Vakantiehuizen in Fisherville

We hebben 247 vakantiewoningen gevonden — voer uw reisdatums in om de beschikbaarheid te zien

De weergegeven maanden zijn May 2024 en June 2024.
mei 2024
juni 2024
Ontdek een aanbod van 5 huizen en andere vakantiewoningen in Fisherville die perfect zijn voor jouw reis. Of je nu in een vakantiewoning verblijft met je kinderen, je vrienden of alleen met je huisdier, je beschikt over de beste voorzieningen, zoals bijvoorbeeld parkeermogelijkheden en een zwembad. Waar je ook naar zoekt, je vindt vast en zeker een vakantiehuis dat bij ieders behoeften aansluit. Ons aanbod loopt uiteen van opties met toegankelijkheidsvoorzieningen tot accommodaties waar roken niet is toegestaan.

Vind verblijven die bij je stijl passen

  • Gemoedsrust
    Met onze Boek met Vertrouwen-garantie ontvang je 24/7 ondersteuning
  • Meer quali­ty­time
    Van boeken tot verblijven: alles is eenvoudig en fijn geregeld
  • Alle privacy van thuis
    Geniet van volledige keukens, wasvoorzieningen, zwembaden, tuinen en meer
  • Meer voor minder
    Meer ruimte, meer privacy, meer voorzieningen ... Meer voordeel!

Boek een vakantiewoning voor uw vakantie in Fisherville

Ontdek het unieke karakter van Fisherville met een verblijf in een vakantiewoning. Er is in de omgeving genoeg te zien en te doen. Voor wie net dat beetje meer ruimte nodig heeft voor een gezinsvakantie of een reis met vrienden, bieden veel vakantiewoningen aparte eetkamers en ruime woonkamers.

Activiteiten en attracties in Fisherville

Wilt u graag activiteiten ontdekken om in de omgeving te bezoeken? Ga er vanuit uw vakantiehuis op uit en ontdek alles wat Fisherville te bieden heeft. Dit zijn een aantal populaire attracties om binnen 50 km van het stadscentrum te bezoeken:

  • Valhalla Golf Club (5,9 km)
  • Dierentuin van Louisville (21,2 km)
  • Kentucky Kingdom (24,8 km)
  • Eagle Creek Golf Course (23,1 km)
  • Bluegrass Indoor Karting (7,8 km)
  • Long Run Golf Course (8,8 km)

Ontdek het buitenleven in Fisherville

Of u nu een actieve reiziger bent of gewoon tijd wilt doorbrengen in een groene omgeving, Fisherville is een geweldige plek om het buitenleven te ontdekken. Dit zijn een aantal van de opmerkelijkste natuurgebieden binnen 50 km van het stadscentrum:

  • Beckley Creek Park (2,4 km)
  • E.P. Tom Sawyer State Park (13,2 km)
  • Cherokee Park (20,9 km)
  • Louisville Mega Cavern (21,1 km)
  • Louisville Waterfront Park (24,2 km)
  • Big Four Bridge (25,6 km)

Vervoersmogelijkheden naar en rond Fisherville

De dichtstbijzijnde luchthaven is die van Louisville, KY (LOU-Bowman Field), op 18,2 km afstand van het stadscentrum. Als u geen vlucht kunt vinden die handig is voor uw reis, vlieg dan naar Internationale luchthaven Louisville (SDF), 24,4 km verderop.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de beste vakantiehuizen in of rond Fisherville?

Wat je voorkeur ook is en hoe groot je budget ook is, bij ons vind je de beste vakantiehuizen in en rond Fisherville. Van eenvoudige blokhutten tot royale appartementen en van grote huizen tot knusse cottages, er is ongetwijfeld een optie die je onmogelijk kunt weerstaan.

  • Heb je zin in ontspanning en luxe, dan ben je vast helemaal op je plek bij "New - 15 - Centrally Located New 6400+ Sq Ft + 6 Bedrooms W", dat op ongeveer 20 kilometer van het centrum van Fisherville ligt. Je profiteert er van de fijnste extraatjes, waaronder spa- en schoonheidsservices en conciërgeservices.
  • Natuurlijk heb je geen volle portemonnee nodig om een vakantiehuis te boeken. "Updated Apt In Eclectic Neighborhood 109" is een uitstekende keuze als je op de centen let. Je vindt deze accommodatie op ongeveer 25 kilometer van Fisherville en beschikt er over diverse gemakken, zoals onder andere een oven en parkeermogelijkheden van de straat af.

Voor nog meer onweerstaanbare opties kun je de zoekbalk aan de bovenkant van de pagina gebruiken om het ideale vakantiehuis in Fisherville te vinden.

Wat zijn de best beoordeelde vakantiehuizen voor een weekendje weg in of rond Fisherville?

Vergeet al je deadlines. Het weekend is bedoeld om plezier te hebben. Boek een van deze accommodaties voor een weekend weg in of rond Fisherville en profiteer optimaal van alle fantastische activiteiten ter plaatse:

  • "Riverfront Cottage Home In The Heart Of Downtown Madison" is een fijne optie op ongeveer 60 kilometer ten noorden van het centrum van Fisherville. Je hoeft geen grote afstanden af te leggen om je te vermaken in de omgeving van dit verblijf. Ga de deur uit en verken bezienswaardigheden zoals Yew Dell Botanical Gardens en Big Four Bridge. Activiteiten als basketbalactiviteiten en golfactiviteiten zorgen voor de kers op de taart tijdens je korte uitstapje.
  • Je kunt ook het wat rustiger aan doen bij "Downtown Lexington Penthouse", dat is gelegen op zo'n 85 kilometer ten oosten van Fisherville. Activiteiten ter plaatse zijn onder meer visactiviteiten en golfactiviteiten. Verken je liever de lokale bezienswaardigheden? Maak dan wat tijd vrij in je planning voor Raven Run Nature Sanctuary en Herrington Lake.

Wat is de beste plek om te verblijven als je een huis wilt huren voor een weekend in of rond Fisherville?

Niets zo heilzaam als een kort uitje om je weer even helemaal op te laden. Zoek je naar een perfecte locatie om een huisje te boeken voor een weekendje weg in en rond Fisherville? Kijk dan eens naar het aanbod in Shakes Run. Deze populaire bestemming met een voorstedelijk karakter ligt op ongeveer 3 kilometer ten noordoosten van Fisherville en is een droombestemming voor een bliksembezoekje met de familie.

Wat zijn de beste vakantiehuizen voor grote groepen in of rond Fisherville?

Of je nu denkt aan het boeken van een van onze vakantiewoningen voor grote groepen in of rond Fisherville voor een grote familiebijeenkomst of om een speciale gebeurtenis te vieren, Vrbo helpt je aan een plek die daar perfect geschikt voor is. Hier zijn 2 van onze populairste accommodaties om mee te beginnen:

  • Maak het je gemakkelijk samen met je dierbaren bij "Victorian Retreat Historic Highlands 4 Bedroom". Deze zeer gewaardeerde accommodatie op ruwweg 25 kilometer ten westen van Fisherville heeft 4 slaapkamers, een tuin en een open haard.
  • "Renovated Historic Home On Millionaires Row" is een andere uitstekende optie voor grote groepen. Dit optrekje heeft 5 slaapkamers en ligt op circa 25 kilometer ten westen van Fisherville. Een open haard en tennisbanen zijn 2 voorbeelden van de voorzieningen die je hier aantreft.

Wat zijn de beste huizen met zwembad die je in of nabij Fisherville kunt huren?

Een zwembad binnen handbereik hebben is bijna een vereiste als je op vakantie bent, zeker als er ook kinderen bij zijn. Breng je dagen zwemmend en plonzend door bij een van deze huizen met zwembad in of nabij Fisherville:

  • Zwem elke dag zoveel je wilt bij "Carriage House Cottage On Horse Farm". Een tuin en een vuurplaats zijn enkele van de andere voorzieningen die van deze accommodatie een aantrekkelijke optie maken.
  • Je kunt ook kiezen voor een verblijf bij "Charming Highlands Carriage House" en je vakantie aan het zwembad doorbrengen. Musea in de buurt en een oven zijn andere voorzieningen hier die bij je familieleden in de smaak zullen vallen.

Wat zijn de beste grote vakantiehuizen voor gezinnen in of nabij Fisherville?

Als je bijeenkomt met je familie wil je natuurlijk wel dat het gezellig is. Of je nu een reisje met de kinderen organiseert of een familiereünie, Vrbo's grote vakantiehuizen voor gezinnen in of nabij Fisherville bieden je een tijdelijk thuis met genoeg ruimte voor iedereen:

  • Op pakweg 25 kilometer ten westen van Fisherville ligt "Cheerful House With Cozy And Warm Atmosphere". Deze accommodatie heeft 3 slaapkamers en slaapplaatsen voor maar liefst 8 gasten. Ook zijn er verschillende voorzieningen, zoals een balkon en beddengoed.
  • Een andere populaire keuze is "The Hacienda. Sprawling Ranch Home". Dit pareltje bevindt zich op 65 kilometer ten noorden van Fisherville en biedt onder andere een barbecue en koffie- en theezetfaciliteiten. Dankzij de 4 slaapkamers waarin je met in totaal 10 personen kunt overnachten, kun je iedereen met een gerust hart meevragen.

Als je het leuk vindt om wat te sightseeën, vind je hier in de buurt tal van gezinsvriendelijke attracties die je met een bezoekje kunt vereren. Universal Studios Florida™, Broadway en Dollywood zijn alvast wat goede voorbeelden.

Zijn er vakantiehuizen met een vuurplaats in of nabij Fisherville?

Of je nu graag een paar glazen wijn drinkt bij de sfeervolle vlammen met je geliefde of gewoon van het flakkerende licht wilt genieten nadat de zon onder is gegaan, wij kunnen je helpen een vakantiehuis met een vuurplaats te vinden. Hier zijn 2 van onze favoriete opties in of nabij Fisherville:

  • Zing, lach en klets heel wat af met je naasten rond de vuurplaats bij "Highlands Oasis With Swimming Pool And Gourmet Kitchen". Dit onderkomen heeft ook nog een heleboel andere fijne voorzieningen, waaronder een barbecue en een zwembad.
  • "Unique Apartment In East Wing Of Mansion" is een andere topaccommodatie waar je rond een knisperend vuur marshmallows kunt roosteren. Je vindt hier eveneens een open haard en een barbecue.