend

Janice P.

Positief: Netheid, inchecken, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie
Can’t wait for next time.
We stayed for three weeks in Shelly’s lovely home. Everything was as advertised. Check in and check out was easy. Great communication. Home was clean, comfortable and well stocked. We enjoyed the pool, bikes, walks around the lovely neighborhood and The Players Club. We look forward to returning next year. We highly recommend Shelly’s home.
21 nachten verbleven in maart 2024

10/10 – Uitstekend

MJ S.

Positief: Netheid, inchecken, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie
Masters Reserve House
We really enjoyed our stay at Shelly's home. Everything was just as described. Shelly was an excellent communicator...the house was perfect...the weather was perfect...overall a perfect 2 weeks!
14 nachten verbleven in februari 2024

10/10 – Uitstekend

Lisa J.

Positief: Netheid, inchecken, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie
Family Fun
We loved our stay in this home. It was clean, the home was well accessorized and there was equipment for the beach and bike riding. It was open and spacious. The pool was heated and nice and used daily. The lanai was a great spot for enjoying coffee. We were too busy to utilize the golf course and club house. It was fun watching the golfers. Would definitely stay again. Great overall location as well.
6 nachten verbleven in januari 2024

10/10 – Uitstekend

Gina P.

Positief: Netheid, inchecken, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie
Masters Reserve Gem
First off the house was spectacular and looks just like the pictures. The pool and golf course view was everything we were looking for. The pool was heated to perfection and the house was well stocked. Shelly had everything you need for a day trip to the beach. Shelly was great to work with and very prompt with responses and even was flexible as we were delayed due to a family emergency. We enjoyed our time so much that we are now looking to hopefully buy a place of our own on the same block. I would recommend this home 1000 times over and will be booking it again. Thank you so much for a fantastic trip.
7 nachten verbleven in januari 2024

10/10 – Uitstekend

Judy A.

Positief: Netheid, inchecken, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie
Great house and location
Very nice house and great location. Loved the Players Club. Shelly was awesome to work with.
10 nachten verbleven in november 2023

Over de eigenaar

Eigenaar: Shelly Reynolds

Afbeelding van de eigenaar
Vertel ons hoe we onze site kunnen verbeterenFeedback delen