Vakantiehuizen in Laguna Shores

We hebben 432 vakantiewoningen gevonden — voer uw reisdatums in om de beschikbaarheid te zien

De weergegeven maanden zijn May 2024 en June 2024.
mei 2024
juni 2024
Ontdek een aanbod van 27 huizen en andere vakantiewoningen in Laguna Shores die perfect zijn voor jouw reis. Of je nu op vakantie gaat met familie of met vrienden, vakantiewoningen hebben de beste voorzieningen om het er lekker van te nemen met iedereen die voor jou het belangrijk is, zoals bijvoorbeeld wifi en een wasmachine met droger. Waar je ook naar zoekt, je vindt geheid een vakantiehuis dat voor iedereen geschikt is. Ons aanbod loopt uiteen van accommodaties waar roken niet is toegestaan tot opties met toegankelijkheidsvoorzieningen.

Vind accommodaties die bij je stijl passen

  • Gemoedsrust
    Met onze Boek met Vertrouwen-garantie ontvang je 24/7 ondersteuning
  • Meer quali­ty­time
    Van boeken tot verblijven: alles is eenvoudig en fijn geregeld
  • Alle privacy van thuis
    Geniet van volledige keukens, wasvoorzieningen, zwembaden, tuinen en meer
  • Meer voor minder
    Meer ruimte, meer privacy, meer voorzieningen ... Meer voordeel!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de beste vakantiehuizen in of rond Laguna Shores?

Een sfeervol uitje met je lief, een bijeenkomst met de familie of wat tijd voor jezelf … hoe je vakantie in Laguna Shores er ook uitziet, wij hebben een accommodatie die perfect bij je past. Dit zijn een paar van de beste vakantiehuizen ter inspiratie:

  • Gaat je voorkeur uit naar een luxe verblijf, dan voel je je vast helemaal thuis bij "Spectacular 2bdr 2bth Renovated Condo With Bay Views Great Monthly Rates", dat op ongeveer 1 kilometer van het centrum van Laguna Shores ligt. Je profiteert er van eersteklas voorzieningen, waaronder een zwembad en spa- en schoonheidsservices.
  • Wil je niet te veel uitgeven aan je vakantie? Voor een betaalbare prijs kun je relaxen in een prachtige omgeving bij "190 Anchorage Villa C, 2 Bedroom". Dit verblijf ligt op ongeveer 6 kilometer van Laguna Shores en biedt voorzieningen als een barbecue en een strand in de buurt.

Voor nog meer onweerstaanbare opties kun je de zoekbalk aan de bovenkant van de pagina gebruiken om het ideale vakantiehuis in Laguna Shores te vinden.

Wat zijn de best beoordeelde vakantiehuizen voor een weekendje weg in of rond Laguna Shores?

Laat de klusjes rond het huis even voor wat ze zijn. Het weekend is bedoeld om plezier te hebben. Ga op pad naar een van deze accommodaties voor een weekend weg in en rond Laguna Shores en profiteer van alle bijzondere activiteiten in de buurt:

  • Ontsnap aan de drukte van alledag bij "Spacious Two King, One Bath, Pool", dat is gelegen op zo'n 9 kilometer ten noordwesten van hartje Laguna Shores. Er is hier geen gebrek aan natuurschoon en avontuur om te ontdekken. Probeer golfactiviteiten en kajak-activiteiten of bezoek attracties als Ironwood Golf Club en Museum of the Islands.
  • Je kunt ook genieten van een rustgevende vakantie bij "Luxury Condo, Direct Waterfront", dat is gelegen op ongeveer 10 kilometer ten zuidoosten van Laguna Shores. Leuke activiteiten ter plaatse zijn onder andere parasail-activiteiten en golfactiviteiten. Geef je de voorkeur aan sightseeën? Maak dan wat tijd vrij in je planning voor 6th Avenue North Beach en 2nd Avenue South Beach.

Wat zijn de beste vakantiehuizen voor een romantisch weekend in of rond Laguna Shores?

Vergeet rozen en bonbons. Soms is het enige wat je nodig hebt een weekend weg met elkaar. Bij Vrbo vind je romantische vakantiehuizen in en rond Laguna Shores waar zelfs Cupi­do's hart sneller van zou gaan kloppen. Dit zijn een paar onweerstaanbare opties:

  • Zet een rustgevend muziekje op en geniet samen van de aangename sfeer bij "Paradise Found Luxury Condo Youll Want To Come Back To". Deze accommodatie op zo'n 1 kilometer van Laguna Shores heeft alles wat je maar nodig kunt hebben voor een romantisch uitstapje, waaronder een zwembad en ligstoelen op het strand.
  • Je kunt eveneens een onvergetelijk uitstapje beleven met zijn tweetjes bij "Creciente, Large 80ft Balcony. Beachfront. No Car Needed Walk To Shops", dat is gelegen op zo'n 1 kilometer van Laguna Shores. Een balkon en een zwembad zorgen ervoor dat je hier al gauw in een romantische stemming komt.

Wat zijn de beste vakantiehuizen voor grote groepen in of rond Laguna Shores?

Grote groepen betekenen een overvloed aan plezier. Ze houden ook in dat je een plek nodig hebt waar iedereen samen comfortabel in past. Ontdek onze vakantiehuizen voor grote groepen in of rond Laguna Shores en breng iedereen die je erbij wilt hebben samen onder 1 dak:

  • Tal van voorzieningen, waaronder een zwembad en een tuin, maken van "Custom Home With Tile Pool, Boating Dock And Every Comfort" een ware topper. Deze indrukwekkende verblijfsoptie heeft 5 slaapkamers, biedt slaapplaatsen voor 12 personen en ligt op ongeveer 20 kilometer ten noorden van hartje Laguna Shores.
  • Er is niets belangrijker dan samenzijn met de mensen om wie je geeft, en "Island Elegance, 30 Steps From Gulf" is de ideale plek om dat te doen. Deze vakantiewoning met 5 slaapkamers ligt op ongeveer 40 kilometer ten noordwesten van Laguna Shores en biedt plek aan maar liefst 14 gasten. Tot de vele voorzieningen van deze accommodatie behoren een zwembad en een barbecue.

Wat zijn de beste huizen met zwembad die je in of nabij Laguna Shores kunt huren?

Van synchroonzwemmen tot op je gemak baantjes trekken, een zwembad verschaft plezier voor alle leeftijden. Je oogst zeker de waardering van je familie en vrienden als je een huis met een zwembad in of nabij Laguna Shores huurt:

  • Stop je zwemkleding in je koffer voor een verblijf bij "Island Beach House Dream Vacation". Tot de voorzieningen hier behoren ook een zwembad en een barbecue.
  • "Cheerful 3 Bedroom House Near Barefoot Beach" is een andere zeer gewaardeerde optie. Neem eerst een frisse duik met de kinderen en doe dan je voordeel met de andere voorzieningen, waaronder een barbecue en ligstoelen op het strand.

Wat zijn de beste grote vakantiehuizen voor gezinnen in of nabij Laguna Shores?

Als je tijd doorbrengt met je gezin wil je natuurlijk wel dat het gezellig is. Of je nu een vakantie met de kinderen plant of een reünie met andere familieleden, onze grote vakantiehuizen voor gezinnen in of nabij Laguna Shores bieden je een comfortabele stek met voldoende ruimte voor iedereen:

  • Op zo'n 4 kilometer ten noordwesten van Laguna Shores vind je "5155 Williams Drive, 3 Bedroom". Deze verblijfsoptie heeft 3 slaapkamers en slaapplaatsen voor maar liefst 8 gasten. Ook zijn er diverse voorzieningen, waaronder een combimagnetron en beddengoed.
  • "Beautiful, Updated Condo With Stunning Resort Pool Views" is ook een uitstekende optie. Dit pareltje ligt op pakweg 11 kilometer ten zuidoosten van Laguna Shores, telt 3 slaapkamers en je kunt er overnachten met maximaal 6 personen. Tot de voorzieningen hier behoren een koelkast en beddengoed.

Als je het leuk vindt om wat gezinsvriendelijke attracties in de omgeving te bezoeken, heb je keuze te over. Universal Studios Florida™, Dollywood en Nationaal aquarium in Baltimore bieden vermaak voor alle leeftijden.

Zijn er vakantiehuizen met een vuurplaats in of nabij Laguna Shores?

Als het idee van verhalen vertellen rond een kampvuur fenomenaal klinkt maar je niet zo'n zin hebt in het kampeergedeelte, is een vakantiehuis met een vuurplaats de ideale oplossing. Geniet van alle gemakken van thuis bij een van deze opties in of nabij Laguna Shores die zijn uitgerust met deze sfeerverhogende bonus:

  • Maak het je met je vrienden gemakkelijk rond het schijnsel van het vuur bij "Stroll To Beach, Estero Island Yacht And Raquet Club". Een barbecue en een zwembad zijn andere voorzieningen die je verblijf hier comfortabel maken.
  • Of kom tot rust door in de flakkerende vlammen te staren bij "Paradise Found~ Your Home Away From Home In Paradise". Wanneer je hier niet rond de vuurplaats aan het bijkletsen bent, kun je je voordeel doen met voorzieningen als een zwembad en musea in de buurt.