Ashland: Loma-asunnot

Löysimme 235 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Ashland tarjoaa 91 kotia, 53 asuntoa sekä muita loma-asuntoja, jotka sopivat täydellisesti matkaasi. Olitpa sitten lomailemassa perheenjäsenien tai ystävien kanssa, loma-asunnoista löytyvät parhaat mukavuudet lokoisaa lomamatkaa varten, kuten vaikkapa poreallas ja pyykinpesukone sekä kuivausrumpu. Mitä sitten ikinä etsitkin, löydät taatusti kaikkien tarpeisiin sopivan loma-asunnon. Valikoimissamme on esim. savuttomia tai esteettömiä majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituksia

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Mielenkiintoinen Ashland odottaa sinua

Nauti alueen viihteestä, teatterista ja oopperasta, ja tee loma-asunnostasi koti, kun matkailet kohteessa Ashland.Tämä vieraanvarainen kaupunki saa matkailijat kertomaan ylistyssanoja sen festivaaleista, puutarhoista ja kahviloista. Loma-asunnoissa on mahdollista nauttia itsetehtyjä aterioita, sillä niistä löytyy usein ulkotila, erillinen ruokailualue ja täysikokoinen keittiö.

Nähtävyyksiä alueella – Ashland

Etsitkö tekemistä kaupungissa? Poistu välillä loma-asunnostasi ja tutustu siihen, mitä Ashland lomalaisille tarjoaa. Tässä on lista suosituimmista nähtävyyksistä, jotka sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Vieraile näissä:

  • Mount Ashland Ski Area (hiihtokeskus) (12,5 km)
  • Rogue Valley Country Club (golfkenttä) (17,1 km)
  • Rogue Valley Family Fun Center (25,8 km)
  • Paschal Winery (viinitila) (8,1 km)
  • Centennial Golf Club (golfkenttä) (15,1 km)
  • Rogue Creamery (26,2 km)

Ashland: Tutustu puutarhoihin ja muihin luontokohteisiin

Oletpa sitten aktiivinen matkailija tai haluat vain ottaa aikaa maisemien ihailuun, Ashland on täydellinen matkakohde. Kokosimme listalle alueen näyttävimpiä luonnonihmeitä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Lithia Park (0,9 km)
  • Emigrant Lake (10,2 km)
  • Lithia & Driveway Fields (15,4 km)
  • Roxy Ann Peak and Prescott Park (puisto) (18,3 km)
  • Medford Railroad Park (21,8 km)
  • Howard Prairie Lake (26 km)

Ashland: Julkinen liikenne

Lähin lentokenttä on Medford, Oregon (MFR-Rogue Valleyn kansainvälinen lentokenttä) 23,3 km keskustasta. Jos lennon löytäminen sinne on hankalaa, voi hyvä valinta olla Klamath Falls, Oregon (LMT-Klamath Fallsin kansainvälinen lentokenttä) 79,9 km:n päässä.

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Ashland tai sen lähellä?

Sijainti, hinta, arvostelut... Me kaikki etsimme erilaisia asioita lomakotia varatessamme. Jos kaipaat apua täydellisen yöpymispaikan löytämiseen, tässä on muutama vaihtoehto kohteessa Ashland, joihin kannattaa vähintään tutustua:

  • "Stacy's 2nd St Cottage. Steps To Downtown. Hot Tub In Private Courtyard": pakkaa mukaasi tyylikkäin yöpukusi ja vietä pari yötä tai enemmän nukkuen tyylillä tässä luksusluokan majoituspaikassa kohteessa Historic Railroad District. Takka ja kauneuspalvelut ovat vain kaksi tämän paikan mukavuuksista.
  • "Adjacent To Downtown Ashland And Lithia Park": Jos haluat säästää matkakassaasi hauskoihin kokemuksiin, kannattaa harkita tämän edullisen kohteessa Ashland sijaitsevan majoituspaikan varaamista. Tämän paikan suosittuihin mukavuuksiin kuuluu muun muassa uuni ja jääkaappi.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Ashland loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Ashland tai sen lähistöllä?

Miltä kuulostaisi pakata auto ja ottaa suunnaksi toistaiseksi tuntematon määränpää? Jos haluat unohtaa työkiireet muutamaksi päiväksi, tutustu näihin loma-asuntoihin kohteessa Ashland:

  • Kohteessa Siskiyou-Hargadine Historic District sijaitseva "October In Cozy Cottage Near Lithia Park And Town Ashland" tarjoaa mahtavan ympäristön rentoon oleskeluun. Jos haluat viikonloppuusi ohjelmaa, ota suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Emigrant Lake tai Valley of the Rogue State Park. Täällä voit myös kokeilla aktiviteetteja, kuten kalastusaktiviteetit tai golfaktiviteetit.
  • Kohteessa Siskiyou-Hargadine Historic District sijaitseva "Adorable Downtown Cottage, One Block From Osf And Lithia Park" on täydellinen valinta lyhyen loman viettoon. Pötköttele lomamökin lämmössä tai kokeile aktiviteetteja, kuten golfaktiviteetit tai pyöräilyaktiviteetit. Täältä on myös helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Stewart Meadowin golfkenttä tai Mount Ashland Ski Area.

Mitkä ovat parhaat vuokrattavat loma-asunnot viikonlopuksi kohteessa Ashland tai sen lähistöllä?

Osapuilleen 1km itään kohteesta Ashland sijaitseva Historic Railroad District on ihanteellinen minilomakohde, jossa voit tutustua ympäröivään alueeseen tai vain keskittyä rentoon oleiluun. 1km kaakkoon kohteesta Ashland sijaitseva Siskiyou-Hargadine Historic District kannattaa myös ottaa matkasuunnitelmissa huomioon.

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa Ashland tai sen lähistöllä?

Matkustettaessa isommalla joukolla tarvitaan kosolti tilaa. Tutustu suuremmille ryhmille soveltuviin majoitusvaihtoehtoihin kohteessa Ashland tai sen lähistöllä ja kokoa lempi-ihmisesi saman katon alle.

  • Osapuilleen 1km pohjoiseen kohteesta Ashland sijaitseva "Bookstayhop - Blue Moon House And Cottage" tarjoaa majoitustilat jopa 15 henkilölle, 6 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten takka ja uuni.
  • Noin 15undefined luoteeseen kohteesta Ashland sijaitseva "Spacious Home With 3 Fireplaces" on toinen nappivalinta, jossa on 6 makuuhuonetta, tilat 14 henkilölle sekä mukavuuksia, kuten uima-allas ja takka.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Ashland tai sen lähistöllä?

Perheen kanssa vietetty aika on korvaamattoman tärkeää, eikö totta? Valikoimastamme löydät tilaisuuteen sopivan vaihtoehdon. Alla olevissa kohteessa Ashland sijaitsevissa suurissa loma-asunnoissa tilaa on varmasti tarpeeksi:

  • Kohteessa Historic Railroad District sijaitseva "Bookstayhop - The Pioneer North And South" tarjoaa täydelliset puitteet unohtumattoman loman viettoon. Paikan päällä on 5 makuuhuonetta, tilat 14 henkilölle sekä mukavuuksia, kuten keittiö ja kahvin- ja teenkeittovälineet.
  • Kohteessa Historic Railroad District sijaitseva "In The Historic Railroad District" on toinen erinomainen vaihtoehto, jossa on yöpymistilat jopa 8 henkilölle, 4 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten ulkokalusteet ja leivänpaahdin.

Onko kohteessa Ashland tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Oleilu tulen äärellä on täydellinen tapa jättää kaupungin kiireet taaksesi. Alla olevissa kohteessa Ashland sijaitsevissa majoituspaikoissa viihdyt varmasti:

  • Kohteessa Siskiyou-Hargadine Historic District sijaitseva "October In Cozy Cottage Near Lithia Park And Town Ashland" tarjoaa täydellisen ympäristön oleiluun tulen äärellä. Paikan päällä on ulkotakan ohella mukavuudet, kuten grilli ja museot lähistöllä.
  • Myöskin kohteessa Historic Railroad District sijaitseva "Stacy's 2nd St Cottage. Steps To Downtown. Hot Tub In Private Courtyard" on mainio valinta, jos haluat viettää aikaa ulkotakan loisteessa. Paikan päällä on mukavuudet, kuten puutarha ja sähköauton latausasema.