Vakantiehuizen in Grand Lake

We hebben 95 vakantiewoningen gevonden — voer uw reisdatums in om de beschikbaarheid te zien

De weergegeven maanden zijn May 2024 en June 2024.
mei 2024
juni 2024
Ontdek een aanbod van 16 appartementen en andere vakantiehuizen in Grand Lake die perfect zijn voor jouw reis. Of je nu reist met familie, vrienden of alleen met je trouwe viervoeter, vakantiewoningen beschikken over de beste voorzieningen om van je verblijf te kunnen genieten, zoals bijvoorbeeld een zwembad en een wasmachine met droger. Wat je wensen ook zijn, je vindt ongetwijfeld een vakantiehuis dat aan alle behoeften voldoet. Ons aanbod loopt uiteen van opties met toegankelijkheidsvoorzieningen tot accommodaties waar roken niet is toegestaan.

Vind accommodaties die bij je stijl passen

  • Gemoedsrust
    Met onze Boek met Vertrouwen-garantie ontvang je 24/7 ondersteuning
  • Meer quali­ty­time
    Van boeken tot verblijven: alles is eenvoudig en fijn geregeld
  • Alle privacy van thuis
    Geniet van volledige keukens, wasvoorzieningen, zwembaden, tuinen en meer
  • Meer voor minder
    Meer ruimte, meer privacy, meer voorzieningen ... Meer voordeel!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de best beoordeelde vakantiehuizen voor een weekendje weg in of rond Grand Lake?

Er is niets zo fijn als een snelle break om je als herboren te laten voelen. Pak je tas en kom even helemaal tot rust bij een van deze aantrekkelijke accommodaties voor een weekend weg in en rond Grand Lake:

  • Het 17 kilometer ten noorden van het centrum van Grand Lake gelegen "Your Most Romantic And Peaceful Getaway" is een prima optie voor liefhebbers van natuur en avontuur. Ga eropuit naar de nabijgelegen natuurlijke bezienswaardigheden, zoals San Franciscso Vistors Information Center en Poplar Beach. Mocht je daarna nog tijd over hebben, dan kun je je vermaken met activiteiten als wandel- en fietsroutes of kajak-activiteiten.
  • Je kunt ook genieten van een rustgevende vakantie bij "Downtown Italian Villa Style Condo", dat is gelegen op ongeveer 18 kilometer ten noordoosten van Grand Lake. Leuke activiteiten ter plaatse zijn onder andere fietsactiviteiten en wandel- en fietsroutes. Geef je de voorkeur aan sightseeën? Ga er dan op uit naar Wildcat Beach en Purisima Creek Redwoods.

Wat zijn de beste huizen met zwembad die je in of nabij Grand Lake kunt huren?

Directe toegang tot een zwembad is altijd een leuke bonus wanneer je vakantie viert, zeker als er ook kinderen bij zijn. Breng je dagen zwemmend en spetterend door bij een van deze huizen met zwembad in of nabij Grand Lake:

  • Pak je zwemkleding in en verblijf bij "Beautiful House In Oakland Hills With Large Outdoor Space". De overige voorzieningen hier omvatten een barbecue en een open haard.
  • Je kunt ook een paar nachten boeken bij "Amazing Location And Views, This House Captures The Very Essence Of The Bay Area" en je vrije tijd bij het zwembad doorbrengen. Een barbecue en een vuurplaats zijn andere voorzieningen hier die bij je gezelschap in de smaak zullen vallen.

Wat zijn de beste grote vakantiehuizen voor gezinnen in of nabij Grand Lake?

Of je nu het allerliefst naar de bergen gaat of naar zee, je geniet geheid meer van je reis samen met de mensen die je het dierbaarst zijn. Huur dus gewoon een van deze grote vakantiehuizen voor gezinnen in of nabij Grand Lake en ga gezellig met zijn allen:

  • Ga met zijn allen naar "The Elegant Edwardian Walk To Golden Gate Park", waar je 3 slaapkamers vindt met bedden voor in totaal 7 gasten. Dit juweeltje ligt zo'n 20 kilometer ten westen van Grand Lake en beschikt over voorzieningen zoals een broodrooster en een keuken.
  • "Marbella Lane - 4bedroom City Escape In Hayward" is ook een populaire optie. Dit pareltje ligt op omstreeks 25 kilometer ten zuidoosten van Grand Lake, telt 4 slaapkamers en je kunt er overnachten met maximaal 9 personen. Tot de voorzieningen hier behoren een eettafel en kookgerei, servies en bestek.

Als het je leuk lijkt om wat gezinsvriendelijke attracties in de omgeving te bezoeken, heb je snel een goede optie gevonden. Disneyland®, Universal Studios Hollywood™ en Disney California Adventure® Park bieden vermaak voor zowel volwassenen als kinderen.

Zijn er vakantiehuizen met een vuurplaats in of nabij Grand Lake?

Als het idee van samen zingen rond een kampvuur perfect klinkt, maar je niet erg enthousiast wordt van het kampeergedeelte, is een vakantiehuis met een vuurplaats helemaal wat je zoekt. Geniet van al het comfort van thuis bij een van deze opties in of nabij Grand Lake die zijn voorzien van deze sfeervolle bonus:

  • "Darling Craftsman Home In The Heart Of Rockridge" biedt een tuin, musea in de buurt en natuurlijk een vuurplaats. Zing samen liedjes, vertel spannende verhalen of klets gewoon lekker bij met je familie bij dit populaire onderkomen.
  • Of ervaar rust en ontspanning door in de dansende vlammen te staren bij "Private, Newly Renovated In - Law In Montclair Hills". Wanneer je hier niet rond de vuurplaats aan het bijpraten bent, kun je gebruikmaken van voorzieningen als een restaurantgids en parkeermogelijkheden van de straat af.