Kuva: Andi Allen

Sturgis: Loma-asunnot

Löysimme 1 204 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Sturgis tarjoaa 131 kotia, 51 mökkiä sekä muita loma-asuntoja, jotka sopivat täydellisesti matkaasi. Olitpa matkalla sitten ystävien, perheenjäsenien tai ihan vaikkapa lemmikkisi kanssa, loma-asunnoista löytyvät parhaat mukavuudet lokoisaa lomamatkaa varten, kuten vaikkapa Wi-Fi ja pyykinpesukone sekä kuivausrumpu. Mitä sitten ikinä etsitkin, löydät varmasti loma-asunnon, joka täyttää kaikkien tarpeet. Valikoimissamme on esim. esteettömiä tai savuttomia majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituksia

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Valitse loma-asunto matkallesi kohteeseen Sturgis

Alueen museot ja festivaalit ovat vain muutama syy sille, miksi Sturgis on erinomainen lomakohde. Pyöräilystä, baareista ja safareista tunnettu kaupunki houkuttelee vierailijoita puoleensa. Tarvitsetko lisätilaa perhelomaa varten tai matkalle ystävien seurassa? Vuokra-asunnoissa on usein erillinen ruokailutila ja tilava olohuone.

Tekemistä ja näkemistä – Sturgis

Etsitkö tekemistä matkallesi? Astu ulos mukavasta loma-asunnostasi ja koe, mitä Sturgis lomalaisille tarjoaa. Tässä on lista suosituimmista nähtävyyksistä, jotka sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Laita nämä lomalistallesi:

  • Terry Peak Ski Area (hiihtokeskus) (27,5 km)
  • Watiki Water Park (vesipuisto) (45,5 km)
  • Deer Mountain Ski Area (27,9 km)
  • Deadwood Chamber of Commerce & Visitors Bureau (17,9 km)
  • Homestake Gold Mine (21,3 km)
  • Fountain Springs Golf Course (40,1 km)

Kohteen Sturgis luonnonihmeet

Etsitpä sitten jännittäviä ulkoilma-aktiviteetteja tai haluat vain keskittyä maisemien katseluun, Sturgis tarjoaa upean mahdollisuuden viettää aikaa ulkona. Listasimme alueen upeimpia nähtävyyksiä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • George S. Mickelson Trail (25,3 km)
  • Spearfish Canyonin näköalareitti (32,6 km)
  • Black Hills Caverns (41,3 km)
  • Bear Butte State Park (9,9 km)
  • Mount Moriah Cemetery (17,5 km)
  • Black Hillsin kivettynyt metsä (25,7 km)

Matkustaminen kohteeseen ja kohteessa – Sturgis

Lähin lentokenttä on Rapid City, Etelä-Dakota (RAP-Rapid Cityn alueellinen lentokenttä) 55,3 km keskustasta.

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Sturgis tai sen lähellä?

Vrbo tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja aina perheystävällisistä asunnoista romanttisiin hirsimökkeihin kohteessa Sturgis ja sen lähellä. Tässä on pari suosittua vaihtoehtoa, joissa yöpymisesi on on takuulla ikimuistoinen:

  • Yksi tapa varmistaa, että matkasi on unohtumaton on varata luksustason loma-asunto, kuten esimerkiksi "2 Blocks To Main Street And Town Center". Golfaktiviteetit ja ravintolaopas ovat joitain tämän keskimäärin 0,1undefined kohteen Sturgis keskustasta sijaitsevan paikan tarjoamista mukavuuksista.
  • Matkabudjettisi ei tietenkään tarvitse olla valtava voidaksesi varata mukavan yöpymispaikan. "New Black Hawk Lower - Level Unit With Game Area" on erinomainen valinta, jos budjettisi on tiukka. Se sijaitsee suurin piirtein 30undefined päässä kohteesta Sturgis ja sen mukavuuksiin kuuluu esimerkiksi pelihuone ja jääkaappi.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Sturgis loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Sturgis tai sen lähistöllä?

Jos mielit pitää taukoa arjen kiireistä muutaman päivän ajan, tarjolla on monia mahtavia majoituspaikkoja kohteessa Sturgis ja sen lähistöllä. Keskity lepäämiseen näissä suosituissa lomakodeissa:

  • Noin 1km lounaaseen kohteesta Sturgis sijaitseva "Beautiful Guest House With Garage" on luonnossa liikkujan valinta. Täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Dinosaur Park tai Horse Thief Lake. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten puutarha ja grilli.
  • "Rv In Sturgis With Full Hook Ups" on toinen nappivalinta miniloman viettoon. Suunnilleen 2undefined lounaaseen kohteesta Sturgis sijaitsevassa majoituspaikassa on mukavuuksia, kuten museot lähistöllä ja puutarha. Alueella sijaitsevat Reptile Gardens ja George S. Mickelson Trail ovat myös tutustumisen arvoisia kohteita.

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa Sturgis tai sen lähistöllä?

Kaavailetko lomaa isommalla porukalla? Lähditpä reissuun sitten ystävien tai perheen kanssa, kohteesta Sturgis tai sen lähistöltä löydät monia suuremmille ryhmille soveltuvia majoitusvaihtoehtoja:

  • "New Spacious Sturgis Retreat W" on nappivalinta, jossa on 4 makuuhuonetta, tilat 15 henkilölle sekä mukavuuksia, kuten puutarha ja grilli. Tämä tilava lomakoti sijaitsee noin 1km luoteeseen kohteen Sturgis keskustasta.
  • Noin 2undefined kaakkoon kohteesta Sturgis sijaitseva "Perfect Location For Sturgis Rally" on toinen suosittu vaihtoehto, jossa on 5 makuuhuonetta, tilat 12 henkilölle sekä mukavuuksia, kuten takka ja puutarha.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa Sturgis tai sen lähistöllä?

Tutustu seuraaviin lomakoteihin uima-altaalla kohteessa Sturgis tai sen lähistöllä ja vietä lomapäiväsi altaan vierellä oleillen:

  • "Historic, 3 Story Stone House, Just 2 Blocks Away From Main Street And Downtown" on toinen täydellinen vaihtoehto, jossa voit viettää lomasi uima-altaan reunalla rentoutuen. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten grilli ja puutarha.
  • "Cabin - Hen House / Bunk House" on toinen erinomainen vaihtoehto, jossa voit viettää lomamatkasi uima-altaan vierustalla rentoutuen. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten grilli ja puutarha.

Kohteessa Sturgis on mannerilmasto, ja kesäisin keskilämpötilat vaihtelevat 15undefined ja 25undefined välillä. Jos haluat matkainspiraatiota, käytä hakupalkkia sivun yläosassa ja säädä suodattimia löytääksesi parhaat vaihtoehdot kohteessa Sturgis.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Sturgis tai sen lähistöllä?

Olitpa sitten suunnittelemassa perhekokoontumista tai reissua koko perheen voimin, valikoimastamme löydät täydellisen loma-asunnon. Pääset etsinnöissä alkuun tutustumalla seuraaviin suuriin majoituspaikkoihin kohteessa Sturgis ja sen lähistöllä:

  • 1km kaakkoon kohteesta Sturgis sijaitseva "Adorable Cottage, Perfect For Sturgis Rally" tarjoaa 3 makuuhuonetta ja yöpymistilat 6 vieraalle, joten se on täydellinen paikka viettää aikaa perheen kanssa. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten vuodevaatteet ja ulkokalusteet.
  • "New Spacious Sturgis Retreat W" on toinen ihanteellinen vaihtoehto, joka sijaitsee noin 1km luoteeseen kohteesta Sturgis. Paikan päällä on 4 makuuhuonetta, yöpymistilat 15 henkilölle sekä mukavuuksia, kuten keittiö ja grilli.

Kun haluat tutustua lähialueeseen, perheystävällistä tekemistä ja näkemistä on vaikka millä mitalla. Esimerkiksi Watiki Water Park, Spearfish Canyonin näköalareitti ja Central States Fairgrounds ovat tutustumisen arvoisia kohteita.

Onko kohteessa Sturgis tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Mikään ei voita nautiskelua tulen äärellä, vai mitä? Vietä unohtumaton lomamatka jossakin alla olevista majoituspaikoista kohteessa Sturgis tai sen lähistöllä:

  • "2 Blocks To Main Street And Town Center" tarjoaa täydellisen ympäristön viettää aikaa läheistesi kanssa tulen räiskyessä taustalla. Paikan päällä on myös mukavuudet, kuten grilli ja museot lähistöllä.
  • "Great Bungalow In The Gateway To The Black Hills" on toinen erinomainen vaihtoehto, jossa voit rentoutua tulen ääressä. Paikan päällä on mukavuudet, kuten grilli ja nopeat internetpalvelut.