Ferieboliger i Ulumalu

månedene som vises akkurat nå, er May 2024 og June 2024.
mai 2024
juni 2024
Se på utvalget vårt av ferieboliger i Ulumalu som er perfekte for turen din. Uansett om du skal på ferie med familie eller venner, har våre ferieboliger fasilitetene du setter pris på når du er på reise, som airconditioning og kabel-TV. Uansett hva du er på utkikk etter, finner du noe for hele gjengen – for eksempel et overnattingssted som er røykfritt og har tilgjengelighetstilpasninger.

Finn det rette stedet for deg

  • Ingen bekymringer
    Vår garanti for trygg og sikker bestilling gir deg kundestøtte døgnet rundt
  • Mer kvalitetstid
    Vi gjør det enkelt for deg, fra du bestiller til du er hjemme igjen
  • Samme komfort som hjemme
    Velg fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin, basseng, hage og mer
  • Mer ferie for mindre
    Større plass, mer privatliv, flere fasiliteter – mer for pengene

Dra til Ulumalu med sin avslappende stemning

Strendene og regnskogen er noe av det som gjør Ulumalu til et utrolig vakkert sted. Det avslappende mijøet er bare én av byens mange kvaliteter. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Aktiviteter og attraksjoner i Ulumalu

Er du på jakt etter ting å gjøre når du er i området? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og sjekk ut alt Ulumalu har å by på. Her er noen av de mest populære attraksjonene å besøke, som alle ligger under 50 kilometer unna sentrum:

  • The Dunes at Maui Lani (21,2 km)
  • Maui Nui golfklubb (24,4 km)
  • Maui Fish Pipe (26,4 km)
  • Haleakala Bike Company (4,7 km)
  • Maui Spa Retreat (8,1 km)
  • Ho'omana Spa Maui (8,5 km)

Få flotte naturopplevelser i Ulumalu

Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Ulumalu det perfekte reisemål. Her er bare noen av områdets mest bemerkelsesverdige særegenheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Twin Falls (3,8 km)
  • Haiku Park (5,6 km)
  • Hookipa Beach Park (8,9 km)
  • Kuau Bay Beach (9,6 km)
  • Maui Garden Of Eden - Botanical Gardens & Arboretum (11,2 km)
  • H.A. Baldwin Beach delstatspark (11,5 km)

Gjennomsnittsværet for ulike sesonger i Ulumalu

Dersom du har lyst å gjøre sommeraktiviteter, er august, september, oktober og juli de varmeste månedene, med en gjennomsnittstemperatur på 24 grader.

Hvordan komme seg til og rundt i Ulumalu

Flyplassen som ligger nærmest er Kahului, HI (OGG). Den ligger 16,5 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, kan du vurdere å fly til Hana, HI (HNM), som ligger 30 km unna.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke ferieboliger er best i eller i nærheten av Ulumalu?

Fra familievennlige hytter til romantiske hytter – Vrbo har et stort utvalg i og rundt Ulumalu for alle typer gjester. Disse populære ferieboligene sørger for at du får en koselig ferie:

  • Er du ute etter et luksuriøst opphold, kommer du til å trives på "Maui Plantation Cottage Located Near Beach And Paia". Denne ferieboligen ligger omtrent 3 kilometer fra sentrum av Ulumalu og kan vise til førsteklasses fasiliteter som skjønnhetsbehandlinger og golf.
  • Har du et begrenset budsjett til rådighet? For en bra pris kan du tilbringe ferien i trivelige omgivelser på "Fantastic Ocean View 2 Bedroom Condo". Denne ferieboligen ligger omkring 25 kilometer fra Ulumalu og kan friste med fasiliteter som en hage og et svømmebasseng.

Hvis du vil ha flere alternativer, kan du bruke søkefeltet øverst på siden til å finne den rette ferieboligen i Ulumalu.

Hvilke er de høyest rangerte ferieboligene for en weekendtur i eller nær Ulumalu?

Forlat kontoret på fredagen og legg hverdagens problemer bak deg. Hvis du drømmer om litt avkobling og moro, kan disse ferieboligene i og i nærheten av Ulumalu være midt i blinken for et helgeopphold:

  • Nyt en miniferie på "Luana Kai Resort D102", som ligger ca. 25 kilometer sørvest for senrale Ulumalu. Her venter både eventyr og natur rett utenfor døren. Du kan for eksempel teste aktiviteter som fiskemuligheter og golf eller utforske noen av severdighetene i nærheten, blant annet Kihei regionale park og Kamaole Beach Park 2.
  • "Maui Vista - Renovated Ground Floor Unit With Ac Garden View" er også et godt valg for å legge hverdagen bak seg noen dager. Denne ferieboligen ligger rundt 25 kilometer sørvest for Ulumalu og passer perfekt som base hvis du vil prøve deg på snorkeling activities eller fiskemuligheter. Du bør også få med deg et besøk til Kanepuʻu Preserve og Makena golfbane mens du er her.

Hva er de beste ferieboligene for store grupper i eller i nærheten av Ulumalu?

Se på disse overnattingsstedene for større grupper i eller i nærheten av Ulumalu, hvor du slipper å stryke noen fra gjestelisten:

  • Du får masse plass å boltre seg på, hvis du velger "Kahana Royal 2 Units". Dette romslige overnattingsstedet, som ligger omtrent 40 kilometer vest for Ulumalu, har 4 soverom og kan huse opptil 12 gjester. Det er dessuten bare å glede seg til fasiliteter som museer i nærheten og et svømmebasseng.
  • "Maui Resort Rentals: 6 Total Bedrooms At Kaanapali’s Newest Luxury Residences" er et annet fantastisk alternativ. Overnattingsstedet ligger rundt 45 kilometer vest for Ulumalu, har 6 soverom og plass til 16 gjester. Fasiliteter som et svømmebasseng og en peis er noe av det som vil bidra til å gjøre besøket enda mer minneverdig.

Hvilke er de beste ferieboligene med basseng i eller i nærheten av Ulumalu?

Et basseng er ofte førsteprioritet når man skal velge hvor man skal tilbringe ferien, og spesielt hvis man skal feriere med barn. Sjekk ut disse ferieboligene med basseng i eller i nærheten av Ulumalu, så kan dere bade og kose dere under hele oppholdet:

  • Få feriefølelsen på "Paia Beach House With Huge Ocean View And Only One Minute Walk To Kuau Beach", hvor førsteprioriteten er å bade og kose seg. Bekvemmeligheter som museer i nærheten og en hage er noen av grunnene til at dette overnattingsstedet er manges favoritt.
  • Du kan også tilbringe ferien på "Upcountry Kula - Private House On The Slopes Of Haleakala". Her kan du se frem til en ladestasjon for elbil og solsenger i tillegg til et flott basseng.

Vet du ikke hva du skal ha med deg på ferien i Ulumalu? Denne populære destinasjonen har et tropisk regnskogklima klima. På sommeren kan du glede deg over gjennomsnittstemperaturer mellom 25 ºC og 25 ºC. Sjekk ut utvalget vårt av ferieboliger i Ulumalu ved hjelp av søkefeltet øverst på siden. Det er bare å justere filtrene slik du vil, så finner du flere flotte alternativer.

Hvilke er de beste store familievennlige ferieboligene i eller nær Ulumalu?

Uansett om du drømmer om å tilbringe litt tid høyt opp i fjellene eller ved havet, blir alt bedre når du deler opplevelsen med de som står deg nærmest. Du kan ta med deg hele gjengen til en av disse store familievennlige ferieboligene i eller i nærheten av Ulumalu.

  • Omtrent 30 kilometer sørvest for Ulumalu ligger "Beautiful Ocean Views And Incomparable Luxury Bella Luna D302", som har 3 soverom og plass til opptil 6 gjester. Overnattingsstedet kan vise til en rekke fasiliteter, blant annet en balkong og økoturer i nærheten.
  • "Top Floor Ocean Views And Top Tier Luxury Sandcastles Suite L509" er et annet bra alternativ. Ferieboligen ligger rundt 30 kilometer sørvest for Ulumalu, har 4 soverom og plass til opptil 8 overnattingsgjester. Blant de praktiske fasilitetene finner du et svømmebasseng og et videobibliotek.

Det er rikelig med familievennlige severdigheter i området. Disneyland®, Universal Studios Hollywood™ og Disney California Adventure® Park byr på spennende opplevelser for hele gjengen.

Finnes det ferieboliger med bålplasser i eller i nærheten av Ulumalu?

Hvis du liker tanken på å sitte tett i tett rundt et bål, men ikke har så lyst på campingdelen av det, er en feriebolig med en bålplass et utmerket alternativ. Du kan nyte alle bekvemmelighetene du har hjemme ved et av disse utleiestedene i eller i nærheten av Ulumalu, som også tilbyr denne koselige fasiliteten:

  • "Private Nine - Bedroom Luxury Estate With Pool And 20" byr på en peis, en grill og selvfølgelig en bålplass. Syng sanger sammen, fortell skumle historier eller bare slapp av med familien ved denne populære ferieboligen.
  • "Nani Kai Hale #304 - Beachfront" er et annet flott sted hvor dere kan slappe av rundt et sprakende bål. Det byr også på tennisbaner og parkeringsplasser vekk fra gaten.

Flere feriebolig-tips