Kuva: A Jaunt With Joy

Stafford - Tualatin Valley: Loma-asunnot

Löysimme 27 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Kohteessa Stafford - Tualatin Valley valittavanasi on monia loma-asuntoja, joista jokin sopii varmasti täydellisesti matkaasi varten. Majoituitpa lomakotiin sitten ison ryhmän tai lemmikkisi kanssa, sinulla on käytössäsi parhaat mukavuudet loistavaan lomaan läheisten keskuudessa, kuten vaikkapa pysäköinti ja uima-allas. Mitä tahansa sitten etsitkin, löydät varmasti loma-asunnon, joka sopii kaikkien tarpeisiin. Valikoimissamme on esim. esteettömiä tai savuttomia majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituspaikkoja

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Stafford - Tualatin Valley tai sen lähellä?

Vrbo tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja aina perheystävällisistä kodeista luksusluokan vaihtoehtoihin kohteessa Stafford - Tualatin Valley ja sen lähellä. Tässä on muutama suosittu vaihtoehto, joissa lomasi on on varmasti unohtumaton:

  • Joskus sitä haluaa vain hemmotella itseään. Siksi sinun kannattaa varata matkallesi "Riverfront Garden House With Private River Access". Tämä ylellinen majoituspaikka sijaitsee 1km päässä kohteesta Stafford - Tualatin Valley, ja se tarjoaa loistavia mukavuuksia, joihin kuuluu esimerkiksi concierge-palvelut ja parveke.
  • Voit viettää loistavan loman myös kuluttamatta liikaa rahaa. "New Updated Home With Fire Pit" on edullinen lomakoti, joka sopii kaikkiin budjetteihin. Se sijaitsee keskimäärin 2undefined päässä kohteen Stafford - Tualatin Valley keskustasta, ja tarjoaa useita erilaisia mukavuuksia, joihin kuuluu muun muassa grilli ja takka.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Stafford - Tualatin Valley loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Stafford - Tualatin Valley tai sen lähistöllä?

Unohda tylsät kotiaskareet ja vietä unohtumaton miniloma jossakin näistä kohteessa Stafford - Tualatin Valley ja sen lähistöllä sijaitsevista mahtavista majoituspaikoista:

  • "Wescott House In Historic Willamette District" sijaitsee 4undefined kaakkoon kohteen Stafford - Tualatin Valley keskustasta, ja on erityisesti luonnossa viihtyvien suosiossa. Täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Tualatin River National Wildlife Refuge tai Metzger Park. Lähistöllä voi myös kokeilla aktiviteetteja, kuten pyöräilyaktiviteetit tai golfaktiviteetit.
  • Noin 4undefined kaakkoon kohteesta Stafford - Tualatin Valley sijaitseva "West Linn Oregon Relaxing Escape 20 Min To Downtown Portland Wifi Cable Patio" on toinen suosittu vaihtoehto lyhyen loman viettämiseen. Alueella voit harrastaa hauskoja aktiviteetteja, kuten snorkeling activities tai kalastusaktiviteetit. Luonnonnähtävyydet, kuten Westmoreland Park ja Portland Parks & Recreation Community Gardens, ovat myös ehdottomasti tutustumisen arvoisia.

Mitkä ovat parhaat romanttiset loma-asunnot viikonlopuksi kohteessa Stafford - Tualatin Valley tai sen lähellä?

Romanttinen miniloma huvilassa, mökissä tai asuntolaivassa on erinomainen tapa kohentaa parisuhdetta. Suuntaa kumppanisi kanssa viettämään pari päivää yhdessä näistä paikoista:

  • Lähde viettämään rentouttava viikonloppu "Riverfront Garden House With Private River Access" -majoituspaikassa, joka sijaitsee keskimäärin 1km päässä kohteesta Stafford - Tualatin Valley. Tämä paikka tarjoaa asiakkailleen kaikki romantisella lomalla tarvittavat mukavuudet, joihin kuuluu esimerkiksi viinitilakierrokset lähistöllä ja parveke.
  • Toinen paikka, jossa voit viettää muutaman päivän yhdessä paremman puoliskosi kanssa, on "Guest House Located In Between Lake Oswego And West Linn. 20 Minutes". Tämän keskimäärin 2undefined päässä kohteesta Stafford - Tualatin Valley sijaitsevan majoituspaikan tarjoamiin mukavuuksiin kuuluu muun muassa parveke ja uima-allas

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa Stafford - Tualatin Valley tai sen lähistöllä?

Kaavailetko matkaa isommalla porukalla? Olitpa lähdössä reissuun sitten parhaiden ystävien tai perheen kanssa, kohteesta Stafford - Tualatin Valley tai sen lähistöltä löydät monia suuremmille ryhmille soveltuvia majoitusvaihtoehtoja:

  • Osapuilleen 5undefined itään kohteesta Stafford - Tualatin Valley sijaitseva "Gorgeous Huge House With Pool Table And View" tarjoaa majoitustilat jopa 16 henkilölle, 5 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten uuni ja parveke.
  • Kokoa 14 ystävääsi viettämään aikaa yhdessä. Osapuilleen 3undefined kaakkoon kohteen Stafford - Tualatin Valley keskustasta sijaitseva "Captivating And Charming Retreat" on täydellinen majoitusvaihtoehto, jossa on 6 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten takka ja grilli.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa Stafford - Tualatin Valley tai sen lähistöllä?

Vietä lomapäiväsi oleillen uima-altaan reunalla jossakin alla olevista majoituspaikoista kohteessa Stafford - Tualatin Valley tai sen lähistöllä:

  • "Riverfront Garden House With Private River Access" tarjoaa uima-altaan lisäksi mukavuuksia, kuten grilli ja puutarha. Muistathan pakata mukaan uikkarit!
  • Täydellinen vaihtoehto on myös "Guest House Located In Between Lake Oswego And West Linn. 20 Minutes", jossa on uima-altaan ohella mukavuuksia, kuten sähköauton latausasema ja uima-allas.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Stafford - Tualatin Valley tai sen lähistöllä?

Oletko suunnittelemassa matkaa koko perheen voimin? Seuraavissa suurissa majoituspaikoissa kohteessa Stafford - Tualatin Valley ja sen lähistöllä tilaa on runsaasti:

  • "The Treehouse Whole Kit And Caboodle Edition" tarjoaa 4 makuuhuonetta ja yöpymistilat 8 vieraalle. Tämä tilava lomakoti sijaitsee noin 4undefined koilliseen kohteesta Stafford - Tualatin Valley. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten aidattu piha ja kirjat.
  • Toinen suosittu vaihtoehto on "Wescott House In Historic Willamette District", joka sijaitsee suunnilleen 4undefined kaakkoon kohteesta Stafford - Tualatin Valley ja tarjoaa 3 makuuhuonetta sekä yöpymistilat 6 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten kahvin- ja teenkeittovälineet ja ateriakuljetuspalvelu.

Onko kohteessa Stafford - Tualatin Valley tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Mikään ei voita tunnelmointia tulen äärellä, vai mitä? Vietä ikimuistoinen loma jossakin seuraavista lomakodeista kohteessa Stafford - Tualatin Valley tai sen lähistöllä:

  • "Riverfront Garden House With Private River Access" tarjoaa ulkotakan ohella mukavuudet, kuten puutarha ja grilli. On aika muistella leirilaulujen sanoja ja jakaa karmivimmat kummitustarinat tulen räiskyessä taustalla.
  • Toinen huippusuosittu vaihtoehto on "Guest House Located In Between Lake Oswego And West Linn. 20 Minutes", jossa voit tunnelmoida tulen ääressä. Paikan päällä on mukavuudet, kuten grilli ja puutarha.